Стефан Янев обсъди с Херо Мустафа борбата с корупцията и отбраната

Двамата говориха и за икономическите отношения между България и САЩ
7 сеп 2021 18:18, Петя Славова
61
Стефан Янев обсъди с Херо Мустафа борбата с корупцията и отбраната
Снимка: Правителствена пресслужба

Министър-председателят Стефан Янев проведе среща с посланика на САЩ в България Херо Мустафа. В рамките на разговора им в Министерския съвет акцент беше поставен върху стратегическото партньорство на България и САЩ и стремежа на двете страни да продължат ползотворното му развитие. Отчетено беше значението на регулярните контакти между България и САЩ в различни формати и на отличния диалог на най-високо ниво. За това съобщават от правителствената пресслужба.

Премиерът Стефан Янев и посланик Херо Мустафа обсъдиха на срещата двустранното партньорство в борбата с корупцията и в сферата на отбраната и сигурността, както и потенциала на търговско-икономическите отношения на България и САЩ. Отбелязано беше още успешното българско домакинство на Инициативата „Три морета“, която има последователната подкрепа на САЩ.

В хода на разговора посланик Херо Мустафа запозна министър-председателя Стефан Янев с планираната от американския президент Джо Байдън виртуална "Среща на върха за демокрация" в края на настоящата година. Премиерът Янев приветства инициативата и изрази очакване форумът да допринесе положително за значими в глобален план теми.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
херо отивай си в ирак, първо оправи родината си ,после ръси акъл другаде
50
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Обсъдили са да купи още 8 Ф16 за 2 милиарда на чертеж
49
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За който още не е наясно, нека да знае, че Янев и Радев са хората на САЩ в България. БСП, връзки с Русия и всякакви подобни са за заблуда на електората.
48
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Промени в България ще има само тогава, когато престанем да си споделяме с Мустафите такива интимни неща, като родната корупция и им ограничим достъпа до нашата национална сигурност. Да се заблуждаваме, че ги интересува корупцията у нас или където и да е. Ако беше така щеше да е отдавна изкоренена. Другаде е акцента и това е доста вредно за България.
47
2
 
8
 
! Отговори
На разбираем език преди 2 години
Кукловодът даде указания на поредния Пинокио.
46
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Един кон, две ясли, едната руска, другата американска, коя ще предпочете ухажваният ас? То отговорът в такива ситуации е ясен, все едно да питаш някого, в рубли ли си иска надницата или в долари. Но ситуацията сама по себе си е вълнуващо-интригуваща за наблюдателите, а за коня е ясно, той си хрупка там, където има повече "зелено".
45
3
 
3
 
! Отговори
Идилия преди 2 години
Хамериканците лъскат с веро имиджа на Радев, а той подскача наоколо и гордо пуска голееееми сапунени мехури, оглежда се с превъзходство и пита с апломб - А ти можеш ли така?
44
0
 
7
 
! Отговори
Добър вечер преди 2 години
И кво ся? Служебните Шапкари най-накрая се показаха до господаря си, кат послушни пудели(каквито са си Наистина)! Е така поне няма да се чудим кой им дърпа конците ;)Москва отпадна от схемата :) Сега ще се опитат да ни затрият (пак чрез нашенски *** та) задокенските ни нови Пириятели. Между другото за информация на драскачите тук, тея "пичове" презокеански където са се набъркали, нищо читаво не е станало. Преди да цъкате минуси, фанете да се по интересувате от историята за последните 80 г.
43
1
 
3
 
! Отговори
бай Иван преди 2 години
Докато обсъждат отбраната Херо Мустафа и Янев, Румен Радев да не вземе да покани Русия да ни пази небето,че стъпка по стъпка преврата продължава?
42
0
 
9
 
! Отговори
Активист на БСП преди 2 години
И тоя ли беше на инструктаж ???
41
0
 
10
 
! Отговори
защо бягат млад преди 2 години
Синът и дъщерята на служебния премиер Стефан Янев са назначени без конкурс на апетитни длъжности в държавните дружества Булгаргаз и Български енергиен холдинг. ..Също като любовницата на Радев..ха.ха и говорим за корупция. ..ха.ха
40
4
 
3
 
! Отговори
До преди 2 години
Коментар 42,не е така,Боко до вчера я мачка, прегръща,целува, това е сериозна политика,ама то ваш Боко всички ги целува и прегръща.срам за българия.бай *** в съвременен тип.
39
3
 
3
 
! Отговори
Защо ми си струва: преди 2 години
...Че тая Херо иска да предизвика конфликт между нас и Турция ....??!...Гражданаска война ли ни готви...??! ОПРЕДЕЛЕНО , ИМАМ ТАКОВА УСЕЩАНЕ!
38
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Преди работех в завод в България собственост на немци,който пройзвеждаше стока която я правеха само още 4 завода в цял свят. Купиха я американци които притежаваха два от заводите. Мина 5 г срок в който нямаха право да закриват предприятието и на шестата година го затвориха,за да намалят пройзводството и да вдигнат цените. И към 500 българи останаха безработни. От тогава тези са ми крайно неприятни. Нищо хубаво не видяхме от тях. Само ни доят. Я с Мрицата я със самолетите...
37
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хероооотооо, айде да си вдигаш травеститския *** от страната ни и цялата американска сатанистка *** да се опитате...
36
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Корумпираният има ли изобщо глас и има ли право да говори?
35
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Херо Мустафа информира Янев за новия списък Магнитски. Янев от своя страна добави няколко имена, очаквайте як удар по ГЕРБ-СДС-ДПС-БСП и клакьорките им ИТН Това ще довърши тотално Руско-Турски слуги
34
3
 
6
 
! Отговори
розови мечти преди 2 години
САЩ напусна Кабул...................................................САЩ напусна София..................
33
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нейно превъзходителство Херо Мустафа пак ни взе на ръчно управление.
32
3
 
12
 
! Отговори
поредния инструктаж преди 2 години
Янев-сваляй гащите!