Поредно странно искане :)
Поредно странно искане :)
Един от протестирашите и неговите искания Снимка: Стефан Иванов | 26 фев 2013 11:42
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
24
10394
9
2
Напиши коментар Коментари
23
6
 
8
 
! Отговори
Ново 20 преди 11 години
Това са абсурдни искания от неграмотен и нещастен човек . За съжаление България е пълна с неудачници , които само могат да мрънкат и да се оплакват !
22
0
 
8
 
! Отговори
Жо преди 11 години
НА СНИМКАТА: Ангел Балабанов- локомотивен машинист, човек , който цял живот е бачкал ден и нощ.
21
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Посланието е много ясно и изобщо не е абсурдно, не е адресирано конкретно. Ако някоя банка се е разпознала и почувствала засегната, това си е неин проблем.
20
0
 
8
 
! Отговори
недоктор преди 11 години
До Доктор докторе, ако искаш да се развиваш, а не да креташ на заплата 500-600 лв/ти колко ХАРЧИШ месечно/ как да започнеш нещо, ако не с банков кредит? и как ще конкурираш някой германец с бизнес на 20-50-100години, и кредита който ще вземе на 2-3% годишно, а този който ти ще вземеш от наща банка ще е на 8-10% ? как ги виждаш нещата, ще конкурираме ли средния бизнес на германците?
19
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До имигрант: Банките са зло. Аз съм против комунизма и болшевизма, но замисли се за следното - какво произвеждат банките? Хляб, сирене, пътища ли строят, услуги ли предлагат, електричество ли произвеждат, софтуеър ли пишат, музика ли творят? Какво? Единствено са си фокусирали усилята в това без нищо да дават на обществото да реализират огромни печалби на негов гръб и да се ползват с наслада благата които обществото произвежда.
18
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Охо толкова са хитри и така те омотават че и с две висшета да си ще ти измъкнат всичко каквото могат. За банките говоря. Ако наистина не ви се налага много спешно, не взимайте и стотинка от тях - те са затова да ви оберат доколкото могат. И вие скъпи защитници на банковия сектор просто много внимавайте като съдите някой да не попаднете и вие в същия капан. Всичко добро ви пожелавам!.
17
0
 
5
 
! Отговори
АсП преди 11 години
До имигрантКато изнесат ***, барабар с кЕлима и мУкета, ще започнеш друга песен да пееш.
16
10
 
4
 
! Отговори
Давай,давай... преди 11 години
Събрали се манговците пред Парламента и завикали:"Исками , исками..." Излязла Цецка:"Какво искате бе ?" - "Кот дадеш како , кот дадеш ?"
15
6
 
13
 
! Отговори
Доктор преди 11 години
Имигранте, нормален си, просто човешка психология. Никой няма да си признае, че се е прекарал с някой кредит и не е чел добре. И после започва да сипе ругатни за банките, системата, правителството и луната. А нещата са прости- предлагат ти нещо, ако ти харесват цената и условията-вземи го. Ако не,недей.
14
2
 
13
 
! Отговори
varg преди 11 години
Банките са на еврейте.
13
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До имигрантвуйче - стой си там и си яж финансовите продукти - не пиши тук...
12
1
 
7
 
! Отговори
имигрант преди 11 години
До: номер 10Да те питам аз, Бойко след като може да държи властта, защо я изпусна тогава???
11
17
 
15
 
! Отговори
имигрант преди 11 години
Абе само аз ли съм нормалния тука, или пък всички са нормални а само аз съм луд???Банката е нещо като фирма, фабрика, предприятие.Банката произвежда продукт. В магазина си купуваш сирене.В банката си купуваш финансов продукт. Това са пари във всякаква форма - кредит, стоков кредит, потребителски кредит, кредитна карта, субсидия, банкова гаранция, превод на заплата ... Еми - всичко това се купува и се плаща - за това има такси, лихви и комисионни.Другото е комунизъм и болшевизъм!
10
4
 
4
 
! Отговори
66 преди 11 години
За всички тези размирици и оставката на кабинета,са виновни чужди служби Станишев и Доган,но сега гн Борисов като вземе власта отново направо сергеи и доган сами даси слагат раените пижами и да заминат сами у Софийският централен затвор тогава ще видят там какво ще стане със тях,100 pr живи няма да излезнат.Тогава да видим чуждите служби дали ще им помогнат.Бойко до сега ги уважяваше като колеги обаче те сами сиго направиха ЙЯл мие за тези двамата.И други ще има покрай тях.сЕГА ЩЕЕ ПО ИНТЕРЕСНО ОТ НАЧАЛОТО НА бОЙКОВИЯ МАНДАТ.
9
10
 
6
 
! Отговори
имигрант преди 11 години
Еееех, само като си представя ако изчезнат изведнъж банките ...Тогава ще настъпи такъв живот, че само си викам ...Пази Боже, Пази Боже, Пу-пу-пу!!!Ще се върнем във вековете преди Уилям Шекспир!"На ти на тебе пет яйца, дай ми кокошка или бъклица с вино!"Ненормалници...
8
7
 
10
 
! Отговори
o1o преди 11 години
Някой да не му е бутал кредитите на сила в ръцете. Всеки си има глава за да мисли.
7
6
 
25
 
! Отговори
eve1 преди 11 години
Прав е човека,цялата световна криза дойде от банките.
6
3
 
19
 
! Отговори
Иван преди 11 години
Банките са необходимото зло, като неискате да ви товарят с лихви просто не теглете кредити. Друг е въпроса, че лихвите в България са високи!
5
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ДА ПРОТЕСТИРАМЕ,ДОКАТО БАНКИТЕ НЕ СВАЛЯТ ЛИХВИТЕ И ПО СТАРИТЕ КРЕДИТИ /ВСИЧКИ/ДО НОРМАЛНИ НИВА И ДА ПРЕСТАНАТ ДА УНИЩОЖАТА БЪЛГАРСКАТА ИКОНОМИКА И ДА ОТВАРЯТ ПЪТЯ НА ЧУЖДАТА,КОЯТО В МОМЕНТА В СРАВНЕНИЕ С НАС СЕ РАДВА НА КРЕДИТЕН КОМФОРТ - 3 ДО 5% ЛИХВА,А У НАС 16 - 19 %.
4
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ДА!ДА!ДА!ДА! НАЦИОНАЛНА СПЕСТОВНА ВЗАИМОСПОМАГАТЕЛНА КАСА - НСВК!!!!!!!!