ДПС завладя най-новата община Сърница

Неби Бозов спечели 568 гласа повече от кандидата на ГЕРБ
Обновена: 23 мар 2015 07:32 | 22 мар 2015 20:58, Камелия Цветанова
141
ДПС завладя най-новата община Сърница
Снимка: Dnes.bg

Кандидатът за кмет на най- новата община, 265-тата, Сърница от ДПС Неби Бозов спечели изборите с преднина от 568 гласа, съобщи Аки Пехлеван, председател на Общинска избирателна комисия.

Още по темата
На балотажа днес Бозов се изправи срещу кандидата на ГЕРБ Мустафа Аликанов.

Вот за претендента на ДПС са дали 1867 гласоподаватели, а за кандидатът на ГЕРБ  - 1299.

„Това е по неофициална информация, защото протоколите не са предоставени в Информационно обслужване, но съществена разлика няма да има", обясни Пехлеван, цитиран от „Фокус“.

Изборният ден приключи в 19,00 ч. при 76,6 процента избирателна активност.

Във втория тур на частичните избори за кмет на най-новата българска община са участвали 3 204 от общо 4 256 избиратели.

Най-висока избирателна активност - 83 процента, е регистрирана една от секциите в град Сърница и в с. Побит камък.

Най-малко избиратели са отишли до урната в с. Медени поляни, където активността е 68 на сто.

Новият кмет на най-младата община в България ще бъде на пост по-малко от половин година, защото тази есен са насрочени редовните местни избори.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още по темата: изборикметСърница
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
4
 
17
 
! Отговори
художника преди 9 години
Хора, я се огледайте бре! Вижте картата- това е БЪЛГАРИЯ, не е нито ГЕРБ, нито ДПС, нито някой друг. Не е важно кой печели, а кой ще работи след спечелване на изборите. Като единия не върши работа ще дойде друг. Вече има интернет и технологии и нищо не може да остане скрито от хората, както беше преди години. Няма победители и победени, това не е мач. След изборите пак ще живеят заедно.БЪЛГАРИЯ над ВСИЧКО !!!
85
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Резултатът в Сърница показа, че наесен бандата Бостан ще е победител в местните избори, а народът ще загуби ако не се събуди.
84
3
 
20
 
! Отговори
До бай Петко преди 9 години
Абе човек на първия тур Реформаторите получиха 700 гласа в Сърница.Че то в София няма толкова членове на тези партиии.Кой в Сърница е чувал за тези недоразумения.Ааааа,той Касим Дал и Корман Исмаилов и те са Реформатори.Виж за тях там хората са чували ама не обичат предателите и сметкаджиите
83
3
 
20
 
! Отговори
До 102 преди 9 години
Не говори глупости като не си ходил там.Хората там не знаят и не говорят на турски.Смазани саот безработицата и бедността.Вместо да ги нападате и обвинявате питайте крадливата *** от ГЕРБ какво направиха за тях последните 5 години като им обещаваха какво ли не.Пък накрая и един път не им оправиха.За това въпреки ,че до сегашните кметове бяха от ГЕРБ и направиха какво ли не пак получиха наказателния вот на хората
82
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Погледнете в миналото колко години ДПС владее тази община. Какво е направено? Едно голямо нищо!!! Старият козел Местан екзактно е обещавал е екзактно нищо не е правил. А тези наивници които напук се турчеят като си мислят, че Турция им е майка кърмилница ще си живеят в калта и броениците и ще чакат очаквано неизбежното, поредния мизерен период пълен с празни надежди.
81
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Колко наивност, колко надежди, че СЕГА новият кмет ще направи много неща. ДПС са хванали в икономически клещи неграмотното, наивно и уплашено население на градчето както и муслимански зависимо. Като гледам как изглеждат и, че и Български език не говорят и се турчеят тези хора ще са си плячка в алчните ръце на Местан и милионерите около него и това ще продължава с години.
80
1
 
0
 
! Отговори
Хамлет преди 9 години
Не би ор нот ту би
79
6
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
дпс да им оправи улиците дпс да им намери работа цял ден с ръце в джобоветедпс да им осигури линейка сега като почнат свлачищата да се обръщат към дпс дадържат броеницата и да поглеждат часовника
78
3
 
9
 
! Отговори
Ееее! преди 9 години
Еее ми честито! Сега ще цъфнат и вържат...фиданките! Ха ха!
77
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мда, после да не реват, като никой не им чисти пътя със седмици.
76
5
 
16
 
! Отговори
бай Петко преди 9 години
Бойко, бойкоооо, видя ли твоите "приятели"-деформатори как ти подложиха динена ***. Пак им вярвай и ако можеш още министри им дай на тези гладници. Разбра ли, че интереса клати феса !
75
13
 
25
 
! Отговори
бг преди 9 години
Исляма трябва да бъде забранен в България.
74
3
 
5
 
! Отговори
бг преди 9 години
ЦРУ и МИТ най-много помагат.
73
1
 
3
 
! Отговори
Тц тц тц преди 9 години
Най - трагичното е, че не е нужно да ви плащат даже...
72
14
 
15
 
! Отговори
Ivo преди 9 години
***, не разбрахте ли, че проблема е ДПС, а не турците, аз имам много приятели от всички етноси и това е нормално!Но понеже е турско- комунистическа партия всички турци се чувстват длъжни да гласуват за нея.Български граждани сте - ама така казвате, защото в Турция ви наричат ***. Иначе не се имате за граждани на тази държава- и за това много помогнаха комунистите.
71
24
 
27
 
! Отговори
ДПС преди 9 години
ДПС ДПС ДПС и ПАК ДПС!! НАПРЕД!! Мачкайте Деформаториите, мутрите и всички смешковци *** на Америка!! По-добре пеевски от колкото Радан!
70
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Ivo Ехоо ! Комунистически тъпунгел.*** и неграмотен електорат на комунистите от ГЕРБ. Та нали именно,Тиквата е най-младият син на БКП. А партииният му билет още в задният джоб.. Гласувалите за комунисти, са и те комунисти! Тъпунгели!
69
11
 
22
 
! Отговори
До 84 преди 9 години
Иво ходи се скрий някъде, аз съм туркиня гласувала съм за ГЕРБ гласувала съм и за ДПС, крайно време е такива *** не като нас а като теб да рразберат,че всички сме БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ и ИМАМЕ РАВНИ ПРАВА! ТОВА че етно са ни е друг не ни прави по-малко ГРАЖДАНИ ОТ ТЕБ!! Докато такива като теб съществуват ДПС ще бъде силна партия, зашото само там можеш да видиш Турци, Помаци, Българи, Роми - ЗАЕДНО!!!!
68
21
 
19
 
! Отговори
Ivo преди 9 години
Абе ***, как може да се радвате на победата на депесарите?!Заради такива като вас сме на това дередже!Еничари комунистически. Комунистите ви плащат, *** ***, и това показва че ГЕРБ са добрите!
67
6
 
14
 
! Отговори
Анислав преди 9 години
ДПС стават все по-силни, което е нормално при конкуренция като престъпника Цветанов? комуниската Пръмова(Кунева)?Костовеца - Рамадан? подлогата на Анкара - Корман Исмаилов и Касим Дал!!! СерГЕЙ? Психично-болните - Валери, Волен и Бареков?! Е кво очакввате да я прокопсаме лии? Една Лиляна Павлова и един Бойко да ви оправят?!?????