Поредната безумна "велоалея" в София
Поредната безумна
Тя се намира на тротоара на бул. "Акад. Иван Гешов", където миналата година беше открито кръстовище на две нива. Още по-фрапантното е, че това е район с не малко болнични заведения, където има възрастни хора, майки с деца и т.н... Приятно возене :))) Снимка: Георги Деспотов | 11 сеп 2013 15:24
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
54
33233
25
8
Напиши коментар Коментари
10
2
 
47
 
! Отговори
Георги Деспотов преди 10 години
Да, прав си, точно там карам. Правя го, защото велоалеите са направени така, че те бавят. Изключително ми е неприятно, като гледам коментарите. Хора, Вие наистина ли мислите, че всичко това е нормално. Наистина ли мислите, че е нормално хората да си паркират колите, където искат, оставяйки 40 см. място за пешеходци.
9
0
 
41
 
! Отговори
1 българка в EU преди 10 години
Това, което съм виждала по света е, че тротоарът е разделен на 2 части. Няма велоалеи по средата на тротоара. Като гледам на снимката (2те снимки горната половина) за хората не оставили място, да не говорим за майка с детска количка.
8
60
 
15
 
! Отговори
Има ли значение преди 10 години
Не мога да разбера що сте недоволни, колкото толкова. Реват за веоалеи, правят някакви веоалеи. Няма кьорав велосипедист там и хора ходят. А тоя дето е пуснал поста много ми е чудно дали не кара колело по пътното платно. И понеже знам че е така, кво правиш на пътното платно пречейки на колите?
7
20
 
38
 
! Отговори
станислав преди 10 години
радвайте се, че беше ББ и Фъндъкова да заприлича София на ГРАД....понеже преди една свестна улица нямаше и като идвах на БГ с гости от Германия им казвах, че за дупките са виновни немците от 2та световна...Сега поне прилича на среден европейски град...някъде четох, че се харчат и сега същите пари за инвестиции в софийския бюджет....но преди май само засмения доказано от съда НЕ-корумпиран кмет е бил доволен
6
15
 
5
 
! Отговори
Jk преди 10 години
Аман от тази вечна тема - паркирането! Ами да направят места за паркиране, паркинги и др. и да се реши проблема! Най-лесно е да плюем... ама като трябва да си свършим работата - хоп и скачаме в колите и се правим на по християни от Папата!
5
1
 
31
 
! Отговори
Ivo преди 10 години
#3, я бегом обратно в училище! То бива неграмотност, но чак пък ...
4
7
 
20
 
! Отговори
mishonka преди 10 години
На запад тротоарите са разделени по същия начин на две,като едната част е за велосипеди,другата за пешеходци. Дори някой не са и разделени цветово.
3
47
 
19
 
! Отговори
серго преди 10 години
Ако няма вело алей-защо няма.Ако има вело алей-защо има.Веала
2
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ама кое кво е тука са, тава белото с колците, дърветата и колите алея или тротоар е, а това червеното с ората по него кво ще е ? тука некой просто е объркал знака, тва си е шарен тротоар, си е. По документи може да е било алея, ама то и бугария по документи се води правова държава член на ЕС. Нали са си усвоиле парата, па ти се радвай се пак че одиш по нови плочки. Що се дрвиш са. Не може сичко на един пат. Не и тъдява.
1
46
 
34
 
! Отговори
emo преди 10 години
Да не забравите да благодарите на другарката Фандъкова за тази велоалея. Жената малко по селски го раздава, но при трошенето на пари (разбирай кражба) няма спирачка!