Нови 6 души с коронавирус починаха, заразените за 24 часа са 96

86 души са се излекували от вируса
Обновена: 6 сеп 2020 06:55 | 6 сеп 2020 06:55, Александър Попов
37
Нови 6 души с коронавирус починаха, заразените за 24 часа са 96
Снимка: БГНЕС

96 са новодиагностицираните с COVID-19 лица за изминалите 24 часа, при направени 3 358 PCR теста, сочи Националната информационна система.

Така потвърдените случаи на новия коронавирус у нас са общо 17 050, от които 4 247 са активни.

Още по темата
Разпределението по области по настоящ адрес на лицата е: Благоевград - 14; Бургас - 22; Варна - 6; Добрич - 3; Кърджали - 6; Ловеч - 1; Монтана - 3; Пазарджик - 4; Пловдив - 5; Русе - 4; Силистра - 4; София област - 2; София град - 13; Стара Загора - 3; Търговище - 3; Хасково - 1; Шумен - 2.

Излекувани са вече 12 132 лица, 86 са регистрирани през изминалото денонощие.

С доказана коронавирусна инфекция в лечебни заведения за болнична помощ са настанени 755 пациенти. От тях 57 се намират в интензивни отделения или клиники.

С COVID-19 са 938 медици, като са регистрирани 3 нови случая.

Починалите лица, при които е бил потвърден новият коронавирус, са 671 - за последните 24 часа са шест.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
3
 
! Отговори
men преди 3 години
корона вирус има, но е беозбиден за хората, част е от коктейла вируси причиняващ настинката.
28
0
 
4
 
! Отговори
men преди 3 години
"Нови 6 души С коронавирус" забележете формулировката. никой не умира от корона вирус, освен ако имунната му система не е напълно компроментирана - стари хора, раково болни и т.н. ЦИРК КОРОНА продължава.
27
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вироса нещо почна да исдиша.
26
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чувам че ПСР тестовете се фалшифицирали масово и *** си ги купувал за 10-15 лева парчето.За това и днес е мазало на Кулата.Кога ли ще се усетят гърците и ще започнат да арестуват пишман-терикатиге.....
25
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как след 2 месеца многохилядни протести няма пик от заразени, да не е някаква измама тоя коронавирус?
24
2
 
9
 
! Отговори
Пешо Горския преди 3 години
До ЗлатинаЗапочвам сериозно да се притеснявам за менталното състояние на Златина.ИЗ-перква все повече от ден на ден.Мисля ,че има нужда от няколко приятели -приятели още на-е-батели да я пор-ят по нощите за да се успокои малко.Този коронавирус не и се отразява добре.
23
14
 
2
 
! Отговори
Златина преди 3 години
...футболни, баскетболни, волейболни, хандбални, хокейни и тенис мачове! Всякакъв спорт на открито водещ до заразяване с коварното заболяване наречено коронавирус!
22
15
 
8
 
! Отговори
Златина преди 3 години
Стана страшнооо! Хората измират! Респираторите свършват! Чувалите свършват! Камионите тръгват! За това незабавно въвеждане на КПП, СМС излизане 10 лв. ДДС, маски на открито! Затваряне на всички малки и средни магазини, цехчета, пазари, битаци, бардаци, фитнеси, фризьорски салони, училища, детски градини, театри, барове, ресторанти, хотели, дискотеки! Забрана за паркове, градини, пейки, Витоша, организирани пътувания, туризъм, алпинизъм, непукизъм, мърлящина и ниска хигиена, концерти, чалга..
21
5
 
11
 
! Отговори
Мутафчийски преди 3 години
Ако знаете само колко човека се удавиха това лято в Гърция от коронавирус! Аз обаче спазвах стриктно трите Д-дзадзики, дегустация, детоксикация и оцелях!
20
4
 
7
 
! Отговори
До 1 преди 3 години
,,Ужас става страшно от утре ще си нося маската и в къщи,,Ако имаш хрема, нормално е да носиш маска в къщи.
19
1
 
6
 
! Отговори
До 5 преди 3 години
Тия чували не се продават в Баухаус.Доста скъпи са и няма да ми е чудно да станат дефицитниБолниците, които лекуват Ковид не са частни.,а в патоанатомите няма кой знае колко място.Не се шегувам точно с такова нещо.
18
12
 
11
 
! Отговори
Човек преди 3 години
Никой не е препоръчвал сега да стоим вкъщи. На море и на почивка може да се ходи, разбира се. Просто трябва да се спазва дистанцията и да не се бръскаме един в друг и да не тичаме в кръчмите. Животът си продължава като спазваме трите Д- та. На отричащите проблема им е тежко обаче, да не се се събират на веселба на закрито и на пейката пред блока. Това е причината да се противят! Това е начинът им на живот- постоянно пиянство и веселба. Помислете и ще видите , че е така....
17
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най- интересно за мен е поведението на майките на Мая.Децата им са в уязвимата група, а те настойчиво стоят в рискова ситуация. Ако реално се грижат за децата си, увеличават риска за разболяването им.Сякаш нарочно не искат да ги разболеят . Не искам да вярвам в това.
16
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Искам, като се приберете неска от рабита, да погледнете децята си у учите и да им ка ите:- Ний убухми баба и дяди, шото исмахме да се фръцкаме на моренца и на кръчми, ахахахахайайа!
15
8
 
11
 
! Отговори
Човек преди 3 години
Добро утро на всички! На всички ни ( и "вярващи" и "невярващи") се иска тази мъка с Ковида да изчезне, но за съжаление това не отшумява. От нашето поведение донякъде зависи какво ще се случва занапред. В света нещата не са добре. Сега е лято и повечето хора са навън. Какво ще стане като захладнее и се приберем на закрито...Хора, здравният проблем е реален и нека всички заедно да положим малко усилия и заедно да го преодолеем по- леко! За да живеем по- спокойно както преди..
14
21
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А ако бяхте си оатанали вкъщи досега, тези хира щяха да са живи. ЖИВИ!ВИЕ ГИ УБИХТЕ, ДРАГО ЧИТАТЕЛИ!Вие сте убийци! Хак да ви е сега!
13
4
 
16
 
! Отговори
Ковидинтелелтиалец преди 3 години
Навремето Галелей, Коперник и др. са смятани за *** от хилядите правоверни:)
12
13
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Още ли ги четете тези простотии? Всичко е една лъжа. Живейте си живота и всичко ще е наред.
11
3
 
9
 
! Отговори
Ковидинтелелтиалец преди 3 години
Адекватно ли е 2-3 човека да превземат сайтовете пишейки коректни коментари и слагащи сами десетки плюсове и минуси? Нормални хора със собствени позиции все по- малко си изразяват мнението, дори нямат и желание. Това харесва ли ви? Ясно, че сиренето е с пари, но това което си постиламе сами е бъдещето ни. Това ли искате?
10
15
 
12
 
! Отговори
Ковидинтелелтиалец преди 3 години
До всички дето се правят на интересни, ако ги нямаше ковидидиoтитe и неадекватните управници по света, нямаше да има кой да измисли и да се върже на фантастичната пандемия!Продължавайте с безсмислените коментари.