Премахване на незаконни гаражи в Шумен
Премахване на незаконни гаражи в Шумен
Продължава мащабната операция по облагородаването на кварталите в града.На мястото на гаражите ще има зелени площи и площадки за игра. Снимка: varg vikernes | 31 мар 2014 15:08
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
120
11953
19
4
Напиши коментар Коментари
63
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кои гари,кои заводи,кои училища ви разрушават бе. Кои гари, тия навеси кой ги разруши? Същите са си. Какви заводи- всичките произвеждаха ***, никой не купува стоката им. А не че някой ги разруши. Какво ти пречат моловете - като не ти харесват- не ходи там. Който иска да си пазарува.Абе ти имаш диктаторско мислене.Не ставаш за запад, идеален си за Северна Корея. А разрухата на Америка комунисти като теб я предричаха 80 години,докато не им падна комунистическия строй и СССР се разруши, не САЩ
62
4
 
4
 
! Отговори
varg преди 10 години
Той и учителят ми по история говореше как нацистите са правили обувки от кожата на хора,а всъщност се оказа че холокост въобще не е имало.А и да ти кажа,че селянин не е обидна дума.Селяните произвеждаха качественна земеделска продукция,която ни отреждаше години наред челни места в света.
61
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Какво въстание ***. Това е геноцид спрямо собствения им народ. Това жито е тяхн о, те са се трудили на нивите, а СТалин им го прибира насилствено и ги оставя да се самоизяждат , това е твоя страхотен комунизъм. Наглец комунистически селски шуменски.
60
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе комунист, точно при комунизма всичко се следеше ДС следеше кой какво си говори и да не говори нещо против партията- Белене , Скравена изпращаха политически затворници. Сега теб някой затваря ли те в лагер,щото си против демокрацията. *** нагъл.Иначе се възползваш от правата при демокрацията.При комунизма нямаш право да говориш срещу строя,защото отиваш в лагера.Какви апартаменти- 50кв.м. панелки, москвичи, талашитени мебели. Хората в западна Европа и САЩ живееха в къщи и караха Шевролет
59
2
 
3
 
! Отговори
varg преди 10 години
До АнонименЧудесно са направили.Така се потуваша въстание.Не като ''студентите'' които бяха завладели университета в София.Ако им бяха спрели тока и водата сами щяха да излязат на втория ден.Що не се опитаха да завладеят така някоя казарма през комунизма.
58
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А знаеш ли коя година има версия,че брат му е бил изяден от съседите им. При социалистическото благоденствие Голодомор в украинска СССР,когато комунистите насилствено взимат житото от земеделските стопани от Украйна и ги обявяват за кулаци и ги оставят да гладуват, стига се до канибализъм. Иначе това ти го приписа на капитализма, но историята говори за социализма, и то над много хора.
57
2
 
3
 
! Отговори
varg преди 10 години
До АнонименАз съм предкеръл като велик ученик на Нострадамус падението и разрухата не само на Израел и Америка.Някои ден ще пикая върху развалините на някои мол.Така както сега демократите разрушават заводите,гарите,училищата ни.
56
2
 
3
 
! Отговори
varg преди 10 години
До До TulskiИмаше ли през комунизма бездомници.Имаше ли деца,които си лягаха гладни.Можеше ли спокойно да се прибереш вечер.Всеки си купи къща,кола,апартамент с обзавеждане,отгледа по две деца.Сега дори сватби няма.Ще го търсите комунизма ама няма да го намерите.И ако си мислите,че сте свободни сте много сгрешили.Навсякъде има камери постоянно следят всяка ваша крачка всяко телефонно обаждане.Знаят повече за вас отколкото самите вие.Това ли наричате свобода.
55
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Той Чикатило,че е бил със сексуални отклонения е ясно. Но комунистите не са обявявали за убийствата и така е убивал все повече деца! В социализма убийствата не се обявяваха. Дори това е основна теза на марксистката идеология - че в Социализма серийни убийци не може да има,защото строя е хуманен. Егати цинизма. В социализма само хвалеха партията и СССР - е, видяхме ги колко са били за хвалене- и двете фалираха и а комунистите обраха парите.
54
1
 
