Акция на пътя в района на Стара Загора

Тече мащабна акция
28 сеп 2023 09:18, Александър Попов
8
Акция на пътя в района на Стара Загора
Снимка: БГНЕС

пециализирана полицейска операция на пътя тече в района на Стара Загора. Проверките са насочени към леки и товарни автомобили и се осъществяват съвместно от екипи на полицията, Областно пътно управление, Изпълнителна агенция "Автомобилна администрация" и Агенция "Митници".

Акцията започна рано тази сутрин на пътя Казанлък - Стара Загора. Основната й цел е да се повиши сигурността на всички участници в движението. Акцент се постави върху товарните автомобили и дали техните водачи са употребили алкохол.

Статистиката сочи, че за по-малко от три месеца в област Стара Загора са станали 299 пътно-транспортни произшествия, от които 95 са тежки. В тях са загинали девет души.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: акциястара загора
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
4
 
! Отговори
Имам милиони км.... преди 7 месеца
По принцип всеки професионално шофиращ преди започване на работа трябва да бъде обстойно прегледан от лекар плюс проверка за алкохол и мерене кръвно , То да имаше млади шофьори ,ами я погледнете кой ви вози хора над 65 г и то във градския транспорт 12 часа на ден във движението това е АД за 30-годишен а за над 65 г не знам какво е ? Едно време бше 2-категория и до 55 си пенсинер и то тогава движението бе 10-пъти по леко сега е ужас --възраста постоянно се покачва риска расте ,но по въпроса НИЩО
7
1
 
0
 
! Отговори
Лада нива преди 7 месеца
Дебели шкембета, абсурдни проверки само за пълнени на хазната, реално нулев ефект и тн.Сега просто от любопитство влезте и вижте автомобилите на испанската полиция да речем, която според UtC, Евростат и прочие е посочена за най-добрата полицейска ситема а в Европа от 1994 насам как изглеждат!!! Нали България прие закон през 2007, при Тройната коалиция, че ще пробразим българската по испански модел!!Е преобразен си остана по СЪВЕТСКИ такъв!!!
6
1
 
1
 
! Отговори
Имам милиони км.... преди 7 месеца
Пълно е със хора който пият или слагат капки със псевдоефедрин и си карат има какви ли не лекарства със разни цветни рецепти ами мелатонините който са безобидни за сън до 1 грам ама повечето пият по 2-3 гр , да не говорим за разни реланиуми и какви ли не нервно-успокояващи --тези които ги употребяват какво виждат през очилата .ЛЕЛЧЕ ? Ами всекидневната употреба на хапчета за кръвно -някой -път кръвното играе доста --ако този човек вози училищния автобус или екскурзия ?
5
1
 
0
 
! Отговори
Имам милиони км.... преди 7 месеца
Пияния си е пиян ,но има и пил една бира има и надрусан във момента ама има и пушил трева преди три дена има и остатъчен алкохол на другия ден .Всеки човек е различен някаква лелка която през живота си не е пила един чай тръгнала да раздава очила и да обяснява на мен какво съм щял да виждам при 0.6 алкохол Който не може да пие или е пил много и направи катастрофа и то по негова вина ,а не защото е пил и някой му се метне под колата все той да е виновен съм съгласен да влиза направо във затвор
4
1
 
1
 
! Отговори
Имам милиони км.... преди 7 месеца
За мен и при наблюденията ми до сега се налагат някой изводи ! Първо и едно време и сега средния брой нарушения е един и същ Сега са повече ще каже някой НО на огромен брой автомобили а не на 1000 авт, колко катастрофират отделно за да се прикрие вината на управляващите при некадърното строене на пътища или липсващи такива всичкото внимание се отмества от истинските проблеми и се насочва към вменяване на вина върху шофьорите .
3
1
 
2
 
! Отговори
Имам милиони км.... преди 7 месеца
2 -Та деца подражатели от по-бедните има ,те търсят също бързи ,но стари и евтини коли със които също се мъчат да изпъкнат ,но след като ги спипат един път и глобите ги разбиват ,НО не същото е със паралиите от тях и полицаите се пазят защото знаят ,че бащите и началниците им са и сие ! Интересно ми е царската дъщеря ще я вкарат ли във затвора ? На богатите колите могат да им вземат ама 3-години затвор надали ще получат за една чаша водка ,смятам ,че сега се търсят врати във закона или се създав
2
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Това нещо ново ли е "Пециализирана полицейска операция"? Пецата ли ловят, що ли? Смях, смях.....
1
2
 
0
 
! Отговори
Имам милиони км във преди 7 месеца
България и 35 г стаж ! Уверявам ви че откакто съм станал шофьор мерките все повече се затягат ,а глобите стават все по високи и страшни, ОБАЧЕ за работещите и пенсионерите за новобогаташите и за по-висшия ешелон и работещите тук таме глобите не са проблем ,а на половината като ги спрът им пожелават приятен път на децата им също --понежи има голямо неравенство със тези мерки се засягат само наи бедните и уплашени и треперещи над колите си водачи --те не са най-рисковите макар ,че има подражатели