БГ сирене 16 лв./кг в Ав$тралия
БГ сирене 16 лв./кг в Ав$тралия
Чисто висококачествено БГ сирене тук в Сидни Ав$тралия е 11.99 AUD за 900гр. По курса 11.99 AUD = 14.81 лв. за 900гр. Или 1кг. излиза 16.45 лв. Сирене Made in Bulgaria по БДС. Колко ви го продават там? Ако е по евтино да ви пращам от тук е 16 лв./кг, където минималната работна заплата е 4000 долара, а чистачката на сградата където работя на центъра CBD, зима повече от българско ИТ, аахахаха! А помните ли висящото кафе преди години? Проглушихте ни ушите с тия висящи кафета! На ви ся висящо сирене Снимка: От Сидней Ав$тралия | 19 мар 2023 20:44
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
465
89096
74
50
Напиши коментар Коментари
135
0
 
3
 
! Отговори
Французина преди 11 месеца
Миличкият колко е озлобял от безпаричие....толкова злоба не съм срещал от сънародниците колкото от теб. Приятелю,съжалявам те за трудния ти живот в земеделието но трябва да преглътнеш нашенското его ако искаш да станеш французин.
134
0
 
1
 
! Отговори
Карлос Сайнц преди 11 месеца
В България стандартът е по-висок и изпращаме българското в чужбина и минахме на италианско, френско и холандско...
133
7
 
4
 
! Отговори
Нидерландеца преди 11 месеца
Тука в Нидерландия , за разлика от балканската държава с най нисък социален статут , взимаме по 6к евро само за да си седиме в дома . Държавата и големите компании ни дават по 6к евро дивиденти без да правим нищо . Ако ходиме три пъти в седмицата на работата в общината - градинки почистване ала бала , още 3к евро на месец . Отделно къщите са по 300 евро на месец с двор . Колата ми е 200 евро лизинг с всичко и храната ми е още 300 евро за 4 членно семейство .
132
1
 
10
 
! Отговори
Д-р Иванов Карлуково преди 11 месеца
Голямо парти се е събрало тук. Това губене на време с писане на фалшиви профили се нарича "социално инженерство". Всичките коментари уж от Франция, Германия, Австрия в един и същ елементарен стил, с подобни граматични грешки. Продължавай/те да ни забавляваш; след като имаш излишно време всичко е наред.
131
0
 
1
 
! Отговори
Французина преди 11 месеца
До АнонименХаха тотално си изплискал легена заедно с Кенгурото от Оз. Че и се имаш за literature justice:)Каже сега за торбичките. Май те жегнах на тая тема а? Мога да ти щракна торбичката от Карфур на фона на Афеловата кула или Триумфалната арка.Хахаха .Ще изляза тази седмица да си взема един душ гел,ще чекна на касата една торбичка и ще я снимам.Вече ще ти викам Чичко Торбичко:)
130
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
"щракна в форумаСмешник" ---------- Първо пише се "във форума" и второ, виждаш ли той бил вече французин но още първостепенно му е дали е по-евтинко плюскането от Лидъл или Карфур. Даже вече щял и да щраква във форума. Ми merci beaucoup, кво ни интересуват нас вашите емигрантски битовизми? Седи си при църняците щом си те кефят и това е. Пак си щраквай, но си ги показвай на родата от село, да седят и да цъкат с езици.
129
5
 
0
 
! Отговори
Французина преди 11 месеца
Хаха,разсмя ме искрено.Аз самият живея във Франция.И да ти кажа,има доста найлонови торбички които дават от магазините.Явно не си ходил по-далеч Катедралата,нали те е страх от црните в покрайнините.Мога да ти изброя като Лидъл и Карфур и други.В лидъл имат и хартиени чанти също освен найлоновите.А да,и гледаш с респект црните охранители от лидъл хахаха.Даже ще ти ги щракна в форумаСмешник
128
1
 
9
 
! Отговори
До болния: преди 11 месеца
"Тук в Франция за 24 еуро пълниш цели 3 найлонови чанти..." ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Първо, пише се "ВЪВ" Франция. И второ, никакви найлонови чанти не можеш да напълниш защото са забранени във Франция от доста време.
127
0
 
