Летище София
Летище София
Залепена в тоалетна на летище София.
Къде е грешката ?! Снимка: Пътуващ | 15 фев 2021 22:08
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
66
5033
1
7
Напиши коментар Коментари
15
8
 
1
 
! Отговори
До 13 преди 3 години
Не знам къде е Берн нито ме брига ти каде си. Знам само че съм до центъра на няколко минути от Операта и толкова от кристалните плажове на Сидней. Дам, нямам 5 лева в джоба. Див балканец си не знаеш за кредитни карти и електроно банкиране. Как мислиш получавам заплата 5 цифри долари чисто на месец? В плик? на ръка?Заповядай да се видим в Сидней. Едва ли ще събереш стотинки за самолета. Мога и на видео по интернет да ти покажа центъра. Ти кво ще покажеш? Панелната килия? *** си ти панелния плъх а
14
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименПроЗ си може и да заминава човека. Защо си мислиш, че България е както преди 25 години и хората трева пасат !?
13
5
 
7
 
! Отговори
До 11 преди 3 години
До До Английски лордТи си в Сидни, колкото аз в Берн.Даже не знаеш как се пише Сидни, та си написал Сидней. На английски също не се изговаря Сидней. Панелен плъх, с 5 лева за дюнер дневно в джоба, живеел в Сидни. На кой адрес живееш в Сидни, ако не е тайна? Да не се окаже, че аз всъщност живея там и мога да проверя има ли на адреса подобно влечуго.
12
4
 
7
 
! Отговори
До Ози Бози преди 3 години
не бери грижа за мен, аз съм си уредил живота. От сега знам какво ще правя като остарея един ден. Както повечето пенсионери, ще обикалям с круизни кораби из островите в Океания, най вероятно около Нова Каледония, ще се разхождам из кристално чисти плажове на красиви острови. Ще гледам китове и ще хвърлям храна на екзотичните риби в кораловия рифА ти ще хвърляш пликове с пари от балкона на комисар Петров за да заловите лошите измамнициРазлични краища на Земята, различни традиции, ко да праиш..
11
10
 
3
 
! Отговори
До Английски лорд преди 3 години
а ти видя ли ми коментара особено края? Значи според теб живея в БГ и за пазаруване отскачам до супермаркета в Австралия, щраквам някоя снимка за емРепортер? И другото синьо паспортче ми е за украса. Ама скоро и ти ще имаш второ паспортче, ама на сградата в която живееш. В БГ съм живял 20+ години, зимал съм повече от депутат в ИТ знаеш как е. И като прочета новини ми става ясно че копаеш дъното. Имам кариера, доходи и ЖИВОТ които в БГ не можеш да имаш (най вече последното). Поздрави отСиднeй
10
2
 
11
 
! Отговори
Английски лорд преди 3 години
Как не си чувал.Имате такова което яде меките тъкани,а при теб всичко е меко и главата също.Ама ти не си на Оз и затова не знаеш.Но пък за сметка на това знаеш Сичко за БГ и Зимаш жълти секретни стинки. Дишай спокойно.
9
8
 
5
 
! Отговори
До Пътуващ преди 3 години
и аз не съм чул да имаме такова животно "Сидни" тук в Австралия. Аз съм личност с австралйски паспорт, с регистрирана ИТ компания в ASIC движа секретни проекти на говърмента в Канбера имам ниво на достъп до секретна информация и съм преминал всички одити. Взимам 5 цифри чисто на месец долари. Живея си живота сред най райския край на Планетата. Каня те безплатно уикенда с мен ще гледам китовете които мигрират, бензина е от мен. Ето rb.gy/ym8cy0 гледай и дижаш по леко
8
3
 
17
 
! Отговори
USA do 7 преди 3 години
може и да има някъде тука, но държавата в лицето на полиция и правосъдие пипа здраво а не като в корумпираната бг !!! аре у лево !
7
16
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хайде, мога да ви снимам хиляди глупости от САЩ и Канада.Не се правете на по-големи католици от Папата!
6
7
 
18
 
! Отговори
USA преди 3 години
прав е пича от Сидни- нЕма такава (загубена?)държава!
5
19
 
20
 
! Отговори
Английски лорд преди 3 години
Не Ви ли писна от този *** който работи за Сайта и прави Трафик.Болно кенгуру Острова сънува.Не е от Оз ,а е бачкатор за 5лв.в сайта.Даже и глупави статии пише за сайта.Не му се вързвайте.ЛЪЖЕ ЯКО.
4
13
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 3болна кокошка болнична стая сънува. Слушай щаба по радиоточката че до болнична стая няма да се доредиш. Най много до някое стъпало пред входа на местната болница където ще приключиш объркания ти животпо3драви от СиднейАавстралия!
3
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименПоздрави от болничната стая наречена Сидни.***
2
14
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Грешката е че си се върнал където деца умират от кабели по централните булеварди. Градските паркове са кръстословица от реституирани парцели да се чудиш от къде да ги заобиколиш, Ваше ляво или мое ляво? В метрото трябва да си носиш бански. А при порой половината държава е код кафеев0 и плува в срам ме е да ти кажа какво..Поздрав от СиднейАавстралия
1
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чичко гугъл преводача в помощ