Без резервации на шезлонги по Северното Черноморие

Платформата не действа там
24 юли 2023 12:06, Росен Стойчев
11
Без резервации на шезлонги по Северното Черноморие
Снимка: БГНЕС

Плажовете по Северното Черноморие не са включени в платформата, чрез която може да се резервират чадъри и шезлонги на плажа. Това показа проверка на Радио Варна.

Пълномощникът на концесионера на варненския плаж Андрей Василев коментира, че досега никой не им представил приложението, не знаят и на какви условия трябва да отговарят плажовете и концесионерите.

Още по темата

 "Най-вероятно платформата е разработена за един концесионер, който държи повече плажове. Вече е юли, би трябвало инициативата да стартира по-рано. Освен това чадърите са с кодове, което предполага допълнителна подготовка."

Припомняме, че туристите по родното Черноморие вече могат да резервират чадър и шезлонг на плажа чрез специална платформа. Приложението се нарича my spot и може да се свали независимо от операционната система на мобилното устройство или да се ползва в уеб версия на компютър. Резервирането и плащането онлайн може да стане от вкъщи за избран ден и плаж или на място, при посещение на ивицата и налични свободни плажни принадлежности. Досега в платформата са се включили около 30 морски ивици по южното Черноморие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Една дама със съмнителна репутация правеше реклама на приложението директно от плажа. Руса, къдрокоса и очевидно напориста. Ама много изобретателни бе!15527
8
0
 
2
 
! Отговори
Анализатор преди 9 месеца
Без резервации на шезлонги-- затова пак ще ходя в Гърция-там се чувствам ЧОВЕК- а не да мисля къде да паркирам и колко грама ще ям в заведението.
7
0
 
4
 
! Отговори
до 6 преди 9 месеца
Те скоро ще броят песъчинките и ще ги дават под наем. На бройка! Така се прави бизнес! Тръмп е ходил да се учи при нашите мутряги как да дере кожи. Няма да забравя как някакъв ми се плесна върху колата и крещеше "такса паркинг!"
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Освен чадър и шезлонги ще трябва скоро до си резервирате и морска вода. Ако нямаш резервация за морска вода си стоиш само под чадъра който си си резервирал. Резервация му е майката.
5
0
 
7
 
! Отговори
българина преди 9 месеца
нормално, ремонтите почват през сезона, системата работи, но за половината плажове.... цялата инфраструктура е РУИНА, БЪЛГАРИЯ Е КЛОАКА
4
1
 
3
 
! Отговори
Падаря преди 9 месеца
Тия шезлонзи са зараза не се деземфиктират от години седят мазнотиите и епидермисите на ползвателите.Имаме прекрасен пясък.Шезлонзите са за бетон и скали.
3
0
 
4
 
! Отговори
Вуйчо преди 9 месеца
Ау, каква изненада! Пък ние си мислехме, че ще заработи безпроблемно от ден 1...
2
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Да не се окаже, че когато човек наеме шезлонг край варна и дойде време да плати солидна сума, се окаже че на гърба на табелата с цените на плажа има ситен текст, че това е цена на минута. Примерно 6лв/м. Като знам какъв Варна дерат клиентите с цените на пържолите...
1
0
 
10
 
! Отговори
Kuncho преди 9 месеца
Тя никъде не действа засега! :)