Аз ремонтирам и хвърлям ли, хвърлям боклуци
Аз ремонтирам и хвърлям ли, хвърлям боклуци
Здравейте, на снимката е малка част от нерегламентираното сметище, което се заражда в карето между улиците "Смърч" и "Проф. д-р Димитър Атанасов" в столичния жк "Белите брези". Преди две години общината събори старата къща на мястото и почисти изцяло терена... Снимка: Валентин Терзиев | 15 фев 2016 09:49
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
9
7206
5
0
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
автор преди 8 години
От столичния инспекторат обещаха да направят проверка... На мнение съм, че източникът на тези незаменими суровини е един и същ и едва ли ще е трудно да бъде установен.
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Личи си аристократичен квартал бели брези Имате си сметище.При нас отрепките ги изнасят пред входа на блока и викат ,че не са те.
6
0
 
1
 
! Отговори
Девил преди 8 години
До 114Да бе, да не съм будала, че да им давам пари, че и гориво да троша да хода до там?! Вечер, тихо мълком се фърга в кофите (ако е повечко - се обикалят и съседните) и чиста работа.
5
0
 
5
 
! Отговори
Някой преди 8 години
В Испания всяко село си има място за разделно събиране на отпадъци и ненужни неща. Обикновено са извън населеното място, но близо. Там си караш строителни отпадъци, печки, хладилници, мебели, растителни отпадъци, акумулатори, метали, стъкла, пластмаси. Общината го поддържа и си има човек, които казва кое в кой контейнер трябва да иде. Безплатно е. Контейнерите за стъкло, хартия, пластмаса и дрехи в населените места са друга история.
4
0
 
17
 
! Отговори
Sue преди 8 години
Има прекрасно сметище до Врана, прочетете в интернет, има упътвания.Сметището е наистина идеално уредено - влизаш с превозното средство - мерят те, излизаш - пак те мерят и за разликата плащаш. в него има различни секции - за стъкла, за дърва, за тухли, за теракот и др.Миналата година като правихме ремонт и извозихме банята - ни взеха за 1,5 тона около 12 лева.Стига сте извърляли по поляните,
3
0
 
11
 
! Отговори
114 преди 8 години
До АнонименИма регламентирани, но струват някой лев. Поинтересувай се.
2
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като няма регламентирани сметища за строителни отпадъци, където да си закарам *** от ремонта, остават нерегламентираните. Просто като Мутрата.
1
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само ман галите правят така!