Младежи поругаха гробище в пазарджишко село

Група роми със скандална фотосесия взриви Facebook
Обновена: 2 май 2012 09:16 | 1 май 2012 19:00, Красимир Ангелов
837
Младежи поругаха гробище в пазарджишко село
Снимка: Facebook

Няколко снимки, на които се вижда как група роми оскверняват гробове в гробищен парк в пазарджишкото село Звъничево, разтърсиха за часове социалната мрежа Facebook.

Снимките вероятно са правени в средата на месец април, няколко дни преди Великден.

На тях се вижда как млади момчета позират за снимки, стъпили върху гробове и паметници на починали жители на селото.

Младежи поругаха гробище в пазарджишко село
Снимка: Facebook

На друга снимка пък те позират пред облепения с некролози вход на гробището.

Младежи поругаха гробище в пазарджишко село

На този етап няма официална информация откога са фотосите. Очаква се полицията в Пазарджик да започне проверка за скандалните снимки.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


837
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
646
0
 
2
 
! Отговори
Калин преди 11 години
Педи няколко години четох в един вестник за сборище на Ку Клукс Клан в Пазарджик имаше и снимка и имало и международно участие .ХА ХА ХА . Ако там имаше ККК тия *** от този *** вид нямаше да пъчат така в гробищата .
645
0
 
1
 
! Отговори
Калин преди 11 години
Защо не идат да поругават в Петроград тия *** .Там Руските скинари ще ги изгорят живи.Но тук за съжаление всички още гледат сеира на този Вид.И когато се сетим за нещо ще бъде вече много късно.
644
1
 
13
 
! Отговори
Георги преди 11 години
Как да интегрираш изорди ??
643
2
 
4
 
! Отговори
РЕПАТА преди 11 години
В Белене.
642
1
 
9
 
! Отговори
demon преди 11 години
и после те били малцинство и приказват за интеграция
641
10
 
6
 
! Отговори
Добродушко преди 12 години
Но моля,Ви мили хора, не се нахвърляйте така на беззащитните ***,те са последната надежда на бесепарите.По добре ми помогнете да си купя едно старо,селскостопанско Ан-че,за да мога малко да полетя над тяхните миазмени свърталища и ги понапудря и белосам малко с мишемор,него аз сам ще си закупя.Така ще ги приближим до бледоликите европейци и това ще им бъде желаната интеграция завинаги...
640
0
 
17
 
! Отговори
Аз преди 12 години
Тия да продължават да ни провокират. Не е ясно кога щте падне пердето на обикновенните хора. Само дето те вместо ножове ще извадят пушки и тогава ше видим и интеграция на ромите, и демокрация и търпимост.
639
1
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
Жалки *** без работа...!дано ги сполети същото
638
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
825, стихотворението ти е уникално! Поздрави!
637
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сигънска убавицa Нищу нямаше ми фчера, ставам сутринта ф углидалото съ дзвера: бря чи красута!Викам: сигур ша чалдисам, туй ни мой съм аз.Смятай кат са начарвисам и са нагласа.кат на списание корица убава съм азмязам кат на убавица ф профил и анфас.Дрямах начи и въртях съ, цъках със език,плюх си дан съ урочасам, тъй са възхитих.Дъл на пустото глидало съ яви дифект?Тъй да съм разхубавяла ... А сиктир бе!Са умислих утведнъжки: ка навън швъря?Всеки момък ша съ тръшни кату мъ съзря?С модна фуста и забратка, с китка във ръка,и с акъл като на *** кату заблеста ...И къдету койт *** срещни - пламна, изгуряс разни помисли погрешни ...тъй ми провървя./пък не съм такваз/Туй наверно сън е било, сигур йощи спаи ми са е присънило буйна красута.Скуркузъбел съм мий ясну, ич дан мъ съзреш,щот *** толкува прикраснус мой са пубулейш.Толкус убус да са исипи, тъй връз мен, кат дъж ...Някой тряа да мъ ущипи (пу възможнус мъж)!
636
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ей българи, престанете да пишете глупости и оставете компютрите! Веднага в леглата за да правите деца! Иначе няма бъдеще нито за българи нито за роми...
635
0
 
3
 
! Отговори
ГОБИНО!!! преди 12 години
Жозеф Артюр де Гобино - Запознатите с трудовете ми могат да си обяснят случващото се с помощта на науката !!!
634
2
 
34
 
! Отговори
Владо преди 12 години
*** *** ***!
633
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
40 години живея близо до това племе, и трябва на всички да им стане ясно- ТЕ НЕ ПОДЛЕЖАТ НА ИНТЕГРАЦИЯ,ЗАБОЛЯВАНЕТО И МЪРЗЕЛА ИМ Е В ГЕНИТЕ.ДА ПОЛУЧАТ НА ГОТОВО,ДА ИЗМАМЯТ ЗА ТЯХ Е НАЧИН НА ЖИВОТ.МОГАТ ДА СЕ ИНТЕГРИРАТ ЕДИНИЦИ,У КОИТО ИМА МАКАР И КАПКА ЧУЖДА КРЪВ.ДОРИ И ДА УМИРАТЕ НЕ ПРИЕМАЙТЕ ДА ВИ ПРИЛИВАТ КРЪВ ОТ ТЯХ,ПО ДОБРЕ ОТ ХИЕНА.
632
1
 
11
 
! Отговори
Пазарджиклията преди 12 години
*** работа...
631
1
 
15
 
! Отговори
tankist преди 12 години
На последък за белчзвам тенденция *** в бг да се изживяват като *** от американските филми, само, че докато ония може би имат някакво макар и малко право да претендират , че са били унижавани в миналото и са били роби и прочие , непотребните български *** нямат такива права и държавата трябва да им наложи същите ограничения и да прилага закона по същия начин както към другите бългрски граждани. всяко толериране е зловредно за самите ***.
630
3
 
25
 
! Отговори
Пламен преди 12 години
Уважаеми журналисти от сайта dnes.bg, вие и главният ви редактор на новините се САМОУНИЖАВАТЕ и ПРИНИЗЯВАТЕ, наричайки тази *** ОТ *** - "ромчета" ..........разбираш ли !!!!!! Продължавайте в същият дух да им "лижете Т......Е" на тези *** и ще загубите и най-малкият шанс да бъдете доблестни Българи!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
629
1
 
7
 
! Отговори
до 810 преди 12 години
Ние защото все прощаваме затова сме на това дередже,в мрежата може да има всичко затова е тая скапана държава такива *** да им покаже,че не трябва да се базикат с паметта на хората.Дай сега като имало други неща в мрежата и ние да кажем еми хубаво добре.Да сме им кажели "Прости им Боже, те не знаят какво правят" ама ако не дай си боже те оберат или ти влязат в къщата такива пумияри друга песен ще запееш,такива *** приказки ти ги остави.
628
24
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да, постъпката на *** е грозна, но нима белите хора не постъпват така? В мрежата има клипове примерно на руснаци които оскверняват гробове на руснаци и американци, оскверняващи американски такива. Без съмнение *** заслужават наказание, но ако ги линчуваме както искат много хора тук как това ще подобри нещата? След като сме по-културни не трябва ли ние да проявим благородство към духовно бедните? За такива в библията е кязяна "Прости им Боже, те не знаят какво правят."
627
4
 
46
 
! Отговори
Иван преди 12 години
И това ще продължава докато държаватата подкрепя тези неграмотни ***,К ур за интеграцията