4
 
! Отговори
До Varg преди 10 години
Естествено, че имаше инфлация след 85-та,особено след 87-*** година,когато бяха най-големите кредити от фалиралата комунистическа икономика. Нямаше безработица, но всеки работеше само за да работи, но нямаше принадена стойност, нямаше конкурентен продукт,никой не купува такива стоки. Корупцията беше по-голяма от сега - наш другар ли е? Той е наш другар! Що за простащина, всичко с връзки. Пълна бюрократщина. Kredit predi 89-ta - ДСК раздаваше кредити, да.
53
1
 
3
 
! Отговори
varg преди 10 години
До АнонименНапротив всичко се знаеше,но новините не започнаваха с това,защото то не беше важно.Тогава медиите не се използваха за негативна психическа увреда на населението като сега.Повечето серийни убийци за жертви.В случая Чикатило е бил много болен още от дете.Не стига това ами има версия,че родителите му са изяли брат му.
52
3
 
4
 
! Отговори
До Tulski преди 10 години
Ами това е първостепенно право на всеки - човек се ражда свободен и никой комунист няма право да му ограничава свободата. Да не говорим колко прости селяни комунисти имаше. Сега който не му харесва тук, може да ходи да работи по цял свят, никой не го спира. При комунизма заплата 150 лв. и нямаш право да мърдаш. - Чакаш Москви 15 години,а един телевизор Електрон струваше 600 лв. Сега влизаш в първия магазин за техника и си купуваш японски телевизор, НЕ СЪВЕТСКИ!! от 200 лв.
51
3
 
3
 
! Отговори
varg преди 10 години
До АнонименСега пак се краде същото.Робовладелеца краде от заплатата на работниците си например.Някои да беше чувал думите кредит,безработица,корупция,инфлация презди 10 ноември а ?
50
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да ти кажа при комунизма много деца бяха избити от човек,който не беше гладен, но ги изби- Чикатило. Има много други такива случаи на серийни убийци в СССР. Само че тогава никой не ти казваше.
49
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ами естествено,че са те,кой го оспорва. Комунистите лъгаха за равенство, пък те най-много крадяха. Но да не забравяме,че всеки в държават крадеше- шофъорите гориво, камионджиите освен гориво и част от това,което превозват- картофи, краставици, домати, какво да обяснявам, всеки крадеше на дребно и викаше нали е държавно. Какво да очакваш от такава държава.
48
2
 
3
 
! Отговори
varg преди 10 години
До АнонименА при демокрацията човек бива убит заради двата лева в джоба му от някои които е стоял 3 дни гладен.
47
1
 
6
 
! Отговори
varg преди 10 години
До АнонименПълни глупости дрънкаш.Много от социалистическите страни ни дължаха пари.Къде отидоха те ?Някои въобще поиска ли ги ?Тези които сега виждате с лъскавите си джипове с яхти и вили те са комунистите които унищожиха България не обикновенните трудови хора.
46
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ами главната разлика варг е неоспорима. В соца застрелваха хората, които искаха да се махнат от соц.лагера по границите , а при капитализма границите са отворени. Това само говори кой строй е насилствен и кой по-добър.
45
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Златото беше заложено в СССР. Златният резерв беше продаден на СССР от Живков. Външният дълг нямаше покритие и се плаща и до днес. 10 млрд. $ външен дълг от комунизма.
44
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кой дава право на по-равните от равните бедняци в социализма да определят колко е необходимо за всеки човек. Хората са различни, различна работа вършат и имат право на съответното заплащане и качество каквото си платят. Не някой да казва какво ще има. Никой не го пита, защото това не е кокошарник, това са хора.Бийбър, Ерик Клептън, Фил Колинс, Нирвана, кой каквото му харесва, а не сами Кидиков и Веско Маринов както е в соца.