Сидеров е богопомазан!
Сидеров е богопомазан!
Блъска полицай, после иска обяснение защо го пипат! Снимка: Eduard | 23 май 2013 14:08
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
122
20764
47
15
Напиши коментар Коментари
43
1
 
21
 
! Отговори
гражданин преди 10 години
До недоволенДо къде докарахме МВР-то, да не смеят дори да се защитават полицаите, а да вдигат ръце, което е пак резултат от гнусната кампания на "пъкления съюз" с/у действията на полицията. До къде я докарахме - политическият живот в държавата да "зависи" от необоздания и пълен с омраза Сидеров - излагаме се пред света. Те и комунистите и ДПС не го искат, но ОМРАЗАТА ги докара до тук ,да зависят от него - много интересно ще става , циркът ще продължи, но в друг жанр - от комичен ,в трагичен!
42
4
 
18
 
! Отговори
Veselin преди 10 години
Siderov e obsolyten *** ,*** i IQ sigyrno my e pod 60
41
14
 
5
 
! Отговори
Bg преди 10 години
Neka policai da butne Mestan ili Dogan da vidite kakvo togava 6te stane . Balgarite da ni istrah ot 6epa turci v sobstvenata ni darjava .................. tova e bezobrazie ! Samo Ataka !!!!
40
5
 
55
 
! Отговори
нели преди 10 години
Гледах няколко пъти това безобразие и съм меко казано изумена,луд ли е,*** ли е, *** ли е,но е факт,че нападаше и лъжеше,действа на психиката като крещи и лъже,и около него послушните палячовци му пригласяха...срам,срам
39
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До AзПак че не му е завъртял един зад врата! На полицая това му е работата. Да осигурява спазване на обществения ред. На лудите мястото им е в лечебницата.
38
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това е Болен Фон Клинкерхофен! Когато не си е пил хапчетата се мисли за за водач на народа!
37
2
 
35
 
! Отговори
korleone преди 10 години
До къде я докарахме,полицая е вдигнал лапички и не смее да го докосне,господи боже мой,бии бе мойто момче,бии право в десятката,като те гледам два метра мъж си,бии да *** и джуджето.Само крякането му е силно!Господа полицаи,това са депутатите дето ще Ви пазят със закон !Отново се обръщам към гласувалите за АТАКА,нищо лично,но ако има пак избори просто си изберете друга партия за която да гласувате!Жорж Ганчев го няма,сега селото има друг ***-*** !!!
36
24
 
4
 
! Отговори
преди 10 години
Е, дайте и кадъра преди това, когато полицаят отмества Сидеров вгръб, не само когато сидеров се мъчи да запази позицията си на тротоара.
35
2
 
24
 
! Отговори
nikolovm преди 10 години
Полицая знае,че началниците му са политици и ще му изедат хляба.Ако полицейските шефове бяха на място болен трябваше да е в ареста с палка в г*за.
34
8
 
25
 
! Отговори
сашо преди 10 години
НАПРЕД С АТАКА КЪМ Б А Т А К А
33
1
 
11
 
! Отговори
Казах преди 10 години
Ще го кажа пак. Последните няколко месеца минах прага ми на търпение и мазохизъм. Искам да видя как да се откажа от българското си гражданство. Моля ако знае някой процедурата да пише един отговор.
32
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До недоволенТам посягането на полицай е федерално престъпление,до колкото знам.Дори в някой щати могат да му пръснат черепа,без да му търсят обяснение
31
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До за мислещитеАко Волен даде кворум на ДПС ще се откажеш ли от него
30
6
 
28
 
! Отговори
Има ли луди. Има преди 10 години
Наистина не мога да повярвам как хора, които имат достъп до интернет, а не са абсолютни аборигени и ***, могат да подкрепят и симпатизират на Сидеров. Трябва да си сляп ***, за да не видиш, че той е прозрачно долен, поръчков изверг. Трябва да си уникално ***! Сидеров прави най-евтините провокации версия 1.0.0., на който може да се върже старец на 90 със 10 диоптъра, който дочува отделни думи от откачените му изблици. Лу*пените, които го подкрепят НЕ ТРЯБВА да имат право да гласуват!
29
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ЗАЩО ДЕПУТАТЕТЕ НИСИ ВАДЯТ МЕДИЦИНСКО ЗА РАБОТА , ТОЗИ ПСИХЯСАЛ ЧОВЕК ЗА ТАМ ЛИ Е БЕ ХОРА ,ЦЯЛСВЯТ НИ СЕ СМЕ Е
28
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
бих гласуал за атака , но само ако този клоун и комичният му антураж ги няма
27
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Спомнете си Алеко и вечните му думи "Пази боже сляпо да прогледа". колко фейлетони би написал той днес с протитипа на бай ***- Сидеров- нагъл, безскрупулен, възплозващ се от властта си и газещ закона, с чувство за безнаказаност и същевременно с това дребна и жалка душа, пълен комплексар, който си повярва, че е значим. Сидеров помни предателите никой не държи дълго около себе си. Дано господ ти отреди заслуженото за делата ти.
26
3
 
6
 
! Отговори
Мислещ преди 10 години
Поздравления на всички вкарали Триглавата Ламя/Коалиция отново на власт, очакваме връщане на наглите, пушенето, мутрите, безумните сделки с СССР за милиарди за остаряла и опасна технология, в крайна сметка има още какво да се разграбва, както си личи.
25
3
 
7
 
! Отговори
до 26 преди 10 години
Явно не усещаш още как щемеш един турски *** отзад. Ще усетиш вярвай ми! Явно си ментално ограничен за да не ти е ясно все още, че гласувайки за Сидеров, гласа ти автоматично отиде при БСП и ДПС. Точно това беше целта на прокт Атака и разбира се си влезе в роля!
24
16
 
8
 
! Отговори
Бойко преди 10 години
Ако герб не бяха лъгали на изборите с бюлетини и комисии, щяха да са пета сила в парламента.