С палка и фуражка... Какво ли се крие зад автобуса?
С палка и фуражка... Какво ли се крие зад автобуса?
Защо ли имам спомен, че нямат право да бъдат скрити Снимка: varg vikernes | 27 апр 2016 07:08
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
51
12095
25
22
Напиши коментар Коментари
5
14
 
45
 
! Отговори
един друг преди 8 години
Шофьорът долу е абсолютно прав. Ако не нарушаваш правилата ти е все тая дали са скрити или не (и аз гледам да не ги нарушавам). Колкото до палячото "абу .. не знам си какво": това, че в бързината някой е натиснал съседно копче на клавиатурата и се е получила неволна грешка не го прави неграмотен. Но ти нямаш необходимия умствен капацитет за да разбереш какво ти казвам.
4
24
 
4
 
! Отговори
Абу Ахмад ал Чихуаху преди 8 години
До шофьорШофьоре,ти не нарушаваш правилата,но затова пък си неграмотен.
3
20
 
56
 
! Отговори
шофьор преди 8 години
Да ви кажа честно мен въобще не ме притеснява дали са скрити или не. Аз не нарушавам правилата. И при положение, че ситуацията с движението по пътищата в момента е толкова усложнена смятам, че трябва доста по-як контрол. Над 60% от шофьорите са или не знаещи, или не можещи, но арогантни и невъзпитани. Пимеслете вие от кои сте.
2
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нямали право. Ивелин говори кой какво право има. Крадецът вика "дръжте крадеца".
1
10
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хора , разберете , докато само ги снимаме тайно , от разстояние и после само мрънкаме по форумите нищо няма да се промени Отиваш при тях , снимаш на видео и им казваш че нарушават закона Според закона трябва да са видими за водачите Искаш да се представяш и да прекратят нарушението После пускаш клипа в нета Ако ти се занимава пускаш и жалба до началника им На обществено място не могат да ти забранят да ги снимаш Като почнат всеки ден такива клипове да пускат хората , ще има ефект