Мъжът, прегазил жена в Самоков: Срутихте ми целия живот!

Съдът остави Виктор Делигълъбов в ареста
22 юни 2020 18:55, Анисия Иванова
195

Софийският окръжен съд остави в ареста дрогирания шофьор, който два пъти прегази жена в центъра на Самоков. На 12 юни 24-годишният Виктор Делигълъбов блъсна 49-годишна жена на паркинг в града.

Защитата му твърди, че обвиняемият има психично нервно разстройство и хистерия. Пред няколко години е претърпял катастрофа в Нидерландия, след което е развил психичните проблеми, от които все още се лекува.

Още по темата
Адвокатите на Виктор представиха SMS-кореспонденция с неговия баща, която доказвала, че по времето на инцидента клиентът им изобщо не е разбрал, че е блъснал човек с автомобила си.

Прокуратурата заяви, че е намерила отпечатъци върху скоростния лост, а камерата за задно виждане и парктроникът на автомобила са били в изправност, предаде репортер на Bulgaria ON AIR.

Според прокуратурата няма как Виктор Делигълъбов да не е разбрал, че е блъснал човек.

В кръвта на обвиняемия са открити следи от кокаин и канабис, твърди обвинението. Според защитата на Виктор той не е напуснал местопроизшествието, а просто е преместил автомобила си.

"Много ясно, че съжалявам за случая, но вие ми срутихте целия живот. Не съм избягал", обърна се Делигълъбов към журналистите.

Близки и колеги на пострадалата жена се събраха пред съдебната зала в Софийския окръжен съд. Те настояват за тежко наказание за Виктор Делигълъбов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


195
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
1
 
35
 
! Отговори
ikar преди 3 години
А какво да кажем за пострадалата жена, която все още е между живота и смъртта? А за нейните близки? Да не би за тях да е празник!
86
1
 
33
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
Този е Мега нагъл!!!
85
1
 
27
 
! Отговори
Бай Ставри преди 3 години
В затвора ще си преосмислиш живота...Там обичат такива като тебе...Е....може би ще се наложи да си сложиш перука, дамско бельо и червило...
84
1
 
32
 
! Отговори
ХХХ преди 3 години
Бати наглото *** ! Марш в затвора наркоман долен ! И ти и адвокатите ти !
83
0
 
25
 
! Отговори
Сс23 преди 3 години
Каква наглост надрусан като магаре и се прави на жертва.Да попитат как,,работник,, има пари за такава кола?
82
0
 
23
 
! Отговори
баба мара преди 3 години
никои не ти е виновен ти сам си си виновен за провалите в живота ти сам си избрал наркотиците като лек срещу трудностите
81
9
 
1
 
! Отговори
УБиват с ХОЛОГРАМИ преди 3 години
ЗА Обемен дистанционе мозъчен контрол терористи следящи автомобили и водачи ПОИМЕННО през лични документи и талони на автомобилите ползват НАГЛО ПРЕСТЪПНИ ХОЛОГРАМНИ ОРЪЖИЯ ПРОДАВАНИ ЧРЕЗ ПОЛИЦЕЙСКИ РЕКЕТ >Особенно тежък терор водят през холограми лепени от ляво на водача.Експерти да огледат вкл филми от дронове .Обсебените водачи карат с бясна НЕАДЕКВАТНА СКОРОСТ>ПО тесни планински пътища пси АКТИВИРАНИ ВОДАЧИ КАРАТ НА МАЛКА ДИСТАНЦИя В ГРУПИ С ВИСОКА Скорост точно подавана през холограмите.
80
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дрогата и алкохолът не прощават... Познавам една жена - много свястна, супер точен и честен човек, обаче като се напие (а това е през ден) става друг човек - налита на бой, крещи, псува, тотална деградация...
79
0
 
23
 
! Отговори
tupsito преди 3 години
рано или късно тази дрога води до разпад и съсипия, но и пак другите виновни
78
0
 
33
 
! Отговори
ХопТроп преди 3 години
Абе как ще сгазиш 2 пъти човек и няма да разбереш?Всъщност може и да може,защо да не може...Ако си пиян и дрогиран до козирката...и извънземни да кацнат,може да не ги видиш.Алкохола и дрогата не прощават.Закона разбира се прощава.Спокойно,ще си получи условната и ще потулят всичко.Както винаги.
77
0
 
19
 
! Отговори
хайдук преди 3 години
"който два пъти прегази жена" да прегазиш два пъти... не ми се струва да е ей така случайно или без умисъл!ЗАТВОР!
76
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ей, не мачкайте детето! То има бъдеще! С тази арогантност много може да просперира!
75
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*** безобразието.......и нагъл от горе на всичко - чакай само да влезе в Пазарджишкия затвор, щом сега мисли, че живота му е "развален" :)
74
0
 
27
 
! Отговори
Ха-ха преди 3 години
С какви очи гледаш хората ,малко ***?И нагъл до безобразие.
73
0
 
44
 
! Отговори
Да.. преди 3 години
За едно е прав - живота му е срутен . НО виновен си е само той. Независимо от обстоятелствата ние винаги имаме избор И този избор определя съдбата ни .Но за разлика от човека чиито живот е пречупил той има шанс. След като изтърпи наказанието си . Не е честно спрямо невинната жертва , но ...Дано да го оползотвори
72
1
 
27
 
! Отговори
Кст преди 3 години
До 77:Най-добре бягай в Судан! Ще изкараш няколко дена, докато измислят дали да те обесят или изгорят жив...
71
1
 
32
 
! Отговори
Teo преди 3 години
По принцип смятам че всеки има право на втори шанс. Всеки прави грешки и не е застрахован. За тоя е дошъл момента, да си зададе въпроси - на къде съм тръгнал? Дрогата ли е пътя? Какво направих? Ей такива дреболийки! А той най -нагло и безпардонно обвинява други (които и да са те) , че са му съсипали живота! За мен тоя си е профукал шанса! Господ ще го съди! За мен милост не трябва - дано да пукнеш от свъхдоза, лека жено!
70
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами щом има психично нервно разстройство и хистерия да мачка човекът. Може това да му помогне да се оправи.И кой му е срутил живота? Някой насила му е тикал дрогата в устата и го е качил зад волана ли? Ега ти наглостта!
69
1
 
45
 
! Отговори
Еееееееее... преди 3 години
...това на нищо не прилича, човек вече и една жена не може да прагази на спокойствие, веднага му рутят безценния животец....Аман от тия наглеци, не се живее вече в тази страна, ще се бяга в Габон! Или Судан!
68
0
 
32
 
! Отговори
Доктора преди 3 години
няма ли как някой полицай докато спи,неволно да натисне пистолета си в ареста и без да разбере да му пръсне наркоманската тиква