Кой ни пази?
Кой ни пази?
Не се знае нито името, нито чина на този представител на власта Снимка: Нина Симеонова | 15 ное 2013 15:25
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
27
10896
31
7
Напиши коментар Коментари
4
23
 
35
 
! Отговори
До 4 преди 10 години
Ами много просто бе пич!Като стане ненадейно патакламата,това джобче което е зашито с обикновен конец може да бъде съдрано и значката да отиде в чужди ръце.Загубата на личен знак,е като да ти вземат оръжието.Отделно че тежи около 200-250 гр. има заострени ръбове и може да бъде използвана като оръжие срещу полицая!Отделно,че са изпратени там,за да спират агресивни и неподчиняващи се на законите протестиращи,а не да се представят!Законите трябва освен да се зубрят и да се осмислят,разбра ли?
3
21
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много хора не са били в казарма и не знаят, къде да търсят чина на съответния служител, но те и на гърдите да му бяха пак нямаха да разберат, защото се искат знания.
2
26
 
17
 
! Отговори
Avera na Nina преди 10 години
i kakvo neredno vidq v uniformata ??? Ima si pagoni po koito,moje da razbere6 4ina ,no neznae6 kade da snima6,a imeto moje da nau4i6 sled kato ti se predstavi sas slujebnata si karta.Skapa mi Nina qvno si glupava po priroda.
1
93
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ами той първо пази нас от вас - вандалите по улиците. Тия същите, които задръствате кръстовища, скачате по колите, изтръгвате павета и бутате кошове за ***. Ген. Румен Миланов вчера обясни защо са с такива униформи, не е защото сте много специални и са ви пратили спец. отряда :D