ДПС завладя най-новата община Сърница

Неби Бозов спечели 568 гласа повече от кандидата на ГЕРБ
Обновена: 23 мар 2015 07:32 | 22 мар 2015 20:58, Камелия Цветанова
141
ДПС завладя най-новата община Сърница
Снимка: Dnes.bg

Кандидатът за кмет на най- новата община, 265-тата, Сърница от ДПС Неби Бозов спечели изборите с преднина от 568 гласа, съобщи Аки Пехлеван, председател на Общинска избирателна комисия.

Още по темата
На балотажа днес Бозов се изправи срещу кандидата на ГЕРБ Мустафа Аликанов.

Вот за претендента на ДПС са дали 1867 гласоподаватели, а за кандидатът на ГЕРБ  - 1299.

„Това е по неофициална информация, защото протоколите не са предоставени в Информационно обслужване, но съществена разлика няма да има", обясни Пехлеван, цитиран от „Фокус“.

Изборният ден приключи в 19,00 ч. при 76,6 процента избирателна активност.

Във втория тур на частичните избори за кмет на най-новата българска община са участвали 3 204 от общо 4 256 избиратели.

Най-висока избирателна активност - 83 процента, е регистрирана една от секциите в град Сърница и в с. Побит камък.

Най-малко избиратели са отишли до урната в с. Медени поляни, където активността е 68 на сто.

Новият кмет на най-младата община в България ще бъде на пост по-малко от половин година, защото тази есен са насрочени редовните местни избори.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още по темата: изборикметСърница
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Say NO to UKIP....... Атака не е имала кандидат. Милият ,от безсилие ,лъжеш като ласковски *** .
65
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До .... Ами то управлението на кмета от Червено Герберите,Мустафа Аликанов ,им проми мозъците. Избраха по-малкото зло. С една дума Герб и Аликанов се изпуснали в гащите си и не са могли да си го изстържат.
64
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До .... Ами то управлението на кмета от Червено Герберите,Мустафа Аликанов ,им проми мозъците. Избраха по-малкото зло. С една дума Герб и Аликанов се изпуснали в гащите си и не са могли да си го изстържат.
63
2
 
6
 
! Отговори
... преди 9 години
Като ги имаш за толкова кадърни до сега БГ трябваше да стои до ГЕРМАНИЯ :) СЛЕД ТОЛКОВА ГОДИНИ ВЛАСТ .....
62
18
 
18
 
! Отговори
Галя преди 9 години
И двамата кандидати са помаци по етнос и този на Герб и този на ДПС. Само че гербера е много подъл ! ДПС изпрати Местан и Професор Георгиева да убеждават хората а Боко изпрати Цветанов и Рамадан :) ! Сложете си ръка на сърцето и кажете вие кое е по доброто !! Браво на ДПС!! Може би най-либералната партия и единствената която увеличава електората си! и докато Герб привлича мутри и престъпници , дпс привлича кадри като проф. Георгиева, ген. Симеонов и Петър Чобанов
61
7
 
3
 
! Отговори
.... преди 9 години
Млъкнете с тези 16 млрд има защо да се теглят гърция има да връща 400 млрд и са по добре от нас...... пък за ДПС това е че сме неуки едни терористи ще ги преизбират пък българена не гласува ...... 50 % са гласували на последните избори и после тези хора почват да винят тези защо управляват емии не вийдате ли сарказма :) дано рано турците или помаците незнам вече защото като цяло мюсюлманите в БГ са с толкова промити мозаци че незман повече на къде.... ДПС които ги гонеха да си сменят имената :)
60
3
 
11
 
! Отговори
оптимист преди 9 години
С този резултат предчувствам,че на следващите парламентарни избори ДПС ще бъдат втори. Май май така ще стане
59
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 62Не, имам предвид 16 милиарда,които герб изтеглиха а ти и децата ти ще връщате.
58
12
 
10
 
! Отговори
Say NO to UKIP преди 9 години
СърницаДПС 45 %Герб 30 %Реформаторите 22 %.............................БСП 1,07%Атака 0 (нула) %Браво на хората от Сърница !
57
5
 
