Борисов е най - успешният премиер на прехода
Борисов е най - успешният премиер на прехода
 Във фейсбук симпатизанти на Борисов изтъкват неговите качества Снимка: Eduard | 28 фев 2013 21:43
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
130
10131
32
38
Напиши коментар Коментари
46
4
 
3
 
! Отговори
КГБ в действие! преди 11 години
СОБСТВЕНИЦИ НА ЧЕЗ В ЧЕХИЯ И ТУК В БЪЛГАРИЯ СА ПОДСТАВЕНИ ЧЕШКИ БИЗНЕСМЕНИ ОПЕРИРАЩИ С КАПИТАЛИ НА ГАЗПРОМ, КОИТО РЕАЛНО СА ИСТИНСКИТЕ СОБСТВЕНИЦИ!ЧЕШКАТА ФИРМАТА " ЧЕЗ " ОЩЕ ПРЕДИ ДВЕ ГОДИНИ Е КУПЕНА ОТ РУСКАТА КОМУНО-МАФИЯ " ГАЗПРОМ " !ОТ НЯКОЛКО МЕСЕЦА ЧЕЗ Е РАЗСЛЕДВАНА ОТ ЧЕШКАТА ПРОКУРАТУРА ЗА КРИЕНЕ НА ДАНЪЦИ И КУП ДРУГИ НАРУШЕНИЯ НА ЧЕШКОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО!ЧЕЗ В БЪЛГАРИЯ ЩЯЛА ДА БЪДЕ КУПЕНА ОТ ГАЗПРОМ, КОЕТО ОЩЕ ВЪДНЪЖ ПОКАЗВА ТОПЛАТА ВРЪЗКА НА РУСИЯ И ПРОТЕСТИТЕ!
45
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дето се пените : "комуняки, ***, дупе да ви е яко" и т.н. запомнете, ***:1. Бойко Борисов е член на БКП /все още, не си е върнал книжката/2. Баща му е член на БКП, полковник от МВР / пожарната/3. Сестра му е член на БКПи т.н и т.н почти цялото му семейство. А онзи убития дядо е за женска история и не му е дядо а на дядо му брат.Иначе на Боко кво му е. Готин пич,аз го харесвам, ама не е за тая работа.
44
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До всички червени форумци:" Отговорете ми на въпроса-" Защо националните предатели от БСП обичат Русия, но децата им учат на Запад?"
43
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Борисов е най - успешният премиер на прехода..............................Това е най-голямата глупост, която съм чувал през живота си.
42
4
 
12
 
! Отговори
Зигмунд Фройд преди 11 години
До Анонимен 50Какви качества? Качества на *** и рогач?"Ентелетуален"??? Ужас!!!
41
3
 
9
 
! Отговори
Зигмунд Фройд преди 11 години
Леле...Тези са по-зле и от "Работническо дело"!Да плача ли, да рева ли?
40
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бойко Борисов съвсем не е човек без качества. За сжаление обаче не му достига ентелектуален капацитет за премиер; Той нарече партията си ГЕРБ и всички очакваха че той ще застане точно под националният герб и националното знаме и ще стане обединител на най-добрите сили и отляво и и отдясно и така ще стане обединител на нацвията; Но той направи необясним завой надясно; Накрая той се обърка и сега прилича на човек, който е обул на левия си крак дясната си обувка, а на десния си крак - лявата.
39
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
BOIKO SI TAKAV KAKAVTO E - NAI DOBRIA ,BATE BOIKO NOMER 1 NARODA GO OBICHA I PAK SHTE GO IZBERE
38
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Вие нормални ли сте бе???? Най големия бандит на прехода.
37
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Борисов е най - успешният премиер на прехода"Продължавайте да ИЗКРИВЯВАТЕ реалността с подобни БЕЗУМНИ писания и после пак ще питате "къде *** гладните".Нито сте си взели поука от глупостта която направихте преди 4 години нито скоро ще заживеете по-добре.*** човек (българин) няма как да е добре.
36
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
vbox7/play:2099343da5
35
3
 
8
 
! Отговори
да не забравим преди 11 години
нелегална фабрика за цигари,производство на амфетамини,трафик на наркотици,мутра ,лъжец, приятел на сретен йосич,***,
34
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ako toq doide na vlast (samo 4rez falshifikacii)vervaitemi tezi protesti pesen shte mu se vidqt ne 100 000 ne 200 000 a 1-2 milona shte badat pred narodnoto sabranie da si go imate iz predvid kalinkite
33
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Стига бе...Аман! Якудза са по-добри! Тоя веднага в панделата при ***, без да му давате достъп до библиотеката! Да е чел когато трябва!
32
3
 
16
 
! Отговори
за БУДИСТИ преди 11 години
Това са петте основни индикатора за успешно и добро управление: 1 увеличаване на доходите 2 увеличаване на пенсиите 3 намаляне на безработицата, данъци, администрация 4 Увеличаване на фискалният резерв на Република Б-я 5 Намаляне на публичният дълг! Рекордно в историята на света намаляне на дълга на Р Б-я тоест на всички нас от 120% до публичен дълг до около 14%! ГЕРБ СЕ ПРОВАЛИ ПО ВСИЧКИ ТОЧКИ!
31
5
 
16
 
! Отговори
НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА преди 11 години
Изобщо защо го показват този индивид. За какви постижения ми говори.... е има и те са Похарчиха 7 милиарда от държавният резервПриватизираха 2 милиарда наши здравни вноски Създадоха още 450 хиляди нови безработни В колапс е бизнеса!В колапс е здравеопазването! В колапс е земеделието! В колапс е образованието!В колапс е пенсионната реформа!Върнаха мизерията глада безработицата нищетата болести които бяха изчезналиПохарчиха милиони левове за подслушване на всички нас Всички са им виновни Е ПА НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА
30
2
 
9
 
! Отговори
Като ПЛЪХ избяга преди 11 години
Да идват психиатрите ...... Щял би бил....Ако народът е доволен от управлението му, няма да е на улицата. Захвърли си отговорностите без да му пука. Това не е поведение на държавник. Както плъховете напускат първи потъващият кораб така и тоя го напусна най позорно. С НЕКАДЪРНОТО си управление докара народа до просешка тояга и за това хората сега са на улицата. На позорния стълб БАНДИТ Буда! Като ПЛЪХ избяга от кораба.....
29
5
 
9
 
! Отговори
Ами стана МИРИАРДЕР преди 11 години
"Всеки народ си заслужава управниците" .....еее нека ви тресе и бие още некадърния Буда с калинките .... дето от неговото управление сме с най-ниските пенсии и заплати, дето опоска всичко което му остави Станишев, пък после пак ривете ..... овци заблудени .... нека си чества следващия откраднат МИЛИАРД.
28
3
 
8
 
! Отговори
ss преди 11 години
най-успешния ,пък от 20 дена никъв го няма при хората.преди за *** лентички режеше,сега се крие като мишок.ами да излезе на протестите да си измери успешноста по скалата на народа
27
3
 
7
 
! Отговори
До цъъъсс преди 11 години
Ей, неподготвен! Какво са те е**ли германците теб, я ми обясни? Като е дошла немската армия баща ми е бил на 6г. Един войник му е дал шоколад и такива работи. Руснаците като са дошли хората са си криели прасетата и хляба. И съюзниците са бомбардирали София, не немците. Що въобще пишеш бе?! Мушмурок!