Това е Ливърпул, а не Каспичан!

Дерменджиев: Победата можеше да бъде при нас
Обновена: 27 ное 2014 10:32 | 27 ное 2014 08:24, Анисия Иванова
37
Това е Ливърпул, а не Каспичан!
Треньорът на Лудогорец. Снимка БТА

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев направи култово сравнение по време на изказванията си след ремито 2:2 срещу Ливърпул.

Той сравни английския колос с .... Каспичан. Специалистът също каза, че изпитва яд от факта, че победата е могла да отиде в неговия отбор.

„Грешките на растежа. Мисля, че с тези мачове, които в момента прави Лудогорец в Шампионската лига, ще бъдат още по-добри през следващата година“, сподели Дерменджиев.

„Ние излязохме да играем открит и нападателен футбол, но това е Ливърпул, а не Каспичан. Това са играчи, които струват по 20-30 милиона“, коментира треньорът пред btv Action.

„Искам да поздравя публиката, която идва да ни подкрепя. Това беше изключително добър мач за Лудогорец,
видяхте както надиграване имаше над Ливърпул“, каза още наставникът след равенството.

Вижте повече във видеото на bgonair.bg:

Гледайте още видео материали от "Спорт" на bgonair.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вижте как играе Базел, а как Ливърпул и спокойно може да заложите Базел да ги очисти. Шансовете са Лудогорец да изиграе мача с Реал както в София, но да извади и малко късмет, точка им стига за третото място. Лошото е че Реал още ги боли за измъчената победа с бутането на Бензема и ще се хвърлят. Ливърпул ще завърши около 10 място в Англия и ще играе в евротурнирите през 3000 гоадина. :-)
6
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
та така, ве слагайте минуси а дайте аргументи, но нямате просто си цъкате. Все пак имам футболни познания, за каквито само мечтаете. Робувате на измисленото бивше име Ливърпул. То и Марек някога би Байерн. Неотсъдена дузпа и тн.Лудогорец просто с ранния гол бяха длъжни да не допуснат елементарната грешки на Моци и трябваше да ги разковат на контраатаки. Но как да станат контраатаките като крилата Александров и Мисиджан не направиха нито една. Добре, че смениха единия поне да тръгне мача в 70 ми
5
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Браво на Лудогоец!
4
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Лудогорец написа още една страница в историята на велика България. Браво Лудогорец!
3
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
неграмотници, като ми слагате 6 минуса на пост 3, си задайте въпроса кога Мишо Александров вкарва гол, на колко игрови минути и кога на колко Вандерсон и Кишада. Светлинни години е разликата между тия футболисти. Аз не знам тоя треньор няма ли си статистик. Моци направи и двата гола на Ливърпул с неадекватните си реакции с известна помощ на вратаря. Ако беше Стойчо Стоев, съм сигурен че щеше да бие и в двата мача Ливърпул, един посредствен отбор. Щом Стърлинг им е най-добрия нямам думи.
2
16
 
6
 
! Отговори
КЗЛ преди 9 години
А сега е време Каспичан да заиграе с жалкото отборче от Делиормана!
1
17
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Защо г-н Дерменджиев ги изпуснахте и в двата мача? Направи разбор и си отговори на тези въпроси. Защо снощи излезе с тая страхлива тактика. И с леко сбъркан състав. Мисиджан и Александров единствено постигнаха да забавят атаките на отбора. Ако беше почнал с Вандерсон и Кишада (пак закъсня със смените) сещаш ли се какъв щеше да е резултата. Сега шансът е да се хвърлите в Мадрид за равен, а Базел да разкове Ливърпул, в което има пълна сигурност и ДА СЕ КЛАСИРАТЕ ТРЕТИ. Купете си класен цетързащитн