Това е пешеходен светофар, все пак!.
Това е пешеходен светофар, все пак!.
Картинката не се е променила (бул. "Йерусалим") Снимка: Az | 18 сеп 2013 09:39
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
12
9518
14
2
Напиши коментар Коментари
9
0
 
5
 
! Отговори
До 4 и 9 преди 10 години
Абе не знам как е в Сидни, ама тука ако знаеш как е! Няма правила, няма закони, дори закона за земното притегляне не важи! Реем си се като пичове в пространството, а в събота и неделя вземаме на Пешо совалката и ходим до Марс и Сатурн. Ако знаеш последния какви пръстени има - направо красота! Обещах на жената другата година да разгледаме и Андромеда, ама без децата, че през половин св.г. спираме за WC. А, и напиши в тубата "Падение астронавта" - т'ва е Кольо Скафандъра пиян! Поздрави от Луната!
8
0
 
1
 
! Отговори
Реалист преди 10 години
Че и те се редят да пресекат. И те ходят на работа. xD
7
0
 
2
 
! Отговори
СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ преди 10 години
КОЙ КЪДЕ ЩЕ ДА ЖИВЕЕ,АМА И МАЛКО ДА МИСЛИ.КОФИТЕ СА НА ТОЧНОТО МЯСТО.СЪБЛИЧАШ ДРЕХИТЕ,СВЕТВА ЗЕЛЕНО,ПРЕСИЧАШ,ДРЕХИТЕ ВЪРХУ КОФАТА,А ТИ ВЪТРЕ....
6
1
 
6
 
! Отговори
seselby преди 10 години
До АнонименАко беше преуспял, щеше определено да си по-умен. Без значение е втората или първата употреба на дрехата, ако тя е чиста, изгладена и стилно съчетана. И ако тези дрехи са облечени от умен, амбициозен и НЕмързелив човек, става още по-добре. А продължавай да си мечтаеш за Австралия!
5
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Невенрадвам се на оптимизма ти, разходи се малко в люлин да видиш как около пешеходните пътеки няма нищо, ама нищо което да ограничава видимостта. Имам чувството че селяните нарочно така спират, та да се трепят хората по тия пътеки
4
0
 
5
 
! Отговори
7y` преди 10 години
Това е дори Младост. Отидете в софийските квартали Суходол и Смърдана чрез Гугал-Стрийт-Вию и пишете как е! Бас държа, че ще паднете от стола.
3
4
 
6
 
! Отговори
Чук преди 10 години
Това е софия не е българия .
2
0
 
3
 
! Отговори
ха преди 10 години
ами паркирана кола диагонално на тротоара до светофара? Това пък го има редовно пък на бул. "Европа" :)))) И кое е най-странното в случая - паркирана 5 метра по-надолу кола на 9 районно и на полицаите не им прави впечатление - факт!
1
0
 
4
 
! Отговори
Невен преди 10 години
Ако трябва да сме честни проблемите са поне 2 като втория ще се реши след 1-вия.1. След като е светофар е нормално да има пешеходна пътека.2. Ако 1. беше налице, нямаше да си позволят да слагат кофите там, където и сега е видно че не им е работата, доколкото по закон на 5 метра от двете страни на пешеходна пътека не трябва да има нищо ограничаващо видимостта.