Бамбокова гура
Бамбокова гура
kudo за всеки даскал отворил снимката заради правописната грешка. Очакваме мощно включване само от компетентни агрономи. За сериозни конспиратори, снимката рисувах на пейнтбръж. Слушайки шума на парите който вятъра прави през бамбока. Поздрави от нериалната красута на Ав$тралия Снимка: от Сидней Ав$тралия | 30 ное 2022 16:27
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
261
48381
5
28
Напиши коментар Коментари
178
0
 
0
 
! Отговори
преди 1 година
Китовете са само един пример. Добави коралови рифове, острови, джунгли и кво ли не още тук сред най райския край на Планетата. Как ще го сравняваш с камИк и джелЕзо? В Египет има още повече камИк- пирамиди. Е, и? Я живей в Кайро тогава? Трябва да е супер яко? Това колко дърт камИк и джЕлезо имаш не определя нищо. Пак си Бангладеша на Европата. Да, тук е било затворническа колония! А Балканите паркина на Османската империя за парясани главички. И? Тук в Новия Свят има ЖИВОТ, а при теб панелизация
177
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Синдьо, не се знае при кой ще дойде Рихтерчо
176
0
 
5
 
! Отговори
Абе Менте кенгуро преди 1 година
Честит 8-март женчо!
175
0
 
3
 
! Отговори
Зомбар преди 1 година
Живее в Пот Поинт при югобратята.А доста македонци с промити мозъци има там...
174
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Още ли не сте се усетили, че щом тоя ненopмалник прави грешки като свадба и зимам, това значи, че неговият произход не е български или поне един от неговите родители е сърбин или македонец? Това обяснява неговата омраза към България и българите. Трябва да го бойкотирате и да не му отговаряте, нека да ходи в австралийските, македонските и сръбските сайтове да се хвали.
173
0
 
8
 
! Отговори
До Иван: преди 1 година
Абе пич, какво се занимаваш с този ограничен индивид, за който не мога да опиша колко е елeментарен? Преди КОВИД-пандемията този събираше по 20 коментара с подигравки, а сега е ударил над 220. За каква култура пишеш на негpaмотник, който прави елементарни граматични грешки "сваДба", "ЗИмам" - това е диалект на пpимитив, който заслужава само пpeзрение.
172
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ехе чак пък за култура му говорите. За австралийското пиленце е важен автоматика, който явно сега е открил. Важен е и говърмънта щото играе на сигурно. Сега напоследък станаха важни и китовете?!?. Абе, пиленце австралийско, а галил ли си стар мравояд по веждите скоро у тая селска държава дето никой не му е зор дали има живи хора там?
171
0
 
7
 
! Отговори
Иван преди 1 година
Две сравнения - сградата на Софийската опера е построена 1921 г, а на тази в Сидни 1973. И австралийците са повикали датски архитект да я проектира, защото няма кой да го направи във вeлика Австралия. Националният театър на Австралия в Мелбърн е създаден 1935 и то в сгарда на бивше кино. Народния тетър Иван Вазов има сграда, построена за театър от Министерство на културата през 1907 г. Толкова за развитието. Ти нали имаш автоматик. И си го поправяш сам като бай ***. Това явно ти е достатъчно.
170
0
 
8
 
! Отговори
Иван преди 1 година
До гледащото китове кенгуру. И с какво ти се подобри животът като гледаш китове всеки ден. За теб култура е това, че си съсед на Анджелина Джоли. Толкова си кух. Културата е история, архитектура, изкуство. В България има 10 пъти повече история и култура от британската колония Австралия, която е заселена през 18 век със затворници и престъпници от Англия. Там са пращали изметта на заточение. Има една опера в Сидни и то основно известна със сградата си, не с музиката. Какво да ти кажа повече.
169
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хахах а обикаляш още ли като пълен загубеняк с лаптопа в ръка да пускаш Тигре-Тигре по улиците хахахах
168
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сега щи обясня, че да ти стане още по смешно - хаха, верно става все по-смешно. Мани ги тия китове, кажи сега за автоматика хаха. Я ша апна малко кисело зеье докъде обясняваш и за говърмънта хаха Седи си на село пиленце от Оз ;)
167
0
 
