ВИДЕО

Качи своето видео и ни изпрати линк Качи видео Виж правилата
Пияндури и пенсионери "за" правителството
Уникално видео
Материалът е изпратен от Сотир Качи видео Виж правилата
18
2733
9
12
Напиши коментар Коментари
16
0
 
3
 
! Отговори
МОЙТО преди 10 години
В България всеки иска да учи Икономика. Имаме дипломирани икономисти, че чак изнасяме навън.Имахме и имаме ИКОНОМИСТИ за премиери. Те всички искат да ни "ОПРАВЯТ".Та от толкова икономисти - ИКОНОМИКАТА НИ ЦЪФТИ.Но не ВРЪЗВА.
15
2
 
0
 
! Отговори
олигарх преди 10 години
до 15 кво ме интересува какво мислиш и пишеш
14
2
 
5
 
! Отговори
marti преди 10 години
Да се чуди човек да се смее ли или да плаче???Как може най-онеправданата и долна...каста в Бантустан да защитава...крадците на Прехода???Как може хора,които не знаят те самите кои са,да определят кой какво да прави???Има обаче и светъл лъч в цялата тази гротеска,и той е,че бавно,но сигурно,че електората на една партия се топи,и то с главоломни темпове!!!Жалкото обаче е,че това се компенсира с гласовете на..."новите българи",т.е.на ***!!!
13
3
 
10
 
! Отговори
Нина преди 10 години
Мале,мале......това е цветът на нацията.
12
7
 
9
 
! Отговори
basiprostotiata преди 10 години
men shte me e gnus da mina prez ndk ...
11
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако не беше толкова трагично и гротеско, щеше да е супер смешно и комично... Направо ми се плаче, като ги гледам горките колко са изкуфели и закостенели. И тези кухи, сламени хора, за голямо съжаление, имат право на глас и решават бъдещето...Отвратена съм!!!
10
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Стокхолсмски синдром, чиста патология.
9
4
 
13
 
! Отговори
До 6 преди 10 години
Ха, ха ... ти с всичкия ли си?Добави също, 1. Ако го нямаше правителството на Костов пенсиите и заплатите щяха да са по-високи със 100-200%!2. Ако не прислужвахме на САЩ, а си гледахме своите интереси пенсиите и заплатите щяха да са по-високи със 100-200%!3. Ако не бяха подарили ЕРП на чужди интереси пенсиите и заплатите щяха да са пенсиите и заплатите щяха да са по-високи със 100-200%!4. Ако не беше приватизацията по този разбойнически начин, пенсиите и заплатите щяха да са ....
8
12
 
7
 
! Отговори
пиянде преди 10 години
Да бе, а всичките умни,ЕнтЕлигентни и симпатични са на правилният протест - на ***!Блаженни са верующите и тяхно ще е ПИДАЛирането до Бакърената и Малашевци!Дерзайте ***!Луд умора нема,само се поти за 30 сребърника дневно!
7
4
 
20
 
! Отговори
:-( преди 10 години
Именно по тази тълпа окаяни наши баби и дядовци може да се съди за безхаберието и жестокостта на политическата класа и 'Партията'! Искрено ги съжалявам! Те са една от причините борбата срещу статуквото да продължи, дори да не го осъзнават.
6
6
 
24
 
! Отговори
Загрижен преди 10 години
Милите..., замъглени от старческо слабоумие недоумяват, че същите тези другари им плащат "безплатната" екскурзия до София не с техните, понеже ги откраднаха отдавна, а с нашите пари на работещите хора! Не, неможе повече така! Нямат ли си роднини да им обяснят, че:1. Ако работи икономиката пенсиите ще се увеличат със 100-200%!2. Ако БСП И ДПС спрат кражбите пенсиите ще се увеличат със 100-200%!3. Ако не гласуват за БСП И ДПС пенсиите ще се увеличат със 100-200%!Успех!
5
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
зле... много от старюгите не ги слушат главите, а внуците им ги няма - в чужбина са, а ако са тук ей такива като тия пенсионери им е*ават бъдещето с бетонените си мозъци, които не са свикнали да разсъждават критично, а само да изпълняват. лошото е че именно по този начин баба и дедо си мислят че помагат на унуците си, ама не... а другата тъпотия е схемата с лявото и дясното. абсолютен булшит - няма ляво и дясно, капитал и труд - има НАЦИОНАЛЕН ИНТЕРЕС за когото работят и капиталът и трудът.
4
8
 
24
 
! Отговори
:) преди 10 години
До Към 2Мне, не са сред тях. Родителите ми и двете ми живи баби ненавиждат червените експертни-предатели. Въпреки възрастта в главите им има нещо, не са егоисти, ни танцуват кючеци за нищожно увеличение на пенсията.
3
21
 
10
 
! Отговори
Към 2 преди 10 години
*** и баща ти или дядо ти и баба ти нали са сред тях?
2
11
 
33
 
! Отговори
:-( преди 10 години
Това е електората на БСП: мухала на нацията. Стари, изклатени до протриване, манипулирани от кой ли не, болни и дезориентирани останки от неразвити граждани. Жалка картинка... Дай Боже да си отидат от тоя свят тихо и безпаметно, без да повлияят на младото поколение.
1
10
 
41
 
! Отговори
Хах преди 10 години
Така като гледам, само пенсионери защитават сегашното правителство.Може и да са по-мъдри, ама са и по-продажни. Заради едната пенсия да се връзват на акъла на сегашното правителство... Бъдещето е в младите.