Продължават циганските набези в Шумен
Продължават циганските набези в Шумен
Днес по обяд банда изнасяше греди от бившата руска болница в покрайнините на града. Снимка: varg vikernes | 10 яну 2014 16:58
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
87
19119
27
13
Напиши коментар Коментари
49
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 13Varg, въпреки, че има селско комунистическо мислене, е активен гражданин и прави много повече от нас, които само се почесваме зад клавиатурите
48
0
 
18
 
! Отговори
фотограф преди 10 години
Из цялата страна това са нормални гледки. Чудя се до кога. И докато се чудя другите действат! Предлагам да спрем да се чудим вече и да започнем с шамарите! Иначе утре като стана може да се окаже, че колата ми е разграбена за скраб...Градовете вече нямат метални капаци по улиците, асансьорите нямат предпазни пластини и куп други изоглавени простотии, които сами допускаме да стават! Стига!!!
47
0
 
17
 
! Отговори
преди 10 години
За това ли им плащат помощи - за да ни крадат ... мамицата им
46
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
варг, каква казарма за набор '87 ?? що лъжеш
45
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
varg, ако в България имаше толкова сатанисто-фашистко-металисти колкото ***, познай коя група щеше да е по-отвратителната. Във всяко отношение те превъзхождат - даже в елементарни неща като модата, по-лесно се преглъща гледката на менте анцузи отколкото мазни коси и декоративни ножове
44
4
 
13
 
! Отговори
anon преди 10 години
Излишно е да се плюете, колеги. Човекът е пуснал снимка на група *** в процес на грабеж, вие се избихте да го хулите. Снимката е добра и за съжаление демонстрира нашата реалност. Не е работа на Варг или който и да е друг гражданин да разрешава този проблем. Живеем в 21 век , в държава от Европейския съюз и този проблем е на държавата, която с целия си набор инструменти трябва и е длъжна да вземе мерки...в противен случай след 20тина години вече ние, българите, ще трябва да се интегрираме...
43
10
 
3
 
! Отговори
varg преди 10 години
До ДжукърДругари много ви моля статията не е за мен,а за тия които утре ще влязат във вашите вили и къщи.Относно казармата значи моя взвод се състоеше от 5-6 човека и само на нас беше позволено да пеем песента ''Изправи се гора от стомана насочете се бойни дула към врага които носи война''.А в чужбина е прекрасно,но не е моята родина съжалявам.
42
1
 
15
 
! Отговори
Джукър преди 10 години
Каква мисъл, бе братче?! Казват му, че избягва да отговаря на неудобни и конкретни въпроси, той вика отговарям и ......пак не отговаря, а ръси глупости. Не е наред момчето и това си е. Бил блек "металист" (металист хахахах), реве за комунизам и казарма, без да си прави сметка какво ги правехме в казармата такива хахота като него.хал хабер си няма от истинския живот, а тръгнал пропаганди да вкарва против америка ръси плюнки, а от България надали е излизал. Каквото са му казали комшиите :)
41
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Ний нИ крадем...ниЙ си берем.. това не е кражба"...
40
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
.......винаги е трудно да му се проследи мисълта на този
39
2
 
4
 
! Отговори
Tihomir1488 преди 10 години
Властта пази там само да не откраднат паметника на вожда на пролетариата
38
1
 
6
 
! Отговори
SL преди 10 години
има една песничка незнам дали сте я чували тинки уинки- *** килър ето малко текст Жицата, жицата за него тя е злато,със мед и алуминий ще живее той богато.На ценните метали той голям е *** спецна всички ни познат, това е *** крадец!Не ще го стресне много дори високо напрежение,не човек, а изолатор - изумително творение!Едва ли има нещо, което може да го спре,когато той решил е медна жица да краде!
37
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
варг, хората те питат конктертни неща, а ти приказваш глупости и не отговаряш в прав текст!Не отговори как в квадратната ти глава може да си хем металист, хем комунист при положение, че ако беше едното не би могъл да бъдеш другото. Не отговори и как като само комунизма и фашизма изграждали здрави и благоденстващи нации, съществуват и в момента държави в който хората са богати и благоденстващи.
36
10
 
4
 
! Отговори
varg преди 10 години
До до vargПо принцип там хората са много студени като характери,а не лигавета като тукашната младеж.Норвегия например не членува и в Европейският съюз.Това не ги прави обаче егоисти нито пък си пречат един на друг.Незнам много за живота там не съм имал възможност да ги посетя.Всяка страна има различни природни богатства и т.н.
35
4
 
7
 
! Отговори
до varg преди 10 години
Затова ли в северните страни нациите си благоденстват и без желязната дисциплина на комунизма и фашизма?
34
2
 
3
 
! Отговори
shnur преди 10 години
VIGTE VATRE NOVATA GADOST NA VARG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
33
2
 
1
 
! Отговори
Р преди 10 години
Мда...ама бежанците са виновни.
32
12
 
1
 
! Отговори
anonimen преди 10 години
NAGLI BAL .GYAR PROCT.MAF: MRÖCNA CGAN
31
29
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименЦиганите имат повече прилики по морал с българите, не с турците...*** и българи не взимам на работа...
30
4
 
8
 
! Отговори
Рудан преди 10 години
До Анонимен Е те , АТАКА не ползват *** вот ама я виж какви АКТИВНИ МЕРОПРИЯТИЯ в стил ДС -КГБ-ЦРУ-СС.Уж фашисти , комунисти , демократи , а пък деиствията им им са едни и същи , като огледални. Не може без ***. гласове .Щом онези тарикати от СКАТ и те обикаляха *** махали из Бургаско.А иначе и те громят ***. престъпност. Така че от всичките злини ще трябва да избираме най-малката. Пък и до парл. избори има мноого време. Всичко ще се избистри.