Сидеров е богопомазан!
Сидеров е богопомазан!
Блъска полицай, после иска обяснение защо го пипат! Снимка: Eduard | 23 май 2013 14:08
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
122
20760
47
15
Напиши коментар Коментари
23
1
 
3
 
! Отговори
иван74 преди 10 години
До колинсТи виждал ли си войната от близо,а за война наистина трябват такива откачалки,но не ни трябват такива хаховци,които си развяват имунитета
22
3
 
30
 
! Отговори
до мислещите преди 10 години
Сидеров не прецака Герб, Судеров ви прецака вас, 7.5% които сте гласували за него. Къде са ви националистическите идеи след като подкрепяте турци и комунисти?
21
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ало, полицайчето. вместо да вдигаш примирено ръчички, трябваше да му отпериш един як шамар на тоя, да знае какво е българска полиция. Тури се у ръце бе.
20
16
 
5
 
! Отговори
гената 232 преди 10 години
Давай Волене, за това сме те пратили там, не само тоя пед*раст от СКАТ,ами и вътре в парламента имат нужда от такова поведение!!Даже и шамари трябва вътре да се набият на онези *** дето са се помислили за господари на съдбите ни!!Заради тях сме гладни,мизерни и изпаднали!!Като видят ,че с АТАКА шега не бива,защото така все едно се подиграват и с нас,тогава ще си мерят приказките и действията!!!
19
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
malkia dyadka s golemite kompleksi.
18
2
 
31
 
! Отговори
един преди 10 години
Сидеров не е виновен хапчетата са менте
17
20
 
6
 
! Отговори
колинс преди 10 години
Хе хе смешници,вие сте лумпениете ВИЕЕ дето пишете тука,не ние които сме избрали наш лидер да е Волен!!Той поне е мъж на място ,може да говори където трябва,може да е джентълмен където трябва,но може и да е твърд където трябва и срещу когото трябва!!Писна ни от женчовси и нагаждачи искаме мъже като Волен!!Защото това вече е война а във война не ни трябват пед*раси а мъже!!
16
3
 
7
 
! Отговори
Ген. Атанасов преди 10 години
Новият вътрешен министър да закрие МВР-пикчърс!!!!!!!!!!
15
22
 
8
 
! Отговори
Янис преди 10 години
Ла*нометите на новата тройна коалициа ГЕРБ,НФСБ И РЗС са се засилили да сипят кофи с помия върху АТАКА. Сидеров е единственият политик който защитава народа си без страх,без цензура без задръжки!!Но с вас пишештите тук няма какво да спорим ,на вас ви плащат да сипете ла*на,а ние мислещите виждаме истината!!А тя е ,че лидерът на АТАКА дори и няколко шамара трябваше да удари на тоя шизофреник Ангелов ,а ако Касабов или Симеонов бяха на среша можеше да не се разминат само със шамари!!
14
10
 
7
 
! Отговори
Tina преди 10 години
Лично патрона на МВР - Борисов призна, че от полицейските учебници учат как се прави провокация.Мисля, че г-н Полицая добре си е научил урока...
13
6
 
32
 
! Отговори
АК преди 10 години
До за мислещитеНа вас все някой ви прави постановка. гледах репортажа /не по Скат/ и без да съм предубеден, аз също считам, че отношението на Сидеров към полицая е меко казано хулиганско- то е на невъзпитан, невъздържан махленски побойник. И понеже съм мислещ, не съм гласувал за партия, чийто лидер е яхнал национализма, само за да се докопа до парламента. Той е толкова плиткоумен, че и за продавач в "плод и зеленчук" не става. Не става само с крясъци и изцепки, трябва и акъл.
12
1
 
9
 
! Отговори
Сидеров преди 10 години
биа са сас лошите ! ас сам бок !
11
10
 
6
 
! Отговори
anonimen преди 10 години
lud ,lud ama kaza dosta istini ,koito normalmite ne smeexa da kajat
10
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До за мислещитеkakva postanovka ve bo*luk, tova li smyatash che tryabva da e obraza na balgraskia deputat, nezachitast balgarskite institutzii, zaplashvast politzai, koito si varshi rabotata?
9
9
 
34
 
! Отговори
Ушев преди 10 години
Болен Лидеров е един клоун,който използва ТВ камерите да си изнася представленията.Когато няма камери около него може и с пръст в гъ*а да му бръкнеш и няма да се осмели да се развика,камо ли да посяга и да блъска полицай.Чуда се какви са тия *** дето продължават да гласуват за него,любовницата му и шайката наркомани и алкохолици в партията Атака
8
6
 
49
 
! Отговори
Той преди 10 години
Този човек е пряко отражение на част от българската действителност за съжаление. Срамота е да ни представляват такъв тип хора!
7
26
 
14
 
! Отговори
за мислещите преди 10 години
Явно герберите още не могат да си намерят място от яд, че Сидеров ги прецака, а това на снимката е жалка постановка и ще ви кажа защо. Ако се чудите защо точно журналист на СКАТ е искал да интервюира Сидеров и каква е ролята на полицая, всичко е много просто, вчера скатаджийската НФСБ заедно с ГЕРБ внесоха общ иск за касиране на изборите. Стана ли ви ясно сега кой е поръчал тази постановка?
6
5
 
3
 
! Отговори
DO 1 преди 10 години
kAKVO SVALQNE NA IMUNITET ZA HULIGANSTVO PRIQTEL, TE ZA EDNA KAMARA PRESTYPLENIQ NA GERB NE SVALIHA IMUNITETA TI ZA HULIGANSKI PROQVI MI GOVORISH, NE SE HVASHTAITE ZA NAI MALKOTO
5
6
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Явно доста хора са за лудницата след като го вкараха в парламента тоя психар
4
14
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ТОЗИ Е ЗА ЛУДНИЦА!НО ЗАЩО ВСЕ ОЩЕ СЕ РАЗХОЖДА НА СВОБОДА ?сИГУРНО НЯМА МЯСТО В ЛУДНИЦИТЕ!