Само 10 нови случая на заразени от коронавирус, починали няма

Общо заразените у нас са 2443
Обновена: 26 май 2020 08:14 | 26 май 2020 08:07, Александър Попов
135
Само 10 нови случая на заразени от коронавирус, починали няма
Снимка: БГНЕС

Само 10 са новите случаи на заразени с коронавирус за последните 24 часа. Така общо заболелите у нас са 2443 души, съобщи на брифинг доц. д-р Ангел Кунчев от Националния оперативен щаб.

Те са в София (4 случая), Сливен (3 случая), Плевен (2 случая), Шумен (1 случай). Столицата остава с най-много заразени до момента – 1021 души.

От всички 2443 констатирани с COVID-19 – 1198 са мъже и 1245 са жени.

Заразените 4 жени и 6 мъже. Има два нови случая на деца под 18 години в София. 

Няма регистрирани нови заболели сред медиците, тяхната бройка остава 253.

Радостна е тенденцията, че излекуваните за пореден път са повече от заболелите. През последното денонощие са изписани 18 души, така общо излекуваните вече е 880. 

229 са лицата с потвърден COVID-19 в България, които са настанени под лекарско наблюдение в болнични условия, като 21 от тях са в интензивни отделения.

Починалите до момента са 130, няма смъртен случай за последните 24 часа. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


135
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
9 години съм живял и следвал в Германия. Не съм видял зомбита, които да не се прегръщат, да не седят заедно и да не спортуват заедно.... А с тези главни букви какво се постига? Така се карат в Симеоново ли?
73
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До 76""Заради един грип станаха зомбита...ПРАВ СИ НО ЗАЩО НЕ ПРОТЕСТИРАШ СРЕЩУ МАСКИТЕ АМИ СРЕЩУ РАЗУМНАТА ДИСТАНЦИЯ КОЯТО И БЕЗ ДРУГО Е ВЪПРОС НА ДОБРОТО ВЪЗПИТАНИЕ НАПРИМЕР В ГЕРМАНИЯ
72
5
 
9
 
! Отговори
До позитанчо преди 3 години
Позитано се появи. Мутро БКП симеоновския *** хахахахахахКак не те е срам да говориш за БКП - майката на офицера и лидер на нацията, нежелал да се деполитизира, верен фуражкалия!А и в поведението сте като ниските БКП милиционери - провокации, грешен говор, заплахи, обиди... Смешен си, за 50лв от гроб счупи клавиатурата, ***
71
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До В. Узунов Нито ни се учи нито ни се работи обаче искаме дипломи и заплати.
70
2
 
20
 
! Отговори
До 76 преди 3 години
Да научим децата на дистанция, на изолация, да не си говорят, да не си вярват, да не си играят... Да ги научим да доносничат също, нали? Особено за полит вицове срещу мутрата? На друго какво, да не искат да пътуват? Да не искат да се развиват? Да не искат да виждат света? А защо не отидем всички в Сев. Корея, там лидерът поне май говори книжовно.Заради един грип станаха зомбита...
69
2
 
1
 
! Отговори
55 преди 3 години
Мълчи ве, ***!
68
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Единствената разумна мярка, която трябва да остане и нищо не ни струва е спазването на дистанция. Децата могат да бъдат приучавани към това, както и миенето на ръцете.Това е.
67
6
 
18
 
! Отговори
ДМС Годжи преди 3 години
Годжи се побърква от яд. А и кранчето може да му спре. Ще трябва да разчита само на далавери и държавни поръчки във ВМА. Горкото кариеристко социопатче.
66
9
 
9
 
! Отговори
nina преди 3 години
До Анонимен 67:Не разбрах защо мислите, че харесвам Мангаров?! Напротив, в приказките му долавям само завист и неприязън към ген. Мутафчийски. Коментирам само, че разликата в броя на заразените е заради по-малко, в пъти, направени тестове. Що се отнася до "вноса" на заразата - напълно сте прав! За да се хареса ва всички, за да няма протести - добре дошли: болни, здрави - тук "ще ви оправим"! Лично аз смятам, че трябваше да се затворият границите!
65
5
 
