Левскарите готови за протест, чакат позицията на Борисов

Футболът у нас е управлява по порочен начин, смята Степан Хиндлиян
Обновена: 23 яну 2020 10:03 | 23 яну 2020 10:02, Красимир Ангелов
108

Фенове на футболния "Левски" ще се срещнат с премиера Бойко Борисов в петък, след като основният спонсор на клуба Васил Божков обяви, че ще прекрати издръжката на клуба, ако държавата реализира намеренията си да отнеме лиценза на частните лотарии.

"Сините" привърженици вече 2 пъти се срещаха с Божков, като втората среща бе само преди ден.

Още по темата
"Има предложения за наше становище пред министър-председателя, но за нас на първо място е важно да чуем другата гледна точка - тази на държава. В лицето на премиера, а не на коалиционния му партньор", заяви председателят на Националния клуб на привържениците на "сините" Степан Хиндлиян в "България сутрин".

Той коментира, че най-важно е да се разбере какво следва оттук нататък за клуба при положение, че предложените текстове бъдат приети.

"В синята общност има нагласи за протестни действия. Друг е въпросът под каква форма те ще се реализират. Има нагласи, има план, но левскарите сме адски много - има различни мнения, така че формите на протест могат да бъдат много", заяви Хиндлиян пред Bulgaria ON AIR.

Той бе категоричен, че Националнитят клуб на привържениците защитава единствено интересите на "Левски". "Няма да се уморя да повтарям, че начинът, по който е заложено да се управлява футболът в България, е порочен - т. нар. модел на бащицата", коментира Хиндлиян.

По думите му този модел води до това, че футболният отбор изпада в колапс, ако нещо се случи с този единствен човек, който издържа клуба.

Хиндлиян посочи още, че именно това ще е един от основните въпроси, които "сините" ще поставят на срещата си с премиера.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До къде се докарахме,един никаквец(Хиндлиян)да дава наклон на дневният ред на държавата!
47
7
 
23
 
! Отговори
АМИ , ПРАВИЛНО! преди 4 години
ЧЕРЕПА-- ТРЕБВА ДА СИ ПЛАЩА АКО ИСКА ДА ИМА БИЗНЕС!БЕЗПЛАТНО Е САМО СИРЕНЦЕТО В КАПАНА ЗА МИШКИ!НИКАКВИ ОТСТЪПКИ ЗА ДАЛАВЕРАДЖИЙТЕ С ДЪРЖАВНИ ПАРИ!КАКЪВ ПРОТЕСТ...КАКВИ 5-ЛЕВА....ХА,ХА,ХАААААААААА...ДА СИ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИТЕ , ТАКСИТЕ ЛИЦЕНЗИТЕ И ГЛОБИТЕ!!!!НЕМА ЛАБАВО!САМО ГЕРБ!!!
46
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
а защо никой нищо не казва за контрабандното гориво,което се продава по безиностанциите на Петрол?
45
2
 
5
 
! Отговори
PAOLO MALDINI преди 4 години
МИЛАН СТРАДА ОТ СЪЩИЯ СИНДРОМ И ПРОБЛЕМ---НЕМОЖА ДА ВЛЕЗЕ В 21 ВЕК..ПО МОДЕЛА НА БАЙРЕН, РАЛ И БАРЦА..И ПО МОДЕЛА НА ДЖУФЕ, НА КОИТО ''ФИАТ'' ИМ ПЛАЩАТ МАСРАФИТЕ .БЕРЛУСКОНИ ИЗЛЕЗЕ ОТ МИЛАН, И ОТБОРА ЗАМИНА НА КИНО.МАН ЦИЦИ И ПСЖ -- ДНЕС СА ОБЛИКА НА ТОЗИ СИНДРОМ ОТ 20 ВЕК...ЧИЧКО-ПАРИЧКО .АКО ГОЛЯМА ФИРМА ВЛЕЗЕ В МИЛАН, ОТБОРА ЩЕ ГАЗИ ОТНОВО НАРЕД НОН-СТОП !
44
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ВСИЧКО ТОВА Е ПОРЪЧКА НА ГНОМА ОТ МИКРЕ,КАТО ИЗПЪЛНИТЕЛЯ Е ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ,ТАКА ЧЕ АКО ЩЕ СЕ ПРОТЕСТИРА ПЪРВО БОЙ ПО ОФИСИТЕ И ИМУЩЕСТВОТО НА СКАТ
43
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Народа тия палячовци ще ги помете като *** бабърка, как ни е писнало от олигарси и анархична демокрация.....
42
4
 
