Контрера: Археологическите разкопки около „Св. Неделя“ са зарити

Какво се случва с археологическия обект?
10
Контрера: Археологическите разкопки около „Св. Неделя“ са зарити
Снимка: БГНЕС

Археологическите разкопки около храм „Св. Неделя“ са зарити и павирани. За това алармира общинският съветник от ВМРО Карлос Контрера. Пред Нова тв той каза, че ще продължава да търси отговори какво се случва с археологическия обект.

Според Контрера в центъра на столицата трябва да има засилено полицейско присъствие всекидневно.

Той добави, че не е привърженик на въвеждането на червена зона в София. „Смятам, че промени в начина и реда на паркирането могат да се случат с широко обществено обсъждане”, уточни съветникът.

„Неободимост от бус лента по булевард „Патриарх Евтимий” няма. Там няма закъснение на тролейбусното движение”, уточни Контрера.

По думите му много е важно работата в общинския съвет да покрива възнаграждението. "Една част от общинските съветници освен да натискат бутоните друга работа не вършат. Това  е проблем на продукцията, който ражда съвета като орган", каза той. Според него нелогично е било отхвърлено предложението заплатите на медицинските сестри да бъдат увеличени за сметка на общинския бюджет.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: Контрера
Още от София
СДВР със строги мерки за дербито ЦСКА - Левски
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Велоалея на тротоара означава, че пешеходците трябва да вървят по улицата или по велоалеята "не осъзнавайки", че това е за колоездачи, които днес я минат я не минат. Който не вярва да се опита да мине като пешеходец по тротоара в Младост 3, срещу Кауфланд до бившата Деница.
5
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Много трябва да се мисли по проблема с велоалеите. Хубаво е да има такива, но на някои места те затрудняват движението вместо да го облекчават - например по ул. "Раковски" в София. Когато пък са по тротоарите, гражданите пречат на колоездачиите, защото у нас все още повечето хора не осъзнават, че не бива да вървят по велоалеята. Прибавете и тротинетките и ще добиете представа за лyднuцaтa по някои софийски улици в определени периоди от денонощието.
4
2
 
4
 
! Отговори
добре! преди 2 седмици
Доколкото знам е от ВМРО. Това момче е по-голям българин от много българи. Отдавна следя проявите му по телевизията. Успех му пожелавам!
3
4
 
1
 
! Отговори
името говори преди 2 седмици
Контрера е назначен да бъде Контра.
2
6
 
2
 
! Отговори
Ббб преди 2 седмици
Тоя от кои беше, от Атака, от Вмро или няма значение, всичко вече е Възраждане.
1
2
 
1
 
! Отговори
Докато преди 2 седмици
Жьлтите вестници определят хората и лудите подслушват няма да имаш ти пари никога