Пътят за летището в София пропадна

Засегнати са и бул. "Христофор Колумб", и бул. "Брюксел"
7 апр 2015 19:37,
54
Пътят за летището в София пропадна
Снимка: архив, Булфото

Пътят за летището в София пропадна. Това съобщи кметът на столицата Йорданка Фандъкова чрез профила си във Facebook.

В момента се отстранява пропадане в участък под пътното платно на бул. "Христофор Колумб” при разклона на бул. "Брюксел”. На място работят екипи на Столична община и "Софийска вода“.

Огромна дупка се е отворила между двата булеварда, съобщи bTV. Опасенията на експертите са, че земята под пътните ленти също е пропаднала.

Кметът на София препоръчва връзкага между бул."Цариградско шосе” и бул. "Копенхаген” за достигане на ж.к. "Дружба”.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Гушките на приятелчетата - напълнени. Комисионните - прибрани. Партийната каса пращи. Следващите избори са купени. Докога ще ги търпим?
15
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
хубава работа ,ама герберска
14
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бойцата ме кефи много.Тупа се в гърдите, че е построил хиляди километри пътища, а те горките се разпадат. То не е само датупнеш асфалта и да прережеш лентата ага. Вече всички те знаят като строител на некачествена инфраструктура и човек, неспособен на направи елементарни промени в държавата, за да свежнем. *** премиера скапан
13
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А пътя към софия пропадна ,и българия също по пътя за европидеразкия съюз
12
20
 
9
 
! Отговори
работник преди 9 години
Браво другари , как не ви омръзна над 50 години крадете сега Бойко ви виновен , че строи и работи в полза на обикновените хора . Ето ви само един пример: - Т.н. АЕЦ Белене още при Тодор Живков уж щеше да се строи , а до ден днешен само се краде. Нали не мислите , че някой можеше да попречи на строежа . Да обаче той е създаден точно за това , кражби и пак кражби . Ако не знаете попитайте Румен Овчаров , той е спец по тези работи . Да е жив и здрав Б.Борисов , опората на обикновените хора .
11
4
 
11
 
! Отговори
pet преди 9 години
Голяма работа, защо трябва да плаща ГБС като може да плащаме всички!!!!
10
5
 
14
 
! Отговори
ББ преди 9 години
*** начело на държавата изрично посочи колко добре го е ремонтирал бул Брюксел като си точеше ножичката да реже ленти за летището.
9
2
 
12
 
! Отговори
safety first преди 9 години
Сложете два кияка до дупката,с цел безопасност , ще дремят с ръце в джобовете и ще чакат пенсията. И понеже всичко се руши и пропада,скоро ще има работа и за останалите 59998
8
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До въпросОтговор:След 1989 булевардът се казва "Васил Левски".След 1944 - бул. "Маршал Фьодор Иванович Толбухин".Преди 1944 - бул. "Адолф Хитлер".Преди това - бул. "Фердинанд".А сега сипи по едно, 'щото там съм израстнал (кв. "Перловец"). :)За съжаление, на сегашните миекащи "столичани" историята на София не им е интересна.
7
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Гарга Рошава / определила се като "ястреб"./Що не се изнесеш в Индия ? Тука си излишен.
6
1
 
10
 
! Отговори
Абориген преди 9 години
2 години гаранция ?
5
7
 
13
 
! Отговори
Рачел преди 9 години
Докато ни управлява тиква ционист-всичко ще пропада. Ще познаета промяната, когато сложат българин въшен министър, а спасените ще отидат да управляват в *** за да не западне.
4
8
 
28
 
! Отговори
НАЙДЕНОВ преди 9 години
А ТАКАААААААААА!!! ГОРДОСТТА ПА ПРОСТАКА ОТ БАНКЯ ПРОПАДНА!!!
3
2
 
25
 
! Отговори
#$& преди 9 години
Това е защото много се краде. И от материали, и от проучвания и от какво ли не.. Освен това са и некадърни на всичкото отгоре!
2
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не само този булевард поропада.Пропадат улици,булеварди,магистрали.Хвърлят се луди пари за строителство,а няма кой да контролира строителите.Имаме си министърка която очевидно хабер си няма от това строителство,но иначе устата и не можете да затворите.
1
6
 
7
 
! Отговори
До 2 преди 9 години
Еми изчезвай? Някой кара ли те да стоиш тук? Голям разбирач кое, как и какво. Свърши нещо полезно, вместо да оплакваш в интернет.