Изверг влачи куче с кола!!!
Изверг влачи куче с кола!!!
Това потресе Facebook!!! Вижте тук . Снимка: Николай Каменов | 08 юни 2013 17:54
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
101
18737
8
11
Напиши коментар Коментари
23
14
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Колко бездомни кучета измират всеки ден ... лицемерието на кучкарите е пълно.Знаете ли какво е да бъдете ухапани жестоко от уличен пес или същия да обезкости някой от близките Ви? Тогава не само ще го влачите, ами ще измислите и нов метод за мъчение.Изверга в случая е за съд, но ако това куче нахапе сериозно детето Ви, в момент на афект, мислите ли че вие няма да сте в ситуацията на този човек?
22
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Брутално и тъжно! Селянина заслужава много сериозен бой и ще го получи със сигурност все от някой.
21
2
 
14
 
! Отговори
... преди 10 години
Снимката не е нито фотошоп нито пък кучето е умряло, снимката беше качена преди дни, от очевидци на случващото се, когато очевидец се е опитал да спре шофьора, той е излезнал и е казал че кучето трябва да страда, след това е потеглил наново, сигнала е подаден от жители на село тополово, и от представители на анимал хоуп, кучето е отркито захвърлено в покрайнините на селото, живо но с опасност за живота, в момента е в мед. център, хубавото е че прокуратурата е завела дело срещу шофьора!
20
2
 
19
 
! Отговори
!@#$% преди 10 години
Хора-каквото и да говорите...това което се вижда на снимката не е нормално за една цивилизована държава!!!Няма значение дали това куче е нахапало детето му или пък този е пълен ***...ТОВА НЕ Е НОРМАЛНО!!!Крайно време е институциите отговорни за бездомното куче,както и МВР отговорни за реда да направят нещо!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ТОВА И В ОРИЕНТАЛСКИТЕ ДЪРЖАВИ НЯМА ДА ГО ВИДИТЕ!!!!
19
20
 
8
 
! Отговори
Ейй.... преди 10 години
.....Не виждате ли че кучето е мъртво и човека го извлича за да не е на пътя . Не е изверг да влачи живо куче ! Много добре виждате че е така.
18
4
 
9
 
! Отговори
... преди 10 години
Иван такива псевдо софиянци като теб, защото си личи колко софиянец си ти! са срам и позор за България, това ли ти е еропеиското мислене селянино? Искаш да си наравно с западна европа, а същевременно разсъждаваш като някой от африканските страни!? Факт е че проблем има с кучетата, но не е това начина! И докато не го разберем, не трябва да претендираме че искаме стандарт като западна европа, това е същото като с изхвърлянето на *** от колата и на открито и т.н.
17
2
 
17
 
! Отговори
... преди 10 години
Много хора може да кажат че какво от това кучето може да е нахапало детето му или близък, да ама не, не е какво от това, не е нормално да се постъпва така, това е форма на садизъм, форма която децата ни виждат, дали там в селото, или в ФБ, децата виждат това, и свикват постепенно с този садизъм, това не е нормално! Днес може да е куче, утре може да е човек... днес садиста ще нарани животно, утре може да нарани беззащитен човек,,,
16
8
 
6
 
! Отговори
Volume Max преди 10 години
Куче влачи рейс, диря няма няма еейййй...
15
8
 
1
 
! Отговори
ivan преди 10 години
До KeepWalkingmnogo mrankash obadi se ti neshtastnik kvo razpitvash.Snimkata moje da e ot predi 5 god da ti se smeqt v policiqta s kakvo gi zanimavash.
14
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
От къде знаете, че пича просто не мести от пътя труп на прегазен преди 5 часа пес????На снимката кучето изглежда мъртво.
13
4
 
14
 
! Отговори
Ivo преди 10 години
След сигнал до полицията, днес е заловен мъжът, който вчера измъчва кучето си по особено жесток и брутален начин. Той е от Тополово, на 55 години и се казва Райчо Иванов.
12
1
 
13
 
! Отговори
*/* преди 10 години
За миг само си помислих,какво би му се случило, ако това беше в щатите.За стойността на едно общество се съди по отношението му към инвалидите ,животните и бездомните.Това,че ние не искаме да се справим с това "бедствие" е друга тема.Иван да се замисли колко организаций,колко милиони потъват в мафията наречена "ЗА ЖИВОТНИТЕ С ЛЮБОВ" ... "Четири лапи и прочие".А за нещастника влачещ бедното животно нямам думи.Явно е че съд за такива няма.
11
0
 
10
 
! Отговори
WTF преди 10 години
Има резутлат - "Прокуратурата погна мъж, влачил куче с форда си" - trud.bg/Article.asp?ArticleId=2042528
10
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Нищо странно няма.Все пак се намираме в България.
9
0
 
7
 
! Отговори
БС преди 10 години
Кънчо, не лъжи, не си бургазлия ... не насаждай омраза.
8
15
 
18
 
! Отговори
Чочо преди 10 години
Човек влачи изверг с кола! би трябвало да бъде правилното заглавие!
7
14
 
17
 
! Отговори
Мене преди 10 години
Понякога има нужда и от такива действия. Откъде знаете, че това куче не е нахапало детето му до смърт например? Колко такива случаи има и колко още ще има?И аз обичам животните, ама... И все пак е можел просто да го застреля, защото със сигурност наживо няма да е приятно да видеш тази гледка.
6
14
 
13
 
! Отговори
Кънчо- Бургас преди 10 години
Варненци пък въобще да не се обаждат,защото за нищо не стават! Най-простите хора в България
5
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Номера на колата се вижда.Който я мерне да действа както намери за добре.Каското гуми и окачване не плаща а също и ключалки.
4
11
 
6
 
! Отговори
KeepWalking преди 10 години
Добре регистрацията на колата се вижда...че е РВ5730АP това е подсъдимо....Ти обади ли се на МВР,да им кажеш?? За това на тоя могат да му дадат няколко години затвор.....Ако не си се обадил а вместо това качваш снимки,не знам как да те коментирам....Но ако не си го направил просто кажи ,че не си аз ще се обадя на 112......и ше им кажа