Грипна епидемия до дни в Софийска област

Все още се обработват данните за заболеваемостта
Обновена: 14 яну 2014 16:45 | 14 яну 2014 16:18,
2
Грипна епидемия до дни в Софийска област
Снимка: архив, Булфото

Най-късно до началото на другата седмица се очаква да бъде обявена грипна епидемия в Софийска област, съобщиха от Областна администрация.

Областният управител Емил Иванов проведе днес среща с д-р Александър Златанов, директор на Регионалната здравна инспекция в Софийска област и неговия заместник д-р Валентин Пеев.

Още по темата
От разговорите стана ясно, че заради повишената заболеваемост се очаква да бъде обявена грипна епидемия.

Това ще стане най-късно до началото на другата седмица, когато бъдат обработени допълнителните данни за броя на заболелите от грип.

Преди ден от Националния център по заразни и паразитни болести съобщиха, че най-висока заболеваемост от грип и остри респираторни заболявания има в Пазарджик, Видин и Ямбол.

Ако тези високи показатели се задържат още два-три дни в градовете с висока заболеваемост, ще има основание и там да се обяви грипна епидемия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе смешници как разбрахте че идва до дни?По радара ли я засичате?Или вече сте сигурни че вирусите са пуснати от КЕМТРЕЙЛС,всеки ден пръскат небето с тази отрова,ама народа е навел глава в земята,вместо да я вдигне нагоре да види какво му сипят над главите.Всички телевизии мълчат!!!
1
0
 
1
 
! Отговори
пожелател преди 10 години
Дано се ограничи около парламента,дано!