Диър Селинджър, нидьей паркира така в София
Диър Селинджър, нидьей паркира така в София
Паркирай си така на село Снимка: бо ян | 11 фев 2016 08:55
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
109
14310
58
10
Напиши коментар Коментари
25
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Те са такива селинджъри не само в паркирането. Такива са на работните места, такива са в жилищата, такива са в градския транспорт.
24
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
KAT вместо да размахват палка-хранилка, трябва да се самосезират след такива снимки. И 30 лв. глоба да е, пак ще ги спре повечето "велики" дето си мислят, че просто ей така могат да спират където си поискат
23
1
 
12
 
! Отговори
Край преди 8 години
Скоро това че имаш ауди 4.2 в София няма да има никакво значение - всички се мъкнем с 10-15 км. в час среда скорост. ФАНДЪКОВА разчертавай цяла София и събирай пари от паркираните коли, вдигай данъка за кола и затягайте прегледите че България се напълни с "екологични" барутници и само им дишаме димиляка.
22
1
 
10
 
! Отговори
Край преди 8 години
До анонимния с джипа в зелената площ. Зелената площ е за да радва окото, да играят децата и да има пространство не е за камиона ти. Някоя клошар защото няма къде да преспи ще го пуснеш ли в хола си. Много обичам такива дето паркират където им е удобно защото "нямало къде" Като няма къде близко и безплатно или си плащаш или отцепваш за Ботунец там място бол. Няма оправдание за кола на тротоар, детска площадка и градинка и ФАНДЪКОВА ДА ПОЧНЕ ДА СПАЗВА ЗАКОНА И ДА ГЛОБЯВА - длъжна е.
21
21
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Веднъж паркирах джипа си на зелена площ, нямаше места, не пречеше на никого. Налагаше ми се да паркирам веднага. Някой от дивите софианци минал и ми спукал гумата с някакво шило.Ей, Богу, казвам ви, предизвиквам ви, особено тея лекенца от първите постове къде се фукат. Ако го бях набарл тоя къде го е направил това, щях да му отроша и зъбите и ръцете, да помни!А за фукльовците къде пукат и режат гуми призовава - като го направите, изчакайте собственика на колата, седете до нея и му кажете лично
20
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аве не разбрахте ли че това паркиране е за хора в неравностойно положение!Когато стигнете това положение тогава ще паркирате така ако въобще стигнете този level в живота си!Но докато фотографчето не е в неравностойно положение може само да гледа като сУпoливo цигЪнe баничарницаАз например не съм спортист или певец но понякога в Сидни си паркирам така за малкоИ аз съм един малък Бог тук но защо не дойдеш да снимаш и мен? Трябваше сам да се снимам и да си пращам сам снимките тук :(
19
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
колко компактно ауди си е земал глей го начи...личи си че човеко е културис, де де с култура.от дясно е оставил цели 10 сантиметра да не ожули вратите.и пестелив дизелче нищо,че парахода е 200 бона.мистър отсекъде.
18
0
 
27
 
! Отговори
Брадвата преди 8 години
Разделението по признак автомобилен номер, футболен отбор, столичанин - провинциалист(селянин) е само в полза на върхушката, която се вози в тия по-грозноватите лимузини и ни трака по всички параграфи. Мразете се, обиждайте се, столичЕни или не, по-успели, умни и НЕпрецакани няма да станете.
17
9
 
3
 
! Отговори
Брадвата преди 8 години
До селинджърката с детската количка : Не се интересувам от това как е "паркирал", то в тая теснотия и псевдо-инфраструктура почти не може по друг начин.. Обаче колата е мноо ГРОЗНА отзад
16
5
 
3
 
! Отговори
Факт преди 8 години
И аз си паркирам където искам защото нищо не може да ми се случи или да ме глобят. За да спра трябва да ме спукате от глоби, но на никой не му се занимава :) Така че голям рев голямо нещо
15
3
 
10
 
! Отговори
иван преди 8 години
Крайно време е да се въведът винетки в софия да се намали и трафика. един автобус е 20 метра и се возят средно 50 човека, а една кола е 4 метра и се возят по 1 сами си направете сметката ако има винетка и дори и 1/4 да слязат от колите и да ползват градския колко ще се облекчи трафика, оспбено сега както почнаха и стровжа на 3ти метролъч. а иначе такъв селата ,мислещ се за фен на селти а у главата е като селчук , е само да му вземат книжката ,къде е общината за такова паркиране ?
14
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Неразбирателството в коментарите идва от това, че повечето хора възприемат думите "село" и "град" като географски понятия. А тук се има предвид смисъла, който носят като културни особености. Както в София, така и в Горно нанадолнище си има и граждани и селяни. Да спориш в кое населено място пероладават селяни и в кое краждани е безсмислено. Хората не са еднакви, без значение местоживеенето им. Има си и такива, и такива.
13
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Автор(к)е, наистина връзката ти със селото не е уместна!Иначе - тези хора ( като собствениците на А8-та ) не подлежат на възпитание, ежедневно се срещам с такива и трагедията е пълна. Респект имат само от по-големите себеподобни, но обикновено разбират твърде късно или от болницата, или от оня свят.
12
3
 
8
 
! Отговори
ЛУД преди 8 години
До АНОНИМЕН12 - аз без пирон ги дера на наглеци като ТЕБ! И ще се радвам да излезеш да те видя що за мъж си само да не се прибереш хем нае*ан, хем с надрана кола и хем бит!
11
9
 
10
 
! Отговори
село преди 8 години
До АнонименПо твоята логика и София е село, защото напълно отговаря на критериите, особено сравнена с други европейски градове.
10
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Мушмурок 7Това с пирона е интересно решение което доказва провинциалният ти произход но гледай да не те видя с "пиронЯ" че хем ще отнесеш боя хем пирона ще ти го забия в дупката на *** а и не само пирон ще ти вкарам тамА после в медиите ще имат "новина" за "изнасилен провинциалист с кол в ануса"
9
0
 
26
 
! Отговори
Невен преди 8 години
До 1. Автора не визира, че Варна е село, а че водача явно е *** (да не се бърка със селянин, което е именование на човек живеещ на село) без значение от това каква е регистрацията му.
8
27
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 1Знаеш ли, някак си не ти вярвам че "си роден в София както и твоитИ рУдитИли".А Варна може и да не знаеш но Е село.Всичко от провинцията е село.Малък град (какъвто е Варна) отговаря на критериите за провинциално градче.И тези определения са валидни за целят свят но ти явно не си в час.
7
5
 
13
 
! Отговори
Варненец преди 8 години
бо ян-е от колко време си "Софиянец" и колко време още смяташ ще ти е необходимо да забравиш, по твое мнение, "срамния" си селски произход? Тея заглавия и коментари карат ли те да се чувстваш по-гражданин или дори по-столичанин, а може би по-човек от останалите? Подобни *** и комплексарски заглавия предизвикват по-голяма погнуса в нормалния човек от неправилното паркиране, което си е масова практика в цялата страна...
6
3
 
33
 
! Отговори
Мушмурок преди 8 години
До големите ГЪЗАРИ които се припознават в тая снимка !!!Да знайте че съм много кух и си нося пирон в джоба за такива нагли паркиращи! Много боли после!!!