4
 
! Отговори
В. Узунов преди 3 години
Искаме си карантината! Не ми се работи. Пълен рахат от Всевишният е вируса. Спокойствие, Корана и никва работа. Само лежане и ядене на корем. Ся по Байрям акам редовно понеже много ям но преди това пак с дни не бях ходил до тоалетна оти дъртата взема пенсията чак на 7мо число.
64
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 71Опааа! Поредния събудил се толуп! Оплюхте математика от Щаба онзи ден. Човека Ви каза в каква фаза сме. Гледа се на седмична база и с коефициенти. Има още 2 съпала до слизане от медицинската част на пандемията. Но сте повече заети да подигравате, вместо да осмисляте какво Ви обясняват. Затихва, но още не е преодоляна!!!!
63
6
 
15
 
! Отговори
и децата преди 3 години
и децата вече знаят, че се лъже за бройката. Защо ли? Защото не е нормално тва. А защо не е, няма да обяснявам. Всеки интелигентен човек ще си направи сметката.
62
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 68Не, то бива да си толуп, ама това не е истина. Нали Банско го поставиха под карантина! Нали областните градове ги заградиха с КПП да възпрепятсва народа да щъка, та да се ограничи заразата. Абе, Вие в паралелен свят ли живеете? Или си мрънкате по навик? Обясниха Ви, че по конституция не могат спрат връщащите се от чужбина. Ама било диктатура. Поставят ги под 14 дневна карантина! Не е истина колко заспал народ има! После се обиждат като им кажеш истината. Не, неадекватни сте Вие!
61
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо тогава продължаваме да ходим с маски и охраната в мола да крещи на хората, айси..
60
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЗозоЗозо, nina по-долу се чуди на обратното. Колко трябва да си заспал, за да не видиш, че броя на тестовете не е пропорционален на диагностицираните с вируса? Изследват се потенциалните клъстери. Няколкото махали, двата завода и т.н. Спри да слушаш Мангъров. Човека не следи новостите, лежи на стари лаври и има силно изразен материален интерес. После защо политиците ни са такива? А Вие? От Айнщайн нагоре като Ви чета тук! Па й неземно красиви! Много мъка има по този свят!
59
13
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Малко хора осъзнаха, че мерките на правителството бяха неадекватни, погрешна беше и целта на правителството - да осигури достатъчно легла в болниците, а не да спре заразата.Първите два месеца заразата беше само внос от чужбина и адекватната мярка е спиране на вноса на заразата. Вместо адекватната мярка, правителството приложи мерки, които се прилагат на следващ етап при вътрешно разпространение на заразата в България, каквото нямаше, а и можеше да няма при спиране на заразата от чужбина.
58
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ninaАми не вярвай на Мангъров и тези дето реват, че трябва да се тества поголовно. Всяка сутрин напоително Ви обясняват. Ген.Мутафчийски за да Ви угоди и цивилен костюм облече. Скри се да не Ви дразни. "Защо го скриха". "Похарчиха го". Мерките са си адекватни и само шведите приложиха по-леки. Но смърността при тях стана голяма, спада на икономиката и безработицата също. Та още за"неадекватните мерки". А тези от чужбина не можеш да ги спреш. Нали ревете за свободата си. То угодия няма. Мрън!
57
7
 
20
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
От 300 теста 6 болни, от 600 теста 12 болни ..... от 6000 теста 120 болни - хоп затваряме всичко. Значи искат ли да затворят всичко просто правят днес 6000 теста и готово. Не е хич сложно :)))))))))))))))))))))))))))))))
56
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много държави наложиха принудителна карантина за идващите от чужбина, вкл. и за своите граждани. Това не е забрана да се върнат в родните си страни. Някои държави отидоха и по-далеч - карантина за пътуващите от един регион на държавата до друг регион. Така се спира вноса на заразата, а не с подпис на лист хартия. Крайната мярка е затваряне на границите, първо за влизане на чужденци и излизане на местни жители, после може и за всички.
55
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За добро или лошо никое правителство не може да откаже достъп на своите граждани до страната им. Затова е вноса на заразата. Друг е въпроса че повечето вносители у нас са от третата раса и нямат никакво възпитание