Поредният фалирал квартален магазин
Поредният фалирал квартален магазин
Това е в резултат от окупацията на чуждите търговски вериги в България Снимка: varg vikernes | 13 фев 2014 16:02
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
90
16939
18
52
Напиши коментар Коментари
60
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Квартален магазинТака е брат и след това с торбичката от големият магазин да обикалят из Европата,няма да я хвърлят Я,пари са давали за нея.Обаче не осъзнават горките че всъщност това е рекламен материал и изобщо не трябва да го плащат ако е без надписи да.Селяците из Европата,нашите имам предвид винаги ги познавам по торбата от ,,Билла'' Напоследък обаче има и друга тенденция в селската мода торбето да е H&M,демек ходил си у моло.
59
1
 
3
 
! Отговори
*** преди 10 години
"Днес" , поне като пишете и снимате бъдете достоверни и компетентни. ARO (на снимката) е франчайзна верига от магазини на дребно на гиганта METRO. Няма начин да фалират защото голямата верига е зад гърба им.
58
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименНа кой му дреме за шоколада бе човек? Да има разлика в цената на шоколада обаче я сравни месото например. В голямата верига тарелка от 600 грама е между 5 и нещо до към 6 и нещо, в кварталната месарница където продават само месо и колбаси 1 кг. от същото месо е 7 и нещо. Освен това навсякъде в нормалните държави в Европа кварталните магазини са малко по скъпи защото както се казва са на две крачки и там не се ходи за да пълниш количката а да купиш няколко неща които са ти свършили.
57
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
За 55,Един шоколад Милка в кварталното магазинче е 2 лева. В голямата верига е около 1.30, ако не и по-малко.А този шоколад е един и същ.Коментар?
56
0
 
5
 
! Отговори
За 55 преди 10 години
Много си прав пич. Само дето в големите вериги не всичко е по евтино,например в Лидъл'' където хората си мислят че е по евтино съвсем не е така,повечето неща са по скъпи и няма как да е иначе след като в Германия Лидъл" изобщо не е от евтините магазъни
55
4
 
5
 
! Отговори
Квартален магазин преди 10 години
До АнонименМного си прав за комплексарите. Даже си обличат новите дрехи като ходят да пазаруват там. Голям майтап като ги видиш, как са си измили колите, избръснали лъснали, абе ташааак голем.
54
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
От повечето коментари които прочетох става ясно че тук коментират предимно комплексирани селяци за които е срамно да отидат в кварталният магазин.Разбира се по престижно е за комплексираният селянин да отиде в магазин от голяма верига,така де той вече живее у градо нема да оди у селскио (квартален) магазин.Нищо че в големият магазин му пробутват всякакви *** на страшни цени ама имат етикети ,,Ация'' ,,Промоция'' и други такива.Не казвам че не трябва да има големи вериги но да работят по прав
53
7
 
4
 
! Отговори
Hemy преди 10 години
До AвтораМНОГО ДОСТОЕН И КРИТИЧЕН ЖУРНАЛИСТ - ДЕ ДА ИМАШЕ ПОВЕЧЕ КАТО НЕГО . . .
52
4
 
6
 
! Отговори
От кварталното магаз преди 10 години
До даноДано и ти фалираш. Ти който предполагам не си имал и будка за семки не се изказвай. Има един лаф "Колкото по го тъниш толкова по-лесно се къса". Това е за големите вериги. Задавал ли си си въпроса, защо е толкова евтино при тях. Ами просто е, цялата продукция е пълна с всякакви гадости за да се стигне тази цена. Направи си извода умнико.
51
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Малките магазини да вземат пример от другите страни в ЕС. Там проблемът се обсъждаше преди 10тина години. Решението е да предлагат по-качествени стоки или местна продукция. Да отворят фурни, млекарници и месарници, каквито има навсякъде, вместо да ни продават вафли и бисквити, купени от големи вериги. Тогава ще има търсене.
50
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И какъв е проблема. Постоянно се откриват и закриват магазини. Защо всички си мислят че като е малко магазинчето - стоката е хубава? Същите *** са продуктите. Лично на мен ми е просто по-удобно и приятно да си паркирам на големия супермаркет и да си пазарувам там, най-малко заради паркинга.
49
5
 
13
 
! Отговори
Моше преди 10 години
***. Ти заслужаваш да пазаруваш на двойни цени и само от 1 вид стоки от тези квартални тарикатчета. ти си *** като *** и това ще ти хареса. *** скапан!
48
4
 
11
 
! Отговори
Шуменец преди 10 години
Varg се опитва да ни настрои срещу големите вериги :D Като се опитва да се прави на журналист (репортер или там какъвто си мисли),защо не написа как тоя същия Радокс не дава заплати или дава супер малко след един куп орязваници и то на тези,които доносничат срещу другите колеги/жки.
47
1
 
14
 
! Отговори
Ime преди 10 години
Dekoraciata na magazincheto e naistina trepach. Kafe mashina s niakakva damadzana voda otpred, otzad kupishta dyrva za gorene. Otpred neobraboteno dyrvo i nekyv ciment se vizda. A nai-krasivata gledka e bloka otzad :)
46
5
 
29
 
! Отговори
Някой преди 10 години
До АнонименДебела тикава и комунист си ти. Как не ти увря главата , че на българина икономиката му остана само мартеници да прави бе.
45
1
 
3
 
! Отговори
дано преди 10 години
и съответно да са по-начесто разположени техните обекти, за да имаме по-лесен достъп до по-разнообразни и качествени продукти.
44
21
 
15
 
! Отговори
дано преди 10 години
дано фалират всичките квартални мизерници, да ходят да бутат колички по големите вериги.
43
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Жомногооооо си проссссст, многгооооооутре ще те уволнят от мизерната ти работа защото някой ще се навие да я работи за 20 лева по малко... това ти е логикта....кретенн
42
7
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Значи човека отваря магазин, за да го зарежда с ЧУЖДИ хран. продукти, обаче понеже се счита, че сигурно е българин, дето създава работно място, тука го изкарахте мъченик- Как горкия не може да оцелее заради големите вериги?! Утре качвам снимка на мартеница произведена в КИТАЙ на цена 10 ст. и друга произведена в БГ на цена 10 лева- ако обаче вие ПАТРИОТИ КОМУНИСТИ НЕ СИ КУПИТЕ тая ОТ 10ЛВ. си препикайте партийните книжки! Аз съм хитрец и ще ви удрям на родолюбие-купувайте бе 10лв парцала, айде!
41
3
 
15
 
! Отговори
void преди 10 години
"Аro" е франчайзинг марка на верига та магазини на МЕТРО за продажба на стоки на дребно. И магазинът нито е фалирал нито е бил фалиран, просто собственикът е сключил договор с франчайзинга да използва тяхната марка и преференциалните им услуги - зареждане, цени, отстъпки, каталози, промоции, реклами и прочее, за което си плаща. За жалост от много списване на коментари по опорни точки авторът varg вече не знае какво публикува.