Една неделна анкета
Една неделна анкета
Моля отговорете на въпроса:
А - Водача няма свидетелство за управление на МПС, и не знае къде може да паркира.
Б - Водача има свидетелство за управление на МПС, но е преписал на изпита и не знае къде може да паркира.
В - Водача притежава скъп автомобил и има право да паркира където си иска.
Г - Неделя е и може да се паркира навсякъде. Снимка: Васил Христов | 25 мар 2013 11:11
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
104
19427
28
12
Напиши коментар Коментари
70
0
 
2
 
! Отговори
blabla преди 11 години
Chak pak "skap avtomobil" preuvelichavash..
69
1
 
2
 
! Отговори
Винету преди 11 години
До ТотиАма, мишииии, аз не съм ти казал, че съм със СА, нали точно заради това ме хареса, че съм див и ти е хубаво с мен. Защо се срамуваш?! Хайде сега изпий си хапченцата и си лягай, че ще дойде бати да го клати. Цункиии!!!
68
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
78 чакай да си взема пуканки, че това ще е забавно :) Просвети ни нас "незнаещите" защо? Ама дай да си говорим със закони, членове, алинеи...
67
3
 
1
 
! Отговори
Даката преди 11 години
76 поинтересувай се малко защо и в гугъл стриит вю-то са заличени номерата, после проучи как стои въпроса с тези снимки и тогава давай "компетентно" мнение. А ако контролните органи в българи си вършеха работата, досег да сме наистина европейска държава.
66
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В А, Б и В "водач" е подлог, и трябва да е с пълен член!
65
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
хахаха тука някакъв шизофреник се изцепи че бил той, че му се и връзват...поздравления пич you won the internetS. Само от коментара за номера и адвоката е идеално ясно каква *** си...***
64
0
 
2
 
! Отговори
факт преди 11 години
Верният отговор е Д: Безмислена "новина"
63
2
 
0
 
! Отговори
До 70 преди 11 години
Продължение...В Германия освен това ИМА велоалеи. Това тук много трябва да си изкривя въображението за да си представя, че е велоалея. Няква боя в края на платното, минаваща през шахтите за оттичане на водата и т.н.Освен това сега като се загледах и от другата страна на пътя един убавец е спрял точно по-същия начин като джипа, ама вие си изкарахте цялата злоба на човека, дето е спрял за 1 минута. Може и на авариини да е бил човека.
62
2
 
0
 
! Отговори
До 70 преди 11 години
Продължение....Яко панелки, няма нито 1 паркоместо??? Айде говори ми пак за Германия, кво ми сравняваш банан с ябълка. И за 30 секунди да спреш така в Германия, НИЩО няма да стане, гарантирам ти, чак толко бързо и там не реагират, виждам нарушения всеки ден и там. Контрола наистина е несравнимо по-голям, но не ми излизай с твоите 30 секунди.
61
2
 
0
 
! Отговори
До 70 преди 11 години
В кви филми се вкарваш брат. Я си представи сега че джипа го няма. А само тая кола на тротоара. Същия сценарии като твоя + 1 пешеходец. Пешеходеца слиза от тротоара да заобиколи спрялата кола, колоездача кръшка в платното за движение да не бутне пешеходеца, колата в дясното платно кръшка в ляво и тя, накрая и колата в лявото платно и се удря в насрещно движещата се кола. АХахаха също толкова абсурден сценарии като твоя. В Германия ИМА паркоместа. Покажи ми 1 паркоместо ТУК, на снимката?
60
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
68, и тоя ако се окаже полицай... е-ах го и у държавата
59
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Тоти, като ти гледам мисленето си минал покрай коренното софиянство, с такова селско мислене не си за този град
58
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Тоти, ако щеш и колата на дядо ти си я паркирай така, ама после не реви, че са ти пуснали снимката в интернет
57
5
 
2
 
! Отговори
Тоти преди 11 години
До Винету. Ау че си и ти гейче. Ходи давай дупар.та на друг аз си имам хубава жена. А наще са си кореняци и двамата, имаме и в центъра апартамент и в лозенец половин сграда. Но понеже бащата е генерал-майор или по нову му бригаден-генерал а в тези блокове в Младост има една камара колеги си стои там та да си е близо до приятелите. Пък и на мен ми е по близо че от Бистрица до центъра е кофти. Та не ми разправяи кои къде е копал щото минъора маи си ти ама вече като си със СА и си гоуем.
56
2
 
8
 
! Отговори
Винету преди 11 години
До ТотиВзел съм ти нов вазелин. Като оставиш консервите с копърка на вашите ела да го пробваме. Чакам те в края на велоалеята. Така като гледам тия панели не ми приличат на наследствени къщи в центъра на Париж. Явно *** и баща ти също са с горски произход или пък дядо ти е дошъл да копае в Кремиковци 60-те години и са го набутали у панела. Все едно. Някъде там не много дълбоко в себе си си една полска мишка, облечена в котешка кожа ;-)
55
7
 
3
 
! Отговори
Тоти преди 11 години
58 Нещо си ми нервничък като пинчерче. Не съм дебелогъз, но пък ти явно си комплексиран и ти се иска да е така. На жена ми колата е малка и нея така си спираме като няма места, та не е до джиба. Просто трябва да се мисли за всичко, а не на блок с 500 коли да има място за 200 и бам велоалея за 3 колела на ден, щото в Холандия имало, ама там и места има. А да има институции за това, като тебе не те устройва, викни в неделя паяк да ме вдигне
54
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен то защото много мислят като теб затова няма оправия в тази държава. вземи една съседна румъния никой не си позволява да паркира колата така. елемтарно възпитание трябва
53
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
60, това е и една от причините да сме на този хал, защото всеки се има за тарикат и не спазва законите
52
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Убедих се че тук е пълно масово с бедни мишки без пари. Това ли ни е проблема в България, че някой си спрял върху вело алеята за 5 минути! Голяма работа! Е затова държавата ни е на този хал, защото вместо народа да се занимава с политици, общински съветници и общинари които нанасят щети за милиарди всяка година *** гледа кой как спира по улицата и дали това било правилно... Смешни сте, затова България скоро няма да се оправи и да стане европейска държава!
51
0
 
4
 
! Отговори
king_for_a_day преди 11 години
Напълно съм съгласен, че и другите са в нарушение. На мен лично не ми пука дали е джип за 100 000 или таралясник за 1000, защото резултатът е един и същ. Също и за ЗДвП предполагам си прав (само предполагам, защото не съм юрист), оставени са много вратички и възможности за тълкуване, както и май не беше добре систематизиран (макар да не мога да бъда конкретен). Но виден е фактът, че спорим за нещо, за което трябва да има едно единствено ясно правило, а явно няма.Лека и от мен!