Изверг влачи куче с кола!!!
Изверг влачи куче с кола!!!
Това потресе Facebook!!! Вижте тук . Снимка: Николай Каменов | 08 юни 2013 17:54
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
101
18732
8
11
Напиши коментар Коментари
63
10
 
5
 
! Отговори
ОЛег преди 10 години
ако найстина е вярно че кучето е убиец нямам думи на просто.1 дума не се каза за това а всички ох-кате , кучето та кучето , били го намерили операция да му правят.абе добре ли сте всички бе *** за въжето сте ***
62
10
 
10
 
! Отговори
Свинар преди 10 години
Ей полудяха тука! Та в районното го търсили, та не знам къде това куче!?? Ненормалници. Аз пък много обичам прасета. Любими животни са ми. Който е ял свинско да му мисли почвам сега да ви издирвам всички. Ще пускам сигнали до природозащитници, Бриджит Бардо, ЕС и папата! С какво кучетата са по-добри от прасетата (прасетата генетично са най-близко до човека). Хиляди прасета се избиват ежедневно и се изяждат, а тук за едно куче и бунтове! Лицемери!
61
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До НикиЗащото куче те е ухапало, а не те е влачило зад кола, ***. Наистина обществото е болно, и ти си част от болните клетки на това общество.
60
3
 
9
 
! Отговори
teno преди 10 години
Болни хора! Този трябва да си понесе наказанието пред съда за мъчение.Разликата драги съграждани, които го защитавате е, че човек, като "по-интелигентното" същество носи отговорност към останалите и природата. Кучето, като далеч по нисше по интелект същество няма как да носи същата отговорност. Така, че да се е грижил за него както трябва. Какво е това влачене ... егати първобитния кpетен.
59
3
 
8
 
! Отговори
А? преди 10 години
А ***, който го е снимал? Какво ще кажете за него? Може ли да снимаш извращения и впоследствие нищо да не правиш? Хората измислиха и въведоха телефони за всичко - 112 например...
58
13
 
11
 
! Отговори
Ники преди 10 години
Защо като ме ухапа едно бездомно куче никой не ми направи фейсбук група и никой не ми искаше състраданието. Живеем в болно общество в което кучето не е наравно с човека, а напротив, издига се в култ.
57
3
 
21
 
! Отговори
Gog преди 10 години
Съжалявам, че погледнах снимката.Този човек не уважава живота и няма капка състрадание не само към животните, но вероятно и към хората. Нищо не остава без възмездие обаче, бъдете сигурни!
56
19
 
16
 
! Отговори
Зоофашизъм преди 10 години
До ot selotoЗащитниците на уличните *** т. нар "зоофашисти" са болни мозъци.Те поставят на първо място живота бясното куче пред това детето. Такива хора трябва да се лекуват в психиатрия. Забележете в коментарите по долу където утвърдени зоофашисти предлагат смъртна присъда за ЧОВЕК отнесъл се жестоко с животно.
55
13
 
7
 
! Отговори
ot seloto преди 10 години
vie ne znaete 4e tova ku4e ubi momi4ence na 8 godinki a pluete
54
33
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Интересно че пишещите тук плющят кюфтаци и пържоли всяка вечер,а иначе се правят на божи кравички!Кучето е собственост на стопанина и като такова има право над него.
53
2
 
12
 
! Отговори
KATJ IVANOVA преди 10 години
KAK MOJE DA MU VARNAT KU4ETO !!!! TOJ IZVERG TRJBVA DA SI PLATI !!1 TOVA NE E NORMALNO ! DORI I KU4E NE BI NAPRAVILO TOVA NJMAM DUMI NA KADE VARVI TOZI NAROD
52
7
 
12
 
! Отговори
Марин преди 10 години
Най-лошото е че са му върнали кучето.
51
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
определено си е кофти да си домашно куче...вързан,може и да те влачат и само един те храни(евентуално),най голям кеф е за уличните,хранят те "добри хора",можеш да си лаеш по цели нощи,да хапеш и никой копче не може да ти каже,ще търпят хората и ще си мълчат
50
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Проблеми с кучетата има много, не това, обаче е начина, трябва подобни демонстрации да се наказват със сериозен престой в затвора
49
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този и изверги като него заслужават да бъдат влачени по същия начин! А ако питате защо хапят и нападат кучетата, ами заради *** като тоя които ги бият и замерят с камъни. Ако някое куче нападне, трябва да се търси сметка на този, който го е озлобил.
48
2
 
17
 
! Отговори
$ преди 10 години
Същото да се случи за тоя *** ако стане някакво ПТП....другия да го закачи за врата така и да го влачи из цял Пловдив....със рег. табела на гърба много ясно да го знаят кой е!
47
19
 
24
 
! Отговори
Реално преди 10 години
Моля,всички защитници на кучета да вземат по едно бездомно в къщи и така да няма повече улични такива,от които да се страхуваме ,защото ни нападат!И хапят!И дори се стига до летален изход от ухапванията им!
46
2
 
32
 
! Отговори
X преди 10 години
До 44 Анонимен: Ако е уахапало някой- да се умъртви. Дори хората които са извършили убийство не се мъчат по този начин. Ако не виждаш нищо възмущаващо по начина на "наказване" на една живинка, то на теб ти има нещо- социопатия ли какво там- *** да се прегледаш!
45
3
 
19
 
! Отговори
HidAn преди 10 години
Моля се на Господ да му видя някъде колата спряна през нощта ,може ли да има такива *** тоя е за затвора
44
5
 
17
 
! Отговори
Апел? преди 10 години
ОРГАНИЗАЦИИТЕ ЗА ЗАЩИТА НАЖИВОТНИТЕ ИСКАТ ДА ВИДЯТ КУЧЕТО И ДА СЕ ПОГРИЖАТ ЗА НЕГО НО ОТ ПРОКУРАТУРАТА ОТКАЗВАЛИ ИНФОРМАЦИЯ! МНОГО Е ВАЖНО КУЧЕТО ДА СЕ ВИДИ И СНИМА! АКО Е МЪРТВО ОНЗИ ГО ЧАКА ТЕЖКО НАКАЗАНИЕы АКО ЛИ НЕ МОЖЕ ДА МИНЕ ДОСТА ЛЕКО! НПОтата ИСКАТ ДА ВИДЯТ С ОЧИТЕ СИ ЧЕ КУЧЕТО Е ЖИВО! ТЕ МОЛЯТ ЗА СЪДЕЙСТВИЕ ОТ МЕДИИ ! ЕТО това е постнато като последно инфо - "Dima Delieva От районната прокуратура не дават информация на частни лица по случая,От Анимал Хоуп са отишли до Районното и са отказали да кажат къде и в какво състояние е кучето.Моля Ви ,Всички Вие да съдействате да се свържем с