Диър Селинджър, нидьей паркира така в София
Диър Селинджър, нидьей паркира така в София
Паркирай си така на село Снимка: бо ян | 11 фев 2016 08:55
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
109
14309
58
10
Напиши коментар Коментари
45
0
 
3
 
! Отговори
До 55 преди 8 години
До АнонименТова че регистрациите са софийски не значи че не ги карат *** - вече почти всеки 3 селянин е в София и кара кола с такава регистрация. Но това от къде си не определя дали си ***...но този на снимката определено е и такива след като мина обикновено ходят да си завеждат щета при застрахователите след такова паркиране...
44
3
 
8
 
! Отговори
смях преди 8 години
Толкова пор_нографска снима ! В София има хиляди софийски коли със сходни паркирания, но нечовешки тъпият автор - гражданин, решил да се направи на умен и да нахейти, *** паркирал на тротоара, сякаш е изключение ! Тъпо !
43
1
 
7
 
! Отговори
Селски тарикат преди 8 години
***,***,хайдутин ГаньоАуди и Мерцедес ще ми караш!Та ти нямаш визия и интелект за тези модерни коли.От километър личи че лъскава кола не ти върви.Качи се на каруца и слушай мазна чалга.
42
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В почти всеки град на България може да се види подобно паркиране и в голяма част от случаите номерата на колите са софийски. Ние как да ги наричаме? Village People?
41
5
 
16
 
! Отговори
Провинциален шофьор преди 8 години
Идвайки в София, било от провинцията, било от западна Европа, човек е изключително внимателен когато шофира в дивия столичен трафик. За съжаление, по принуда бързо прихваща наглите номерца на туземските водачи и шопския манталитет на пътя, за да се впише някак в трафика. Това - за да подхраня вечния спор :D А за този на снимката - шамари!
40
2
 
3
 
! Отговори
Иван преди 8 години
МПС-то е застраховано в ЗАД Армеец АД - така че не се пипа, вдига и т.н.B5597BA 06/11/2015 11:53 19/12/2015 00:00 18/12/2016 23:59 BG/11/115002743669Както е казал колегата по-долу, големината на "маторя" както и числото след "А"-то определят кой къде кога ще паркира. За съжаление в тая страна - толкова. Ако не ви харесва Терминала.
39
2
 
9
 
! Отговори
ха ха ха ха ха ха ха преди 8 години
Този Балкански буш*мен защо не паркира така в Европа?Защото на крадливия *** номерата минават само в село България!
38
1
 
3
 
! Отговори
тихичко преди 8 години
До Анонименхахах еи тази Сердика , по скоро ми мяза на нещо правено от Софиянец от колкото на 2000г история , само там където не сте пипнали си е добре ! Случайно да си чувал за Най-старото Тракийско злато ?! бягай да пасеш овците на Витоша моля
37
10
 
23
 
! Отговори
Селянина преди 8 години
В село Варна при подобни случаи се звъниш на Паркинги и Гаражи и след 10-20 минути 'паяка' ти е вдигнал колата, ако ще и да е за $500 000.След това отиваш под Аспаруховия мост, броиш 50лв и отделно ти пишат акт от Общината за още 50лв.Не виждам смисъл да се вдига толкова шум за една качена на тротоара кола.
36
5
 
3
 
! Отговори
До "Край" преди 8 години
"Някоя клошар защото няма къде да преспи ще го пуснеш ли в хола си"Точно там Ви е проблема господине, на Вас и на другите софиянци, смятате че общите площи са "ВАШИ", е да, но НЕ СА!!! Няма това място го ползвам аз, онова - стринка ми , това по-долу е на вуйчо ми. И вместо да пукате гуми, викнете паяк, полиция, нали уж мрънкате, ми спазвайте закона в такъв случай, а не някакви да ми пукат гумите и да се саморазправят. Има голяма разлика между спукана гума и неправилно паркиране - в глобите!!
35
0
 
8
 
! Отговори
bros преди 8 години
Хахаха, варненеца веднага го удари на имотна чест :)
34
0
 
4
 
! Отговори
До тоя джипа преди 8 години
Слаб материал си щом разсъждаваш по този начин. В пренаселено място много внимавай къде спираш, че ние от панелките сме най-ревностни пазители на реда
33
0
 
9
 
! Отговори
1 преди 8 години
Чак пък диър? И защо само в София, навсякъде трябва да се паркира според правилата.
32
0
 
1
 
! Отговори
Marie Claire преди 8 години
Тарикати има в цяла България и в цял свят, живи и здррави, ще си ги глобяват
31
1
 
3
 
! Отговори
Ганьо с Ауди преди 8 години
Балканска култура!
30
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ние, софиянците си познаваме селяните по номера - СО. Варненци обаче си нямат ВО, така, че е напълно резонно този наглец да си е класик-селяндурник от някое варненско село.
29
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до ВарненецНаскоро разкопаха древна Сердика. Има сгради на по две хиляди години с парно отопление.А на Витошка може да поиш овце точно толкова, колкото може да ги пасеш в морето.
28
4
 
5
 
! Отговори
тъпи шопи преди 8 години
На Село ли ? ама искаш всяко лято да можеш да починеш на това село , гражданино незнайно от кои софийски околии си :) а за паркирането на Всякъде ги има "баш тарикат" или простаци ! поздрави от селото за най голямото село на бг СОФИЯ
27
4
 
9
 
! Отговори
Женева, Швейцария преди 8 години
Мале, какви проблеми имате вие балканците. Тук в Златна Швейцария, всичко е зелено, красиво, подредено, организирано и всеки се разхожда с по два сака пълни с пари.
26
4
 
23
 
! Отговори
Toronto преди 8 години
Народе , ако си мислите , че в България има "градове" и "пътища" то вие сте доста комплексирани :)