Мислите, които минават през главите на самотните майки

Но те упорито премълчават
134
Мислите, които минават през главите на самотните майки
Снимка: outnow.ch

Има някои неща, които всяка самотна майка си мисли, но със сигурност не би казала на своите близки.
Ясно е, че вечерите на тези жени са малко по-самотни, а ежедневието – малко по-натоварено, но те се справят с живота като всички други майки и не искат съжаление, а по-скоро подкрепа. Те искрено се ядосват, когато другите ги смятат за разорени и капнали от умора жени, които мразят живота си.

Ето и мислите, които минават през главите на самотните майки, но те никога не биха ги споделили:

1. „Няма да ти открадна съпруга!“

Когато една жена се раздели със своя съпруг и започне да се грижи основно сама за детето си/децата си, тя изведнъж се превръща в заплаха за омъжените си приятелки, с които доскоро се е виждала семейно. Самотната майка би искала да каже на своите дружки, че не се интересува от мъжете им, въпреки че не би имала нищо против някой от тях да ѝ поправи нещо вкъщи. Никой не би отказал полезната мъжка ръка в даден случай, но това изобщо не означава желание за флирт!

2. „Да, трудно е да си глава на семейството!“

Ясно е, че на самотните майки им е по-трудно да се справят финансово, в сравнение с жените, които си имат съпрузи. Не е лесно да си глава на домакинството, да плащаш всички сметки и да зареждаш хладилника, но това не е най-големият ужас, известен на човечеството! Жените, които гледат децата си без партньор, също умеят да намират щастие в битието си и не искат другите само да ги съжаляват. В същото време те искат близките им да проявяват разбиране към факта, че им е по-трудно да се справят с бюджета.

3. „У дома няма кой да ме отмени!“

Самотните майки изведнъж стават нечувствителни към омъжените майки, които все се оплакват от тежките грижи за децата. Истината е, че те си имат съпрузи, които вечер да ги отменят от въпросните ангажименти, докато самотната майка няма на кого да разчита вечер.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
111
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Познавам една самотна от години, сега около 40 годишна, с пораснал вече син, за която съм 99% сигурен, че от години и се върти в главата мисълта за инцест. Дали е само мисъл, обаче, мога само да гадая.Преди години спяха на едно легло зимата, с малкия и син, под предлог, да не отопляват две стаи, сега, от благоприличие са разделили леглата на 1,5 метра разстояние.
110
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Как се става самотна майка?
109
1
 
2
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
До 126Доста жалко поведение да използваш моя ник за да пишеш глупости.
108
4
 
2
 
! Отговори
Мен преди 8 години
До жена... едва ли ще прочетеш но до теб. Защо ме накара да спра да те обичам ? Защо ме прати при твоята сестра? Какво не Хареса, от това,,което бях... и съм-?-- Защо помисли че можеш да ме ... Манипулираш ,защото те Обичах...?сбърка някъде А?
107
1
 
3
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
който се кълне, макар и на зъл човек, и не изменява;който не дава парите си с лихва и не приема дарове против невинния. Който постъпва тъй, няма да се поклати навеки."
106
0
 
3
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
Очите ти ще видят Царя в Неговата красота, ще видят далечна земя;само сърцето ти ще си спомня за ужасите"Псалом 14 Псалом Давидов."Господи, кой може да пребъдва в Твоето жилище? кой може да обитава на Твоята света планина?Оня, който ходи непорочно, върши правда и в сърце си говори истина;който не клевети с езика си, не прави зло на приятеля си и не понася хули за ближния си;оня, в чиито очи е презрян отхвърленият, но който слави ония, които се боят от Господа;
105
0
 
3
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
Исая 33:14-18 " Уплашиха се грешниците на Сион; трепет обзе нечестивците: "кой от нас може да живее при поядащ огън? кой от нас може да живее при вечен пламък?" -Оня, който ходи в правда и говори истина; който презира печалба чрез потисничество, удържа ръцете си от подаръци, затиква уши да не слуша за кръвнина, и затваря очи да не вижда злото, -той ще живее във висините: прибежище му са непристъпните скали; хляб ще му се даде, водата му не ще пресекне.
104
0
 
