Предаде ли Волен Сидеров избирателите си?
Предаде ли Волен Сидеров избирателите си?
Буквално минути след като Волен Сидеров осигури кворум за днешното заседание на НС в социалните мрежи се появи този колаж. Трудно ще е на лидера на Атака да обясни на своите избиратели, как де факто влиза в коалиция, с уж смъртния им враг ДПС! Снимка: Пламен | 29 май 2013 12:03
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
82
17208
115
9
Напиши коментар Коментари
58
36
 
12
 
! Отговори
atakist преди 10 години
Волен постъпва най-отговорно и правилно от всички така наречени народни избранници,той единствен е доказвал и продължава да доказва че защитава българските интереси а не собствени и такива на олигархични кръгове.Прав е да не иска повече процедурно бавене в парламента,но показа че държи на думата си като гласува против новото правителство
57
7
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Уж каза, че никого нямал да подкрепи. А, какво стана? ...лъсна Волен, лъснаа...
56
7
 
45
 
! Отговори
bash преди 10 години
политическа *роститутка е тоя, сега се надупи и на дпс, ами честито на печелившите
55
3
 
14
 
! Отговори
atakuve6t преди 10 години
e za takiva kato tozi maloumen bolen lapa4 za vlast,sme bili 500 godini pod tursko robstvo. palen mizernik ine6tasnik.no nema da go bide dalgo,toi ve4e epoliti4eski trup.
54
6
 
44
 
! Отговори
Заро преди 10 години
Волен сам избра да се продаде на Турско робство БРАВО НО НЯМАШЕ ПРАВО ДА ПРОДВАШ НАРОДА И ИЗБИРАТЕЛИТЕ СИ
53
6
 
35
 
! Отговори
ZaoS преди 10 години
Болене, болене, прекръсти си партийката на бАш`ТАКА!
52
2
 
12
 
! Отговори
ЕЕЕЕЯЦЯЧЯМЧЯ1723 преди 10 години
До Divine ТИ СИ ***
51
55
 
10
 
! Отговори
Divine преди 10 години
АЗ СЪМ АТАКИСТ И ВИ КАЗВАМ ДА ГО Д.У.А.Т.Е ВСИЧКИ ХАХАХ С МОЯ "ЕДИН" ГЛАС ОПРЕДЕЛИХ КОЙ ДА ВИ УПРАВЛЯВА *** И ЛУЗЪРИИ АРЕ МАРШШШШШШШШ
50
9
 
52
 
! Отговори
Nibiru преди 10 години
Турска ***! Всеки атакист който защитава Болен няма куража да признае продажната му постъпка и затова въртят и сучат тук безмислици за да го оправдаят. Разбирам ви напълно, достойнството ви е накърнено, а доверието предадено. Докажете че сте Българи, не като го защитавате, а като го 'линчувате'. Идеята на движене Атака е прекрасна. Не я предавайте заради този турски продажник. 'Злините' на БСП и/или ГЕРБ, каквито и да са били или ще бъдат те, са нищо, в сравнение с едно турско управление!
49
16
 
10
 
! Отговори
бгнес преди 10 години
истината е че и четерте партии имат някаква договорка.просто играят театър.ся уш приказват за наказания на борисов и цветанов и че може да се озоват зад решетките с раирани костюми,но истината е,че ще си замажат следите и това е.и въобще никой няма да ги закача.просто трябва да изметем политическият елит и това е.
48
6
 
8
 
! Отговори
bgnes преди 10 години
някои са ентосиасти ако мислят,че това правителство ще изкара дълго.максимум 5 месеца му дава м.трябва да изметем целият политически елит.и да изберем народни хора коитос мислятза народа си.и да не оубслужват чужди фактори,и чужди посланници.мечтата ми е българия да се управлява в интерес на хората а не да ни командват отвън.плюя на европейският съюз и на нато.
47
3
 
23
 
! Отговори
Шаман преди 10 години
До djКажи го сега и на майчин език
46
3
 
27
 
! Отговори
Шаман преди 10 години
До Анонимен 46А защо цялата му партийка не пое политическа отговорност, не се регистрира и не гласува ????
45
8
 
1
 
! Отговори
ВАРНА преди 10 години
До djБРАВО !!!
44
17
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
1. не съм атакист и т.н.; 2. не смятам, че нещо кой знае какво е станало - това е поемане на политическа отговорност - в крайна сметка идеята е да се приемат конкретни закони, а това не може да стане без парламент. наистина първата точка на заседанието е била избор на кабинет, но май няма как да е обратно - 4 месеца да се приемат закони, а после да се избира кабинет. за съжаление..
43
6
 
30
 
! Отговори
П_Петров преди 10 години
До batevaleНещо започна да ви гризе съвестта атакистчетата май, че вкарахте в парламента продажник и предател. Поне си свалете фесовете и се извинете на българския народ, вместо нагло и упорито да продължавате от 10 извора вода да събирате, за да оправдаете тази продажна *** Сидеров
42
2
 
30
 
! Отговори
Стефка преди 10 години
До dj 37Смешнико така ще ни "оправят" турците,че свят ще ти се завие.То ще бъде втори официален език, изучаване на турски в ... само гледай как ще трябва женати да ходи с фередже на плажа скоро!!
41
3
 
26
 
! Отговори
до 40 преди 10 години
И как ще спасява нацията човек, който падна до там, че да пали молитвените килимчета на мюсюлманите, за да може хамериканския департамент да изцвъка поредния си доклад, че в Бг няма етническа толерантност? Волен и агитката му са палячовци на ниво футболни хулигани, но достатъчно долни и подли ии алчни, за да се гушат яко, компрометирайки националистическата идея.
40
3
 
46
 
! Отговори
До 39 преди 10 години
нищо не разбираш. Мандата на Орешарски приключваше в петък и ако не беше реализиран щеше да бъде върнат на Президента. Ако Атака бяха принципни това Правителство никога нямаше да мине.
39
2
 
3
 
! Отговори
DO - 19 преди 10 години
EI TAKIVA KATO VAS SA TRISTA PATI PO VINOVNI OT SIDEROV I OT STANI6EV PRED NARODA I PRED DECATA SI . A SAJALENIETO 4E STE GLASUVALI ZA TAKIVA *** NE VI OSVOBOJDAVA OT OTGOVORNOST . I S EDNO SAJALQVAM NQMA DA MINETE METAR . PROKLETIATA NA MILIONI KOITO STRADAT OT TAKIVA KATO VAS 6TE VI GONI DO GROB . PROKLETI DA STE , BARABAR S VOJDA VI . VPRO4EM NEGO PROKLETIATA GO GONI I FAKTA 4E NE MOJE DA SVARTI DOM I SEMEISTVO E DOSTATA4NO POKAZATELEN .