Още един национал аут за Черна гора

Симеон Славчев е болен и остава за лечение в София
10 окт 2019 14:23, Красимир Ангелов
8
Още един национал аут за Черна гора
Снимка: Булфото

Българският националния отбор по футбол е изправен пред нов проблем преди утрешната квалификация за Евро 2020 срещу Черна гора.

Нашите заминават за Подгорица без Симеон Славчев. Полузащитникът за азербайджанския Карабах е болен и треньорският щаб е решил да го остави за лечение в София.

Славчев е третият футболист, който отпада от плановете на Балъков за мача с Черна гора. Още в началото на лагера стана ясно, че Васил Божиков и Страхил Попов са контузени и на техните места бяха повикани Георги Терзиев и Деян Лозев.

За разлика от двамата защитници обаче, вероятно Симеон Славчев ще се възстанови и ще бъде на линия за домакинската среща с Англия в понеделник.

Всички новини от лагера на националния ни отбор четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
На Цецо Асансьора преди 4 години
Няма страшно - Преслава ще го замести
7
0
 
1
 
! Отговори
ники преди 4 години
Леле, сега ще си имат извинение, че сме паднали.Некадърници!
6
0
 
5
 
! Отговори
SP преди 4 години
Димитър Илиев най-добре представящият се български футболист от началото на сезона не попада сред най-големите бабирици търкащи резервните скамейки на отборите си! Фалшивата коса ще ни оправи футбола с КИЧЕЦИ!
5
0
 
8
 
! Отговори
Владо преди 4 години
Няма проблем, нали Никито и онзи с пиянския поглед са там. Няма проблем, че не играят за отборите си, важното е, че са АВТОРИТЕТИ. Жалка пародия е България и всичко и всички в нея
4
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А баш "национала" - Перукан, кога...?
3
0
 
4
 
! Отговори
Радослав преди 4 години
Ние отдавна сме болни и неспособни да гледаме как се излагат! Още ли не сте закрили тази програма за помощ на инвалиди към ТЕЛК? Още колко време ще пилеем пари на данъкоплатците за тези недоразумения? Да се закрива българското ритнитопковене и да се насочат парите към спортове където хората постигат нещо и не ни излагат вечно!!!
2
1
 
6
 
! Отговори
------------------- преди 4 години
Националния отбор на мъжете трябва да бъде закрит и парите да се вложат в децки школи за откриване на млади таланти който да заменят тези разглезени пианици.
1
1
 
8
 
! Отговори
Българин 1 преди 4 години
Мисля,че след мачовете с Ч.Гора и Англия всички ще са болни!