1
 
! Отговори
Насекомото преди 11 месеца
Ами да! Ще ядеш бумбари,гъсеници....най -вкусни били стоножките,че да си порежеш езика.Техния хитин не се разгражда в стомаха и го изхвърляш непреработен160 в тоалетната във формата на каша с люспички....
126
2
 
12
 
! Отговори
Невероятни тъпаци преди 11 месеца
Тук да не би да провеждат някаква групова терапия на клиниката в Карлуково? Няма никакво месо за по $2/килограма, точно обратното тенденцията е да се ограничи консумацията на месо в световен мащаб заради "карбоновия отпечатък" и да се консумират бръмбари и всякакъв вид насекоми. Да не говорим какви са цените на еко-продуктите на запад, които имат истински вкус. В ерата на Интернет всеки може да провери какви са цените на веригите навсякъде по света за 1 минута.
125
8
 
7
 
! Отговори
Германеца преди 11 месеца
Тука чантите са по 1 евро . В магазините една чанта е 1 евро . Пълниш колкото може . Даваш едно евро и магазина е доволен че е запазил клиента . Въобще на запад всичко е насочено към клиента . Може и на загуба да си но най важното е да се запази клиента .А в България всичко е насочено към това да те изгонят от магазина . А и цените са 7 пъти по високи .
124
4
 
1
 
! Отговори
Говермент преди 11 месеца
АМчи да! Тук в Франция за 24 еуро пълниш цели 3 найлонови чанти докато в Бг една чанта е 80лв....WTF
123
17
 
3
 
! Отговори
австриеца преди 11 месеца
Така е в чужбина . Плащам 250 евро за 90 квадрата апартамент в центъра на Виена . Отделно храната ми за месец от пени - била , не прехвърля 300 евро . 4 членно семейство сме . Всичко е най малко 5 пъти по евтино във Австрия, сравнено с България. Големи шоколади по 39 цента - страхотни са . Олио по 99 цента. Пържоли - пресни по 2.99 евро килото
122
1
 
7
 
! Отговори
До 127: преди 11 месеца
Къде е така "в чужбина", бе лъжeц? Дай линк от цените на магазините! В Канада цените на месото са повече от 10 (ДЕСЕТ) пъти по-високи от това, което си написал. И НЕ Е качествено. Мога да напиша много неща с факти и линкове, но не ми се занимава с нapкоманчета като теб.
121
8
 
4
 
! Отговори
Любознател преди 11 месеца
Ми така е в чужбина . Да се учат нашите чорбаджии . Заплата - 4000 долара и кило сирене от екстра класа е 3 долара килото . А месото е по два долара . Ако вземеш три кила и ти дават кило картофи бонус . И е качествено . Три кила месо ми стигат за седмица - 5 човека семейство .
120
0
 
4
 
! Отговори
Говерменте Кенгуро преди 1 година
И азе да ви каже че съм пълен непрокопсаник.В нищо не ме бива и си оскотявам тихичко в ъгъла свит на кълбо и си викам:Ей хората са по добре от мен материално и психически а аз ще си остана да си смyча пръстите и да бленувам острова ли,континент ли Аустрейлия където никога няма да отида защото нямам пари
119
0
 
5
 
! Отговори
Изветрял преди 1 година
До КиретоТой много дестинации обиколи,чертае с химикалка върху картата на света,пътува мислено през планини,реки,долини вдъхновен от 1001 нощ,дори си играе с пластмасово човече и корабче и си го движи върху картата сменяйки пристанища като Бомбай,Мадрас,Калкута........
118
0
 
4
 
! Отговори
Кирето преди 1 година
Сидней преди си беше наумил че ще слага снимки от Испания и ще показва колко е велик . Да ама оня другия гламар - пепи го беше хванал че лъже и че снима нормални квартали в Мадрид . Та сидни смени темата . Вече е в Австралия и се занимава с правителството и други подобни .
117
0
 
3
 
! Отговори
Менте Кенгуро преди 1 година
Да и понякога тук местните по стар обичай ме джасат здравата.Нали съм улав и от мен за нищо не става,дори пробвах кат инфлуенсър но видях че ще ми разкрият какъв съм клош и веднага махнах видеото и останах в клуба на анонимните алкохолици наречен ,,Говермент,, да напипавм втори чифт мъbде като си бръкна в гащите
116
0
 
0
 
! Отговори
Pen преди 1 година
Абе *** глупави , така ли се пише Австралия ?