21
 
! Отговори
Хаджи Смион преди 4 години
Тия май нещо много са са си повярвали...
41
0
 
33
 
! Отговори
Славчо преди 4 години
Ей фенове вие като се правите на мъжкари що не идете и счупите от бой тея които изнасилват и крадат бабички по селата ! Не се правете на мъже само като крещите по стадионите !
40
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Въпросните "ултраси", които нямат грам сиво в главите си и болшинството от тях ходят дори безплатно на мачовете, че и "спонсорство" искат незнайно за какви техни дейности, да си зададат въпроса колко го е "грижа" Божков за клуба им! На колко мача лично е присъствал, на колко тренировки, убеден съм че не знае имената на голяма част от футболистите от основния състав... да не говорим колко е запознат с работата в ДЮШ на клуба! Толкова ли е трудно да проумеят, че ги манипулира за негови си цели...
39
5
 
20
 
! Отговори
Сериозно преди 4 години
За какво ще протестират? За това, бащицата им да не плаща данъци и продължава да тъне в разкош за сметка на държавата ли? Или са толкова наивни да смятат, че спестените от 200 млн. от неплатени данъц, защото закона досега му давал право на избор да ги прави, бащицата ще ги пренасочи от собствените сметки в тези на клуба!?
38
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какви фенове бе аланкоолу....??? Държавата, или респективно ние, сме ощетени със стотици милиони левове, а този ми говори за някакъв си футболен клуб и неговите ултраси....??? Абе, какво са ви виновни хората, че сте дали клуба си да го управлява мародер номер 1 на държавата...??? Нямаше ли толкова читави инвеститори, та дадохте най-големия футболен клуб на Черепа...??? А да видя сега една европейска държава ли е по-силна или един Череп...?!?!?!
37
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Така, както е тръгнало след няколко години може да закрием направо този спорт в Бг
36
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Решението е много просто, да излязат манекените на Левски от чалготеките и да почнат да играят футбол. Като се класират на евротурнирите ще имат пари за издръжка.
35
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Левски ще си намери друг спонсор
34
0
 
25
 
! Отговори
Отговорът на премие преди 4 години
Който не плаща такси,му се взема лиценза,фирмата му остава.
33
0
 
34
 
! Отговори
aa преди 4 години
абе аре бегайте с тия простотии бе. Перник трети месец е без вода и никой не гъка и не мъка, тука некакви креслювци ще бутнат Борисов.
32
0
 
24
 
! Отговори
.. преди 4 години
нещо ми се губи сметката.. 1,5 млн на месец, за да го има отбора под сегашната си форма, което по 12 е 18 млн на година.. вчера казаха, че имат 18 млн приходи от реклами и тн, което значи, че черепа трябва да вади по колкото прецени отгоре за отбора или по-скоро да плаща задължения? сега казва, че не може да издържа ако му секнат един от бизнесите при положение, че е топ3 по богатство с Милярди? нещо много гнило има в цялата работа и със сигурност не касае футбола или някакво отборче
31
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Жалка,жалка бг държавица - вместо тоз г-н да вземе да дари на някоя болница , да направи нещо велико за народа си , тръгнал да се дърля за още и още .... тея вместо да направят протест срещу корупцията ,мизерията и глада ,ще идат да защитават милиардите на г-на
30
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тия са луди ако тръгнат след тоя арменец....
29
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До -Аз съм за продажбата на БФС на частна фирма и за въвеждането на такса за участие на отборите в турнирите.