4
 
! Отговори
Абе кенгур преди 1 година
Хаха яко изкукуригал си.Не спирам да се смея.Абе я кажи още ли работи часовника от зрънч4о?
166
0
 
0
 
! Отговори
преди 1 година
За китовете ти е смешно а? Сега щи обясня, че да ти стане още по смешно. Не ми дрънкай къде си МОЖЕЛ да идеш, а къде си в момента? Не ми дрънкай миналото лято кво си видял. Кажи днес, ще видиш ли кит? Другата седмица? 4 месеца ще виждаш ли? Защото тогава значи че живееш на уникално място. Можел бил, Близо било, Култура незнам си къде. А дефакто от 365 дни 350 в годината гази кал, дупки, диша гуми, яде турски пестициди, кисне в задръствания, африкански пейзаж every day. Затуй си един Панелистанец
165
0
 
0
 
! Отговори
преди 1 година
Култура имаш нужда ТИ щот си заобиколен от буркани и кисело зеле. За разлика от теб съм живял в Западна Европа, работех в технопарка и живеех между историческия център на града и плажовете. И днес съм пак така, между центъра на Сидни и плажовете. Квартала на богатите бейби. Брад Пит и Джоли, когато бяха заедно имаха къща в квартала. Джоли се мъкнеше с една тумба деца в бял минибус. Можеш сам да видиш снимки из нета Джоли и квартала ми. А ти много културния в кой квартал си? На Цар Кир0 района
164
0
 
0
 
! Отговори
Иван преди 1 година
До Кенгуруто, което гледа китове 4 месеца в годината ХАХАХАНе съм чувал по смешно нещо. Това с китовете как прави живота ти по добър. Миналото лято видях кит, след като питаш. С дневната ми надница мога да стигна от София до Ню Йорк и да се върна. Всичко ми е близо. Хората с мозък между ушите а не въздух като теб освен китове имат нужда да виждат и малко култура и цивилизация, каквато на теб ти липсва. На Фиджи и Бора Бора какво гледаш - палми и слънце. Фиджи е плаж за 5 дни. Няма нищо.
163
0
 
4
 
! Отговори
Изветрял преди 1 година
Хаха rейшата от Оз не се умори да пише простотии.Хората не се усещат че елементарното македонче ви пързаля.
162
0
 
1
 
! Отговори
преди 1 година
Е така е, щот съм болен, виждам китове по 4 месеца в годината. А ти много здравя кога за последно видя кит? Вместо миграция на китове, гледаш миграцията на мините от Одеса. Пращиш от здраве като дишаш горени гуми и дрехи, ядеш 30 годишно месо от резервите, набиваш пласмасови ГМО от Турция. И онко болниците се пукат по шевовете. От много здраве ще те оставят на стълбите на болницата. Здрав 4укундур си в естествения хабитат. Скоро и Рихтерчо ще намине да ти разтресе двете мозъчни клетки
161
0
 
4
 
! Отговори
Абе тъпак преди 1 година
Я направи сметка колко е часа в България, бе пpocтак! А къде живея, какво работя, коя е6a, какво печеля и къде ходя, това си е мой личен живот, който не съм длъжен да споделям с тъпaнapи като теб. Отивай на психиaтър и си лекувай нaврозите, и не ни занимавай с пpocташкия си начин на живот, от който никой не се интересува. Лyд уpoд!
160
0
 
0
 
! Отговори
преди 1 година
Забавлявам се с 6алкански скотове с пустина между ушите. А в центъра на САЩ какво има? Райска градина? Обикалям до Малдивите, Бали, Фиджи, Бора Бора, Филипините за по малко от една моя надница. Ти кое каза че ти било близо? Ко речи? За една надница стигаш ли по далеч от табелата Винетка? Що не ги разправяш тия глупости на Авганите които всячески бягат от Панелистан? Като видят ква турска тоалетна с примитивно население си плюят на петите ааа хахахаааа
159
0
 
4
 
! Отговори
Ти си болен преди 1 година
Ей, алоооо, време е да се спреш! Повтаряш 10 години едни и същи неща, това са теми за разговори с най-близките ти роднини, а не с непознати хора. Станал си обект на подигравки, осъзнай се, че никой не се интересува какво работиш, колко печелиш и къде ходиш.