5
 
! Отговори
anonimen преди 9 години
ei tva e lo6o trqbva da ima zadaljitelno glasuvane balgarite vsi4ki da glasuvame i da gi izmetem tiq turci ot vlasta ina4e kakto se vadqt edin den moje i imato na darjavata da iskat de smenqt
56
6
 
19
 
! Отговори
КНСБ преди 9 години
Ха сега ДПС да намери работа на хората от Сърница ! Иначе ще ги обвиним в бездейсъвие с власт! Нямате много време за мотане,Местанееее! Стига клетви и молитви- иска и работа!
55
8
 
9
 
! Отговори
ПП Юруш. преди 9 години
Атакистите как се радват на победата на ДПС! :D
54
3
 
8
 
! Отговори
срамно е преди 9 години
Всички пишем на един език. И, само толкова... По нищо нямаме единно мнение. Вечно има ***, готови с лекота да поставят лъжичката с лай-о в кацата с общия мед. Хората от корпорация ДПС се правят на велики и можещи, но по техните райони се говори против българите и българското. За справка попитайте някой българин от малцинствата из типичните им владения. Други пък от ГЕРБ, отдавна трябваше да си отидат, но все още се слагат и имат съвест за това (апетит е правилната дума). Още 25 години така щ
53
9
 
11
 
! Отговори
Гербаджия! преди 9 години
ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ХОРАТА НА СЪРНИЦА!/...борбата беше напрегната ,но честна.../ЖЕЛАЕМ ВИ ПОБЕДА И НА ИЗБОРИТЕ НАЕСЕН!/..пак ще премерим сили../
52
22
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да живее ДПС - най-българската партия. Истински родолюбци и европейски либерали.
51
3
 
3
 
! Отговори
до 60 преди 9 години
И какво ще ми кажеш, че за прогреса на страната са виновни от ДПС ?!?
50
11
 
11
 
! Отговори
САМО ДПС! преди 9 години
Много правилно!Българи и мюсулмани трябва да сме единни ---за ЕВРО-ОРИЕНТАЦИЯТА НА ДЪРЖАВАТА!Разделението на БЪЛГАРИТЕ И ЕТНОСИТЕ ПО ВЯРА И ПРОИЗХОД---САМО ОБСЛУЖВА РУСКОТО БОЛШЕВИШКО ВЛИЯНИЕ НА МОСКВА И НЕЙНАТА ПЕТА КОЛОНА В БЪЛГАРИЯ!ДПС --- Е ЕДИНСТВОТО НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ!!!!!! /независимо от произход, род и религия/ПОБЕДА НА ИЗБОРИТЕ НАЕСЕН!!!
49
5
 
4
 
! Отговори
въпрос преди 9 години
До честито гербери :)Имаш предвид мега проекти като водното огледало на великият и твърде скъпо платен воден експерт ли?
48
7
 
7
 
! Отговори
честито гербери :) преди 9 години
До време разделноСъгласен съм с теб приятелю ,че помоща трябва да я искаме от Аллах а не от някоя си партия обаче не съм съгласен с теб,за това,че дпс нищо не е направила за мюсюлманите понеже фактите говорят друго. В общините,където управлява дпс се усъществяват мега проекти,който са в полза на хората а където управляват герб няма никаква промяна само се краде. Дпс не е направила може би нищо за сърница и раиона около сърница но това е било така защото са нямали власт нямали са възможност
47
2
 
1
 
! Отговори
до №58 преди 9 години
от: ИЗБИРАТЕЛНОНакратко ще ти кажа да погледнеш държавите, на които природата и толкова не е оставила за поминък. Забележи ги как не само се изхранват, но и се развиват. Не държа да звуча страшно. Дори предпочитам да е смешно! Обаче кога ще признаем основните си проблеми? Всичко това е поради масовата ни неграмотност и недоучване. Системите ни са ялови, въпреки че все още ги наричаме елитни. Кога ще ги коригираме най-после??? Има толкова примери по света. А може би имаме и култура, древна...