БГ сирене 16 лв./кг в Ав$тралия
БГ сирене 16 лв./кг в Ав$тралия
Чисто висококачествено БГ сирене тук в Сидни Ав$тралия е 11.99 AUD за 900гр. По курса 11.99 AUD = 14.81 лв. за 900гр. Или 1кг. излиза 16.45 лв. Сирене Made in Bulgaria по БДС. Колко ви го продават там? Ако е по евтино да ви пращам от тук е 16 лв./кг, където минималната работна заплата е 4000 долара, а чистачката на сградата където работя на центъра CBD, зима повече от българско ИТ, аахахаха! А помните ли висящото кафе преди години? Проглушихте ни ушите с тия висящи кафета! На ви ся висящо сирене Снимка: От Сидней Ав$тралия | 19 мар 2023 20:44
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
465
87733
74
50
Напиши коментар Коментари
16
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До ОлигофренНяма как да я спечелим наградата. Този е толкова неграмотен. Представям си как пише на английски (ако изобщо знае английски)
15
2
 
7
 
! Отговори
Иван преди 1 година
до 11 и 16Всичко зависи от вкуса на човек. Аз съм почитател на холандскиите и швейцарските сирена. И естествено българското бяло саламурено сирене. От вината харесвам нашите, хубавото червено калифорнийско вино. Голям фен съм на грузинзките вина. Много ги бива грузинците във виното и в храната. В пъти по-добри са от чилийските. И понеже тук сме на австралйиска тема: на Австралия вината са ужасни. Кисели и без характер. Като наш синдьо
14
3
 
7
 
! Отговори
Пепи преди 1 година
До До 11 Само да ти обясня - най хубавите сирена са българските гръцките и италианските . Явно не си ходил в чужбина и не знаеш кое какво е .
13
18
 
7
 
! Отговори
преди 1 година
От както пратих снимките се гмурках в кораловия риф 3 пъти. Обикалях жунглите с 700 ватовия мотор. Куп приключения. Сега планувам как да стигна до един остров. Слушам ТигреТигре и чалга, също модерна класическа музика, опера, пънк. Пращя от здраве! Заплатата ми е 5 цифри чисто долари. Не знам АЗ ли съм за психятър? Но земеделците долу са за онкологията- Дишат гуми, мръсен въздух, ядът месо от резерва, пестициди от Турция, киснат в задръствания, газят кал, стрес. Дреме ми на синия паспорт за вас
12
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
колко струва психиятъра в аборигения? Ако верно си там и пишеш у тоя форум това е сериозен симптом. МАЙ НИКОГО НЕ ГО ЕНЯ ЗА ТЕБ ТАМ, А? Е и тука на никого не му пука.
11
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
To и в Англия има българско вино, в Теско, за 3 паунда, ама не става за друго освен за подправяне на салатата. Вина си купувам само чилийски, сирена - само гръцки, кашкавал само холандски. Има само няколко български неща, които все още купувам, независимо от цената - българско зеле, български пипер и българска бира.
10
3
 
6
 
! Отговори
започна се преди 1 година
В Кауфланд цените тръгнаха на половина!Интересно в Сидни как са!?:))
9
4
 
8
 
! Отговори
Бх преди 1 година
Не е по БДС и нарочно не пише кой го прави...Това са си твой размисли и внушения.Доста е дървено на вкус спрямо Додони, Епирос и други гръцки фети, да не кажем, че е от сухо мляко. Най-читавите с наш вкус са македонските на Идеал Шипка(Данон) за $16-18/кг. И само те имат краве. Това е за туристите в супера, не е за нашенци.
8
1
 
10
 
! Отговори
Това е може би преди 1 година
единствения свестен пост на "Сидней". Дори е в темата "м-репортер", защато реално представя някаква информация. Тук нямам забележки... или по-скоро имам, но не към Сидней.
7
8
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В България е 20 лева за килограм същото, но защото можем да си го позволим. В Австралия е 16 лв, защото са по-беднички. Иначе към постналия снимката. Рядко срещан комплексиран човек. Защо си мисли, че ни интересува неговото мнение за останалите в Бг и ни интересува кой колко взима в Австралия. Ако нито е обичал, нито е обичан в България, вероятно е същото и в Австралия и му е останало да се радва на висока заплата и евтино сирене.
6
4
 
27
 
! Отговори
Кампала Уг@нда преди 1 година
Сидней, много сте зле. В Уганда цената на 1 кг. сирене е 18100 USh или 8.90 лв. А още по-хубавото е, че президента Мусевени праща в затвора подобните ти, докато не забременеят
5
1
 
28
 
! Отговори
Психиатри в Сидни преди 1 година
Средни цени на психиатричната помощ в Австралия: Консултация и медицинска епикриза при психиатър - $507; Начална консултация - $405; Консултация 45мин - $320.
4
2
 
28
 
! Отговори
Д-р Иванов преди 1 година
На закуска санитарите редовно ти носеха сирене. Какво се оплакваш?
3
3
 
31
 
! Отговори
Успях преди 1 година
От Карлуково избягах чак в Сидни.
2
3
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Трябва да призная, че по-голям пpocтак от този не съм срещал в живота си. Инфaнтилен, функционално неграмотен и ограничен, озлобен към нещо необяснимо, водещ комични диалози сам със себе си като си е въобразил, че някой в България на всяка цена иска да го задържи и не го пуска да провежда детинските си забавления.
1
4
 
51
 
! Отговори
Бай Ганю в Сидни преди 1 година
Пусни си Тигре-Тигре довечера, изиграйте един кючек с оная, която не може да говори правилно български език и заспивайте спокойно с мисълта, че сте от "успелите".