Премахване на незаконни гаражи в Шумен
Премахване на незаконни гаражи в Шумен
Продължава мащабната операция по облагородаването на кварталите в града.На мястото на гаражите ще има зелени площи и площадки за игра. Снимка: varg vikernes | 31 мар 2014 15:08
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
120
11956
19
4
Напиши коментар Коментари
43
4
 
5
 
! Отговори
varg преди 10 години
Колкото до 10-те милиарда дълг това е един от големите митове.Такъв просто няма.България е имала много злато в чужбина,което при нужда е покривало всякакви такива демократични измишлъотини.Не случайно тогава на парите пишеше банктотата е обезпечена със злато докато със сегашните банкноти можеш само да си избършеш ***.
42
4
 
3
 
! Отговори
varg преди 10 години
До До До ВаргИменно ти посочваш една от главните и основи разлики в двата строя.Комунизмът залагаше на точно толкова колкото е необходимо за да се придвижиш и да си свършиш работата.Без никакъв излишен лукс.Евтино и лесно да поддръжка.Сега всичко се прави в Китай.Няма нищо правено в Европа нито в любимата ви Америка.И е на прекалено високи цени за качеството,което предлага.
41
4
 
4
 
! Отговори
varg преди 10 години
До АнонименВиждам го западното ''образование''-Майли Сайръс,Джъстин Бийбър,гей паради и прочие.
40
3
 
7
 
! Отговори
До До Варг преди 10 години
Ало ,селянино, България беше срината от глупави комунисти като тебе, които си мислеха,че като ходят всеки ден на работа от 6 сутринта и сглобяват морално остарели камиони Мадара, че правят нещо, а като СССР спря да купува ***, които се сглобяваха в Шумен, пазарната икономика ги фалира,защото не са конкурентни на това, което се търси на свободния пазар- МАН, Ивеко, Мерцедес и др. Още 1989-та година България беше с 10 млрд. $ външен дълг и неработеща икономика. Губещи предприятия.
39
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кое му беше хубавото- затворени граници като престъпник в Шумен. Ти изобщо имаш ли представа колко далеч е Шумен от западния КАПИТАЛИСТИЧЕСКИ свят? Само погледни тоя блок, камион и улица и изобщо не пиши за комунистическия живот. 5-6 автобуси Икарус!, не МАН, не Сетра, а Икарус се пълнели с работници, имали занаят и колко им плащаха? Защо си купуваха такива панелни апартаменти по 50 кв.м. Ти живееш в друг свят бе човек, ти си си още в комунизма, докато западна Европа залага на образование.
38
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До vargи в тези времена,те бяха известни и с редзабравил си да опишеш само твоите геройства в нетада благодариш на демокрацията
37
5
 
9
 
! Отговори
varg преди 10 години
До До ВаргКамионът е шуменски в КТА ''Мадара'' е правен.Тогава 5-6 автобуса Икарус се пълнеха оттам само с работници.Хората имаха занаят.Никои не се заниамваше с наркотици,с проституция,с лихварство.Спокоен живот.Светли хоризонти.А не като сега да не знаеш дали ще има утрешен ден не само за теб,а и за целият свят.
36
8
 
4
 
! Отговори
Hitler преди 10 години
Ако ми махнат гаража, знаш ли колко грижливо ще им се грижа за дръвчетата. Всеки ден ще ги поливам със солена вода,а малките розички ще ги изваждам и ще ги засаждам отново с раз. Това ще направят(надявам се ) и всички други потърпевши. ЕЙ така до нас премстиха контейнера за *** от другата страна на улицата и засадиха дърво,за 1 месец и не се хвана. Добре,че беше ефтина солта. Една вечер си преместох коша върху му и окончателно го премазах и вече си имам кош под прозореца. Такъв съм - практик
35
0
 
7
 
! Отговори
До Варг преди 10 години
Я сподели какъв е тоя камион и къде го правеха!Много им знаят устите от шоплъка ,ама точно те сринаха България ,при вас камионите ,при нас корабите.
34
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Шуменъна др.снимка е гълъбчето,варг!
33
2
 
8
 
! Отговори
varg преди 10 години
До До другари,другаркиСамо ТКЗС ще ви оправи вас не научените на труд демократи.Айде от мен да мине по една ЗАЗ-ка за младите семейства.
32
1
 
6
 
! Отговори
До другари,другарки преди 10 години
Само БКП в Шумен другари и другарки. Партията е обичана в Шумен, може би защото Шумен на английски го пишат Shoumen, нещо като шоумен,всички са шоумени в Шумен, гласуват за БКП и искат славното комунистическо минало. А искате ли АПК? Аграрен промишлен комплекс? Да строите комунизма нов,а другари и другарки.
31
1
 
5
 
! Отговори
Шуменъ преди 10 години
Интересно ми е с гей приятелите ти ***, дали обсъждаш така пламено съдбата на Родината...хахаха
30
3
 
3
 
! Отговори
varg преди 10 години
До ШуменъПриятна вечер.Да живее България.И не забравйте,че Господ е българин но само веднъж.
29
0
 
3
 
! Отговори
Шуменъ преди 10 години
Отказвам се.
28
4
 
5
 
! Отговори
varg преди 10 години
Ти пишеш глупости.Шумен никога не е имал отзад ъ.Когато се казваше Коларовград да.Скоро чаоквайте репортаж от бункера за 1200 души.Най-големият в България,който отново за мое щастие и ваша нерадост се намира в Шумен.
27
1
 
4
 
! Отговори
Шуменъ преди 10 години
Варгуне, пак си изпаднал в некъв амок...спри да пишеш глупости
26
3
 
3
 
! Отговори
varg преди 10 години
До АнонименАко не съм аз къде ще пишеш коментари а ?Хубаво тогава пращам ви на театър.Залата се пука по шевовете.Може да посетите и някоя изложба.Поне 200 човека.На карнавала на плодородието очаквам над 5 хиляди.Единственно на футбол няма хора,но ако бяхме в ''А'' група твърдо по 7-8 хиляди на мач независимо на кое място сме стига да не продаваме мачове и да играем като хората.Пращам ви и на жп гарата да видите по обед вагон и половина пътници.Може да идете и на кик бокса този уикенд.
25
2
 
7
 
! Отговори
Шуменъ преди 10 години
По-добре да си останем 50-60 хилки, отколкото да гледаме кривите кратуни на мюсюлманските диваци, които съсипаха някога хубавите села около града, а сега правят същото и с Шумен...БЕШЕ хубав град...
24
3
 
8
 
! Отговори
обективно преди 10 години
Шумен е голям град за Бълария !На 7 милиона население всичко над 50 000 е голямо населено място.Много интересно е ,че се сравняват 300 милионните щати с нас ,къде какво било.Как се живеело ...Лично за мен 5 до 25 хилядниците са най-добрите места за живеене.