Кола на НСО удари 14-годишно дете, то е в тежко състояние

Инцидентът е станал около 20 часа тази вечер
Обновена: 12 дек 2019 23:15 | 12 дек 2019 21:34,
175
Кола на НСО удари 14-годишно дете, то е в тежко състояние
Снимка: архив Булфото

Тежка катастрофа с автомобил на НСО стана в София. Автомобилът е ударил 14-годишно дете, което пресичало бул.”Драган Цанков”.

Момчето е в тежко състояние с фрактура на мишницата и с черепно-мозъчна травма, съобщи bTV.

Пострадалото дете е прието е в Спешното отделение на УМБАЛ "Св. Анна". То е с опасност за живота, съобщиха от лечебното заведение.

От НСО потвърдиха, че колата, ударила детето, е тяхна. Уведомена е Военна прокуратура и в момента се изясняват обстоятелствата около инцидента.

Когато е ясно защо и как автомобилът на НСО е блъснал пешеходец, от службата ще излязат с официална информация.

Националната служба за охрана изразява дълбоко съжаление за пострадалото дете и уверява, че при установяване на виновно поведение на служителя на НСО ще бъдат предприети всички изискуеми от закона мерки, съобщиха от службата.

'Ако се докаже вината на служителя на НСО, който по-рано днес блъсна дете в София, то той ще бъде уволнен. Това посочиха от службата.

По време на инцидента шофьорът е бил сам в служебното BMW. Tой се е прибирал от дежурство. В момента е в шок от инцидента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


175
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до Clawfinger,от един пост става ясно, че мисленето не ти е силната страна, така че се хаби. Трябват ти мозъчни клетки за изпълнението на по-важни задачи, вдишай, издишай, вдишай, издишай....
89
1
 
17
 
! Отговори
днес преди 4 години
Най лошото е че Европа разбра колко са умствените възожности на българите.Прочуха се вече в цял свят ,после защо няма авторитет ,Като започнеш от управлението да стигнеш до ромите.Фалит на култура и отношение.
88
10
 
10
 
! Отговори
НСО преди 4 години
Хе-хе Борисов щял да падне от власт. Голям праз, който и да дойде ще иска да го возим по същия начин. Да не мислите че ще смени правилника? Бий за да те уважават - червения буркан и газ, а стадото да се пръска пред мен наляво и надясно и плахо да блее.
87
3
 
7
 
! Отговори
Clawfinger преди 4 години
Що па аз да го мисля то немците и англичаните да му мислят там се заселиха маса бълари и там ще стане така.Тука е ясно поне съм свикнал.
86
5
 
9
 
! Отговори
Данков преди 4 години
До Анонимен 109Не сме много зле, даже мисля че почваме да ставаме по човечни.Разбира се има бедност и богати, което е шокиращо за общество свикнало да бъде равно.Хората поне около мен взеха да осъзнават, че не всичко е пари на този свят.
85
1
 
22
 
! Отговори
Рейдиохед преди 4 години
Щом е в шок след инцидента значи дълбоко се е разкаял тоест му е простено.
84
16
 
5
 
! Отговори
Totenkopf преди 4 години
Отново Генерал Деса се е проявила, а личната охрана на вдигам самолета е брата на Гешев. Чудна мила родна картинка.
83
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Шофьора бил в шок от инцидента?!?!?!? Хайде всички дружно да съчувстваме на шофьора. Абе вие знаете ли в Англия или Германия какво ще стане ако кола на техното НСО сгази някого. Ще има оставки от първия до последния и предсрочни избори. Ще има арести, разследвания и бунт на хората. Вие осъзнавате ли въобще в какъв баррдак живеете.
82
1
 
19
 
! Отговори
Как преди 4 години
Как може още да седите и да бездействате като се случват такива глупости всеки божи ден в цялата държава? Като обират България и сме най - зле във всяка възможна статистика. Не ви ли трепва нещо?
81
4
 
10
 
! Отговори
РВ преди 4 години
НСО, мен ли ще засечеш бе? Нямаш си на идея колко бързо ще ви изпратя в канавката. Когато са ме учили на прецизно шофиране в школата ти си бил в на баща ти в шамарите. Нито работа с волан,нито работа с пeдали,нито позициониране на автомобила знаете, нали ви гледам как хакате спирачки като женички. Що не ми се паднеш някъде да се пробваш,ама ви е трудно с мен. Аматьор.
80
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Точно така "смелчаци" излейте си мъката тук, а утре като ви засека на пътя ще се спечете яко."Тира на Сотир ще засечеш
79
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Случайно да чухте гледната точка на жената, пострадала от предишната катастрофа с НСО?През час псевдо бг медиите информираха за състоянието на караянчева (с малка буква), но за жената нищо.
78
1
 
10
 
! Отговори
Данков преди 4 години
До НСОТе и да си изливат мъката все таз.За смелчаци, много силно изказване, изпокрили се по дупките.Не че няма смели, ама горките като погледнат около себе си и дават пас,Казах ви схемата, все пак не отнемайте насъщния на 1.2 милиона граждани на България.Все пак друго си е служебна кола, гориво безплатно от държавата, все такива екстри.
77
1
 
33
 
! Отговори
men преди 4 години
последен коментар: в нормална държава при такъв инцидент на улицата се изсипва протестно шествие от хора и 3 дни валят оставки от шефове на служби и полиция до министри и премиери, като по някога се стига до смени на правителства и т.н. тук ше си почешем езиците, други хора ще си почешат яйцата и от утре пак същото. народе събуди се. вече е късно. утре ще е необратимо положението. до кога. то не са заеми, не са хвърчила, не са магистрали 4 пъти по скъпи от швейцарските, не са гемии, не са цунки и милунки с бабички, не са циркове и излагации, не са убийства и беззаконие. ДО КОГА?
76
0
 
8
 
! Отговори
До НСО преди 4 години
Абе вие кога се научихте на четмо и писмо? И даже с по- умно устройство от вас сте се научили да боравяте.
75
1
 
22
 
! Отговори
bocko преди 4 години
няма начин при НСО, със сигурност детето е виновно
74
1
 
6
 
! Отговори
Умен човек преди 4 години
Нормално. За доброто състояние на властта, понякога са нужни жертви.
73
3
 
16
 
! Отговори
Терминал 2 преди 4 години
Детето се е движило с несъобразена скорост
72
13
 
3
 
! Отговори
НСО преди 4 години
Точно така "смелчаци" излейте си мъката тук, а утре като ви засека на пътя ще се спечете яко.
71
18
 
4
 
! Отговори
Чиновник преди 4 години
ГЕРБ ми вдигат заплатата с 15%. Ще гласувам за тях зашото кинтите са най-важното нешо в тоя свят. А колкото до детето -лош късмет който утре ще сполети и някой друг.