Борисов е най - успешният премиер на прехода
Борисов е най - успешният премиер на прехода
 Във фейсбук симпатизанти на Борисов изтъкват неговите качества Снимка: Eduard | 28 фев 2013 21:43
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
130
10135
32
38
Напиши коментар Коментари
86
19
 
10
 
! Отговори
де гол преди 11 години
При Жан Виденов - ФАЛИТ , при Костов стабилизация и хората си плащаха сметките и тръгнаха нащата , При Царя вървяха нещата и си плащахме сметките започна да забогатява народа. При тройната коалиция хората си плащаха сметките и спокойно гледаха напред. При Борисов ТОТАЛЕН ФАЛИТ . Хора мислете, виновни не са всички , виновно е последното управление на Борисов защото не направи никакви реформи .
85
1
 
13
 
! Отговори
tribun преди 11 години
Късата памет на народа е най голямата грешка на прехода ,младите не знаят за какво става въпрос вторачени в ББ и колко струва прехода на моето поколения ,преживяли всички тези 23 години на тотален грабеж на държавата ,какво знаят за купонната система 200г.сирене,100г. кашкавал,2часа има ток 2 няма ,колко хора загубиха парите си от фалитите на банките и финансовите пирамиди,разпродажбата на предприятия за жълти стотинки и т.н. Кой ще понесе отговорността за провалените ми мечти за по добър живот.
84
6
 
7
 
! Отговори
ЛУфтХАНЗА преди 11 години
Плевнелиев, Бойко, Цецо не знам колко събира правителствения самолет. Спасението за момента е при братя Галеви. За много кратко време.Неслучайно при връщането на мандата беше споменат Чаушеску (не го пожелавам), а не Тодор Живков.Застреляният като куче Чаушеску, (гледахме отвратителната картина по телевизията през 1989 г.) също си е представял, че има най-малкият външен дълг в света и хората много го обичат. А вицът по онова време беше: кое е най-бързото животно? Което може да мине през Румъния, без да бъде изядено:) Пак повтарям. Това е най-лошият сценарий.
83
0
 
0
 
! Отговори
до 102 преди 11 години
Ами пиша имената на тези, които са за отпадането на мин. заплати. Към тях прибавям и икономистите от Отворено общество (разбирай наркомафията). Колкото до това, че съм на заплата на Станишев... Не мисля че си глупав да го вярваш.
82
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Българският избирател и българският народ заслужава съдбата си! Това е извода, който се потвърждава от събитията, случващи се в момента! Правителството, което подаде оставка доведе страната до най-дълбоката икономическа, социална и духовна криза, съпоставима единствено с 1996-97 г. и пак се намират хора, които явно искат това да продължи - държавата България и българската нация да изчезне от картата на Европа! Жалко, много жалко.......! Хората в тая държава имат робска психика!
81
2
 
0
 
! Отговори
до 99. преди 11 години
кви ченгета,бе.теб ти върви заплатат от станишев и сие,ама з требва да работя,щото нап чакат и такива като теб.
80
9
 
11
 
! Отговори
N1 преди 11 години
Само моля, тези които ми слагат минуси, да отговорят:Какво направиха другите преди Борисов? Нещо което да е видимо!Аз лично не се сещам, освен приватизацията на БГА балкан, ЕРП-тата и много други, Цанков камък, Дупката в Белене и т.н.
79
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
не знам колко са тези които знаят кво знчи увеличаване на мин раб заплта.тва значи ние в частния сектор ,вкл и самоосигуряващи се,които сме гръбнакът на икономиката да се натоварим с още по-голяма тежест. Ясни сте ми. Ченгетата на Божидар Данев (Генчев) и Вл. Каролев (Камен)
78
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
кой бе Боко пича ли.най добрия ама не сте познали.това беше най злото нещо .Буда
77
0
 
5
 
! Отговори
до 95. преди 11 години
щом примерите ти в живота саа литературни герои от нашето детство,по-добре си чети детските книжки и не давай оценка от името на целия народ.
76
13
 
17
 
! Отговори
N1 преди 11 години
Българския народ винаге е бил неблагодарен.Може ли да се отрече, че това което е направено от Борисов се вижда поне? Какво направиха другите преди него? На 40 години съм, минал съм през прехода, до сега никога (ПОВТАРЯМ НИКОГА!!!) не съм гласувал на избори - нямаше за кой, дори и на последните не повярвах на ГЕРБ, но на тези ще гласувам и то за Борисов!!!
75
4
 
7
 
! Отговори
Глупав Народ преди 11 години
до 93 Очаквах да намесите Винету г-н Борисов, но и кан Аспарух в случая е достатъчно показателен за начина ви на мислене. Прости сте!
74
8
 
16
 
! Отговори
бай Спиро демократа. преди 11 години
Искам да видя мутрите от ГЕРБ в затвора.Тиквата,Цв.Цв-шестака и компания в затвора.ПП ГЕРБ в Искъро.
73
13
 
6
 
! Отговори
до 84. преди 11 години
*** бил,ми той и хан аспарух не е бил и с основно образовани,но е създал българската държава.
72
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
не знам колко са тези които знаят кво знчи увеличаване на мин раб заплта.тва значи ние в частния сектор ,вкл и самоосигуряващи се,които сме гръбнакът на икономиката да се натоварим с още по-голяма тежест.
71
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
отзад напред
70
9
 
17
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
За мене е най неуспешния и ненамястото си министър председател.Управлението му вдигна народа на улицата - просто вече нямаше накъде.
69
10
 
11
 
! Отговори
като за последо преди 11 години
Другарят Борисов е най - успешният АЙДУК -престъпник на прехода-Който окраде 17 милиарда по времето на упралението на Милата ни Родина!!!
68
17
 
26
 
! Отговори
броя на жертвите преди 11 години
Пресметнете броя на жертвите на режима на пожарникаря - емигриралите, умрелите, останалите без работа, полуделите, оскотелите, убитите и самоубилите се, и ще се убедите, че те са повече на брой, отколкото жертвите на комунизма!
67
19
 
30
 
! Отговори
престъпник преди 11 години
Другарят Борисов е най - успешният премиер-престъпник на прехода