Тодор Живков по време на лов
Тодор Живков по време на лов
велик Снимка: varg vikernes | 21 апр 2013 13:46
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
109
21130
38
12
Напиши коментар Коментари
73
8
 
11
 
! Отговори
3 преди 11 години
СПОМНЕТЕ СИ ГЕОПОЛИТИЧЕСКОТО ПОЛОЖЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ СЛЕД КРАЯ НА ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА.СПОМНЕТЕ СИ,ЧЕ НЕ ПО ВОЛЯТА НА ТОДОР ЖИВКОВ ПОПАДНАХМЕ ПОД СЪВЕТСКО ВЛИЯНИЕ.СПОМНЕТЕ СИ,ЧЕ ВЪПРЕКИ НАТИСКА НА ИЗТОКА И ВЕЛИКИЯ ЗАПАД БЪЛГАРИЯ СЕ ПРЕВЪРНА В МОДЕРНА ДЪРЖАВА.АМА ТО ТРЯБВА И ДА СЕ ЧЕТЕ.
72
0
 
18
 
! Отговори
varg преди 11 години
Като дете тогава ходех да върна няколко битулки амбалаж и със стотинките си купувах нещо от книжарницата.
71
3
 
15
 
! Отговори
до 83 преди 11 години
Сега като има разнообразие каква е ползата? Мнозинството не могат да си позволят НОРМАЛЕН ЧОВЕШКИ ЖИВОТ Това ли е хубавото сега крайно бедни и много богати. В града, в който живея има милионери със скромни къщички и дворове от 1050 декара а оградите им са 4-5 метра високи. На фона на мизерстващите, това ли е доброто? Кой позволи на днешните милионери да забогатеят? Т.Живков ли по скоро нашите родители бяха, които подариха старите заводи, позволявайки приватизация, реституция и др.
70
17
 
13
 
! Отговори
до истината е такава преди 11 години
Може и така да е било за гнусните членове на БКП.Какво - ядяхме, *** на Родопа, и гнили плодове от Плод-Зеленчук.Къде живеехме - в циментовите дупки.Границата който е прекрачваше, стреляха по него.Облекло и обувки, казармено, предимво албански кецове.Прически - гола глава и плитки, миционерите гонеха хората с дънки и бради.Лагерите - пълни, убийства ежедневно, а бандитите в градските и централния комитет на БКП.Селски мутри ти указват какво да слушаш и да четеш.Мечта за селяците.
69
0
 
14
 
! Отговори
до 81 преди 11 години
Да, гладуват нашите родители. Така е. Но защо? Какво направиха те, за да защитят работните места заводите и цялата икономическа структура? По скоро нищо. Съгласяваха се на реформи, съкращения, приватизация. Даже си искаха земята и да им се върнат имотите. Какво стана масово изселване, което е следствие на безработицата. Някой протестира ли през 1999 и 2000г. когато започнаха повишаване на пенсионната възраст НЕ. А тогава все още работиха повечето днешни пенсионери. Те мислят ли за нас???
68
5
 
9
 
! Отговори
истината е такава преди 11 години
когато сегашните политици ни предложат стандарта на Живковото време ,тогава няма вече да го харесваме онова време.Затворете си гнусните уста,верно че имаше и изцепки но хубавото беше МНОГО.Знаехме какво ядем, какво носим ,за всичко си имаше стандарти.Много политици плюят онова време пък парите му всеки харесва .Парите нямат партия .И ги окрадоха!Тогава се строеше от нашите родители, които сега гладуват.
67
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
HITAR UPRAVNIK KOITO VODE6E RUSNACITE ZA NOSA----------------- И как точно ги водеше за носа? :)))
66
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
С 3 лева се наяждах, с 3 лева се напивах------------------- И сега може да го правиш, кой ти пречи?
65
0
 
13
 
! Отговори
Chavdar преди 11 години
kade si Tosheee kade si pak da gi kachish na avtobusite!!!
64
0
 
14
 
! Отговори
kastro преди 11 години
Togava imashe red i zakonnost,a ne kato sega narkotici,ybiistva i paleji navsqkade!tova li e demokraciqta gospoda demokrati pitam?Poglednete destvitelnosta v bg i se sabydete ,ybivat decata ni kato ky4eta iznasilvat nashite babi po selata ,kradat vsi4ko koeto s tryd si postignal ,nqma zdraveopazvane i obrazovanie na nivo do kodga ste e taka dokato iz4eznem kato naciq li pitam/
63
11
 
8
 
! Отговори
Прости пръчки преди 11 години
Правешкия *** беше начначен от руското посолство за губернатор на васална България........никога не е бил избиран от народа, а само от червената шайка на явките им -конгреси. Като гледам колко народ рИве за него -си заслужавате съдбата :)
62
4
 
12
 
! Отговори
tatar преди 11 години
tozi e nay velik
61
4
 
4
 
! Отговори
А къде е батко ... преди 11 години
Тошко добре са го снимали ама къде е Боки - нали беше ученик и охрана на Тато ?
60
6
 
5
 
! Отговори
Бай Шиле преди 11 години
Овцете си искат кошарата и вълка .... ще си ги намерят !
59
11
 
10
 
! Отговори
сърп и чук в главата преди 11 години
Попрегледах някой друг коментар.Ми то само червени шизофриници тук.Има ли цяр за тия нещастни и заблудени хорица.Много е лошо главата да ти е капсулована и вътре - само сърп и чук...
58
13
 
6
 
! Отговори
неграмотен печатар преди 11 години
Един полу-неграмотен печатар(Тодор Живков) управлява България повече от 36 години с помощта на СССР и БКП. Да ни е честито другари...! Слава богу и СССР и БКП и печатарят и дъщеря му вече ги няма
57
2
 
11
 
! Отговори
ILY_6 преди 11 години
vbox7/play:6309f5e298НАРОДЪТ БЕШЕ ОБЕДИНЕН! СЕГА ИМА РАЗРУХА.ЕТО ВИДЕО.
56
4
 
9
 
! Отговори
до 61 преди 11 години
Те, хората си спомнят за тези времена с носталгия, и с хубави спомени, той вика малко ви е било хахахахха, 52-ри го е казал, облъчиха ви че било много лошо:)))
55
11
 
7
 
! Отговори
Рени преди 11 години
Като гледам коментарите и все повече си мисля че българите си заслужават всичко.....
54
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И тоя простосърдечен и*иот да ви управлява 35 години? Малко ви е било.