3
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
До 117Жив е Господ Бог Вседържател, Който Е бил, Който Е и Който иде, жив е и Господа Иисуса Христа Който биде мъртъв и оживя и живее вовеки веков, амин!
103
0
 
4
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
Е теоложе отговорих ли на въпросите ти?
102
0
 
2
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
Изход 34:6-7 "И премина Господ пред лицето му и извика: Господ, Господ, Бог човеколюбивий и милосърдний, дълготърпеливий, многомилостивий и истинний,Който пази (правдата и показва) милост в хиляди поколения, Който прощава вина, престъпление и грях, ала не оставя без наказание, Който за вината на бащите наказва децата и децата на децата до трета и четвърта рода."
101
0
 
2
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
До теолог 110и вселената и всички, които живеят по нея.Пред негодуването Му кой ще устои? И кой ще изтърпи пламъка на гнева Му? Гневът Му се разлива като огън; скалите се разпадат пред Него.Благ е Господ; Той е убежище в скръбен ден и познава ония, които се Нему надяват"
100
0
 
3
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
До теолог 110"Господ е Бог ревнив и отмъстител; отмъстител е Господ и е страшен с гняв: отмъщава Господ на враговете Си и не ще пощади противниците Си.Господ е дълготърпелив и велик по сила и не оставя без наказание; във вихър и буря ходи Господ, облакът е прах от нозете Му.Запрети ли Той на морето - и то изсъхва, и всички реки пресъхват: посърнува Васан и Кармил, и вехне цветът на Ливан.Планини се тресат пред Него, и хълмове се топят, земята се люлее пред лицето Му,
99
0
 
3
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
До теолог 110Единствения истински Бог е Господ Бог Вседържател Който Е бил, Който Е и Който иде, Който е сътворил всичко което е сътворено.
98
0
 
3
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
До теолог 106Не, но аз изповядвам автентичното, ранно апостолическо християнство както е било преди да бъде примесено с езически елементи както е станало по-късно.
97
0
 
0
 
! Отговори
теолог преди 8 години
БрегореКакво е за теб Бог?Разкажи де?
96
0
 
2
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
До теолог 101се помрачи; наричайки себе си мъдри, те обезумяха"
95
0
 
2
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
До теолог 101"Гневът Божий се открива от небето върху всяко нечестие и неправда на човеците, които държат истината в неправда;тъй като онова, що може да се знае за Бога, тям е явно, понеже Бог им го откри.Защото онова, що е невидимо у Него, сиреч, вечната Му сила и Божеството, се вижда още от създание мира чрез разглеждане творенията; тъй че те са неизвиняеми. Понеже те, като познаха Бога, не Го прославиха като Бог, нито Му благодариха, а се заблудиха в своите помисли, и неразумното им сърце
94
3
 
0
 
! Отговори
теолог преди 8 години
До Брегордрънкаш ли дрънкаш!Ти си просто БОГОМИЛ бе!Или КАТАР, ако предпочиташ така да се определяш!Дали и ТАЙНАТА КНИГА нети е повлияла?
93
0
 
3
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
До теологИ тъй, стойте, като си препашете кръста с истина и се облечете в бронята на правдата,15. и обуйте нозете си в готовност да благовестите мира;а над всичко вземете щита на вярата, с който ще можете угаси всички нажежени стрели на лукавия;вземете и шлема на спасението и духовния меч, който е Божието слово;с всяка молитва и просба молете се духом във всяко време и старайте се за същото това с всяко постоянство и молба за всички светии"
92
0
 
0
 
! Отговори
знайко преди 8 години
Брегорекой съдеше хората за думите и делата им преди исус?Ха сега да те видя?