Продължават циганските набези в Шумен
Продължават циганските набези в Шумен
Днес по обяд банда изнасяше греди от бившата руска болница в покрайнините на града. Снимка: varg vikernes | 10 яну 2014 16:58
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
87
19121
27
13
Напиши коментар Коментари
29
5
 
9
 
! Отговори
varg преди 10 години
До гражданинАко някои желае да реши проблема мисля,че и снимката е достатъчна.Не желая да се включвам в една несправедлива система.Миналото лято,когато се обадих да съобщя за катастрофа първо начуих,че квартала ми се дели на две части второ цитирам ''добре е те сами да съобщят''.Да ама те сами нямаше никога да се обадят,защото са в нарушение.Ако може да се плати известна сума на пострадалия и да се покрият нещата най-добре.
28
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Спомняте ли си онея рисунки за еволюцията на човека?Едно към едно са с нея ,посоката е обърната към ***.
27
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"мирния" ислям в действие
26
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
снимката ЯСНО показва какво представлява рома(турчина)
25
1
 
12
 
! Отговори
след 25 години преди 10 години
***/демокрация/ се издигнаха паметници на убийци на български жени и деца /бомбандировачи хамерекуноанглийски/ и народа оцелял полувековно иго се затри от простотията си. вследствие остава диво и страхливо българско племе което се срамува от историята си , *** и бледолико и *** годсподващо племе и толкоз. надежда няма защото българина неще хляб а иска развалена хамерекунска царевица и да плиува и маже с боя историята си , кой не скача е червен....
24
12
 
10
 
! Отговори
13 преди 10 години
За каква дисциплина ми говориш точно ти, който по цял ден скита по улиците и прави най-безинтересните снимки? Не си мисли, че си нещо повече от индивидите, които си снимал. И *** и ти сте едни паразитиращи навлеци.Те поне нямат самочувствието,че са полезни на обществото. Направи ни услуга и се освиделтелствай. Очевидно имаш проблеми с възприемането на реалността.
23
5
 
17
 
! Отговори
гражданин преди 10 години
Вместо да снимаш и да постваш нищо, което е всеизвестно, не успя ли да ползваш телефона си да се обадиш и да сигнализираш?
22
12
 
4
 
! Отговори
varg преди 10 години
До АнонименЩе дойде време да обсъждаме и моята личност.Още само 13 години и излиза моята книга.
21
2
 
46
 
! Отговори
край преди 10 години
да ви пи ка я на яловата демокрация дето не може да решава елементарни проблеми - бездомни кучета, *** престъпност, колите на тротоара...
20
5
 
38
 
! Отговори
КРАЙ преди 10 години
Българите започват да се страхуват от ***!
19
1
 
52
 
! Отговори
НС преди 10 години
Хора, тия рушат България! Оциганьосват я! Къде гледате!!!
18
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
varg, не знам в сферта на метъла дали представляваш нещо, но определено в политиката си нищо. Това че сам си даваш титли като "фашист" и "металист" не те прави нищо повече от фен, което не само че не е постижение, даже не те прави разбирач. Говориш за дисциплина, а метъла не е ли обратното - бунтарство? Коя комунистическа или фашиска нация е в благоденствие?
17
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До КалоянТова ми е мечтата.Сутрин в 8.00ч. всички строени на бялата линия.След проверката отиват на работа.На всякъде кльонове с бодлива тел и патрулиращи с немски овчарки.Просто идилия.
16
0
 
46
 
! Отговори
targov_sl преди 10 години
Сигурен съм, че и в този момент някъде в България, такива тъмнокожи хора разрушават някоя вила за да откраднат дори железата от арматурата, или пък си режат чуждо дърво за да го изгорят
15
10
 
12
 
! Отговори
varg преди 10 години
До dimmu borgirМалко не си познал,но това е защото не ме познаваш.Ако беше чел блога ми щеше да знаеш и че съм нацист.Общото между комунизма и фашизма е че и при двете системи има здрава дисциплина.Нещо без което не може да съществува силна държава и благоденствие за нацията.Това е като да не сложиш сода бикарбонат в кекса.
14
1
 
45
 
! Отговори
Калоян преди 10 години
Според мен в България трябва да се въведе военно положение и вечерен час. Поне за 5 години. Всеобхватната анархия в страната трябва да се спре!
13
0
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Няма да гласувам за партия, която използва *** вот!!! Тези *** паразитират на гърба на работещите българи , а политиците се правят ,че не виждат! Крадат, насилват, източват социалната ни система, упражняват платена педофилия, като раждат и получават помощи още на 12-13г. Законът обаче не ги лови.Какво е това?
12
1
 
58
 
! Отговори
Бат Рамбо преди 10 години
Звъниш на 112 - Има крадци тука, пратете патрулка! - Няма свободни в момента... След малко звъниш пак - Няма нужда от патрулка, аз се оправих с крадците, пратете коли за труповете и линейка, че единия май мърда още. :)
11
15
 
19
 
! Отговори
dimmu borgir преди 10 години
много ми е интересно как варг хем е комунист, хем металистмечтае за комунистическо, а не се сеща, че ако беше живял тогава не само че нямаше да слуша метъл, ами и щяха да го острижат още на вратата на училищетовсъщност такава коса като на аватара си никога не би могъл дори да си пусне и това бяха най-малките кусури на комунизмаучудвам се че има хора които въздишат още по него, влючително и такива *** като варг, които не са живяли тогава, но иначе много знаят да плямпат колко хубаво било
10
1
 
36
 
! Отговори
Chris Barnes преди 10 години
"Стреляй на месо !" ... Тази реплика/заповед ми беше пратена от бъдещето...