Путин се възмути: В спорта място за допинг няма!

Здравето на спортистите трябвало да е добре защитено
22 юли 2016 18:12,
26
Путин се възмути: В спорта място за допинг няма!
Снимка: архив, Ройтерс

"В спорта не може и не трябва да има място за допинг". Това заяви президентът на Русия Владимир Путин на съвещание с членовете на правителството, съобщи ТАСС.

Повод за изказването на Путин стана огромния допинг скандал около Русия и местните спортисти, който продължава с пълна сила, припомня 24 часа.

"Спортът трябва да остане чист, а здравето на спортистите – добре защитено. Затова е необходимо много тясно сътрудничество с дисциплинарната комисия на Международния олимпийски комитет (МОК), Световната антидопингова агенция, както и международните федерации в олимпийските и неолимпийските видове спорт", на мнение е Путин. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
0
 
! Отговори
Абе Володя преди 7 години
След дъжд качулка !
20
0
 
0
 
! Отговори
123 преди 7 години
Накануне стало известно, что российские пранкеры созвонились с президентом Американского антидопингового агентства (USADA) Трэвисом Тайгартом. Тайгарт, думая, что говорит с министром спорта Украины Игорем Ждановым, заявил, что Россия специально "выдавливалась" из всех соревнований, потому что "это политика, мой друг". Без коментар!РИА Новости ria.ru/sport/20160724/1472724172.html#ixzz4FJxs1Xyc
19
0
 
0
 
! Отговори
блестящ преди 7 години
колко е умен колко е справедлив и човечен душа човек
18
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво на Путин!!!
17
0
 
3
 
! Отговори
хахахахааааа..... преди 7 години
До СТРАНДЖАТАТой забрави да се консултира с вас........................
16
3
 
10
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
Значи одобрява решението на МОК...
15
9
 
9
 
! Отговори
Шоп преди 7 години
Забравил е да си посипе и голата тиква с пепел стария гомосек.
14
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Твърде късно тоф. Путин ! Чак, когато стана заплашително и за световното 2018 започна да даваш "съвети". Когато сложиш ченгето Мутко в панделата, тогава може да човек да ви се доверява наполовина !
13
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво на Путин...най-сетне си призна, но путинофилите още не са разбрали !
12
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Истината и 100 пъти да я ползваш си остава истина и не се изтърква.
11
3
 
8
 
! Отговори
Внимание тъпи шороши преди 7 години
На 50 км. от Москва селяните живеят в дървени къщи, спят върху печките след тежък запой, хващат прясна риба от дупки в леда и чакат с канчета пред цистерни с надпис "квас"....========Пуснете горното изречение в Гугъл за да видите как Козяците са го ползвали най-малко 10 пъти преди това. Най-елементарна, повърхностна и плоска пропаганда на отвратителните шороши.
10
5
 
10
 
! Отговори
Бокс преди 7 години
Между другото шампиона по бокс, свръхтежка категория Тайсън Фюри бе хваната сдопинг на пробата веднага след мача с Кличко. Освен това Тайсъна успя да свали близо 50 кг за този мач. На мача Тайсън подскачаше като младо 50 килогамово момченце. Всичко с допинга бе потулено много бързо, най-вероятно защото става въпрос за британец и заради печалбите от мача-реванш
9
9
 
19
 
! Отговори
Допинг преди 7 години
Някой може ли да ми каже успехите на САЩ в спортове, които не изискват допинг?Спомням си само за Боби Фишер по шах, който бе обявен за терорист и оставен да умре като куче.А зверове като Серина Уилямс само гонят хората от телевизорите.
8
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 4Москвичите са Опел Кадет, Жигулката е ФИАТ.Волгите са Форд и Буик.ГАЗ са Форд, Буик и Пакард.ЗИЛ са Линкълн и Кадилак, ЗАЗ-ките са копия на ФИАТ и НСУ.
7
6
 
17
 
! Отговори
ха-ха-ха-ха... преди 7 години
Ако някой си мисли, че Путиту не е бил наясно с това, че колхозниците-алкохолици не се друсат яко с допинг, значи са заклети путлeраси :)))
6
3
 
12
 
! Отговори
Професионален спорт преди 7 години
Професионалният спорт е най-голямата глупост. Държавата (имам впредвид всички) трябва да се занимава със строеж на спортни съоражения за масов спорт вместо да хвърля луди пари за глупости. Олимпийските медали са само ЗА ВЪТРЕШНА УПОТРЕБА. Някой може ли да ми цитира името на бронзов медалист по вдигане на тежести. Преди 2 години лекарите ми констатираха кръвно 180/110. Отказах алкохол и всеки ден бягам 10-12 км. Сега кръвното ми е 106/65, а ОЛИМПИАДИ И ПЪРВЕНСТВА ПО ФУТБОЛ НЕ ГЛЕДАМ.
5
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Че то за допинг се говори още от Древна Гърция. Просто някои имат късмет и се разминават, а други биват хващани за глупости. Много грозно стана с нашите щанги. Просто някои спортисти нямат финансови средства за по-скъпи и модерни медикаменти. Немаркираните пептидни хормони много трудно се доказват, а вече има и генни терапии.
4
14
 
18
 
! Отговори
това е преди 7 години
САЩ и запада не могат да бият Русия по честен път и играят старите мръсни номера.....
3
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гледам Тур дьо Франс-20дена по 200км на ден карат с 50км в час по баирите на Алпите само на вода и царевични пръчици Ха-ха
2
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво на другите спортисти само на кисело мляко и джанки чупят световни рекорди и стават многократни олимпийски и световни.