Защо не ви трябва връзка с мъж, на който са му сложили рога?

3 причини защо да не се влюбвате в мъж, преживял изневяра
11 юни 2016 23:00, Теодора Драгоева
15
Защо не ви трябва връзка с мъж, на който са му сложили рога?
Кристeн Стаюрт сложи рога на Робърт Патинсън; Снимка: Getty Images

Според проучване на университета в Индиана, мъжете и жените изневеряват със същата честота, но причините за това са напълно различни. Мъжете са мотивирани от самия секс или за да разнообразят рутината, докато за жените това е емоционално бягство от реалността.

Дамите търсят внимание, нежност и подкрепа, които очевидно им липсват у дома.

Именно за това, ако на един мъж са му били сложени рога от неговата екс половинка, трябва много да се замислите, дали това е правилият мъж за вас.

Може би с този човек ще ви бъде трудно да поддържате дългосрочни отношения, а ето и защо:
 
1. Той таи психическа рана

Мъж, който вече е бил мамен от бившата си половинка, таи сериозен удар по егото и самочувствието си. След като неговата жена му е изневерила, тя е наранила чувствата му и той може да лекува раната и тъгата с алкохол, секс или с деструктивно поведение. Дори мъжът да изглежда напълно нормален и да се прави, че е надживял миналото, не бързайте да се обвързвате с него преди да сте наясно с подробностите за аферата на екс половинката му. Трябва да разберете какви са причините въпросната жена да го отхвърли, ако наистина го е обичала. Може би истината се крие в неговия сложен характер или в нещо друго, трудно за издържане.

Още по темата четете в Тaloto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А ако един мъж с удоволствие се е възползвал от възможността да изгони половинката си заради това, че му е сложила рога с идеята да си намери богат чужденец (стандарта на простакешите) и хич не страда от това, а дава курбан на щастливата дата на развода?Мислите ли, че такъв човек не заслужава уважение, особено ако се е държал супер джентълменски, докато я е разкарвал (но безкомпромисно)!?
8
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Има логика , недоверието създадено от предишни връзки се прехвърля на следващата,както при жените така и при мъжете.Което означава ,че трябва да се положи, повече усилие за възстановяване на доверие ,при това възстановяващия доверието не е причината за това недоверие.Което си влиза в каузата "живота не е честен". Обаче всичко в живота е поправимо, ако сме живи и здрави.
7
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най трудно ще бъде да откриете такъв мъж.ако случайно сте му първата скоро ще има рога.
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Определено в тежкия му характер изневерите с неподходящи жени. Хич не ви трябва. Нещо по благо и мило от него.
5
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Според авторката жените трябва да избират между мъже които са девствени и мъже които са изневерили на предишната предишната си , сигурно си има своята логика.Но ми е много странно когато жена има такава логика, защото по принцип жените са много емоционални на тема изневяра и колко е важно да вярваш на партньора си , но ето че има всякакви жени.
4
8
 
6
 
! Отговори
Хейтър Тролев преди 7 години
Много по вървежно е да сте с жената дето е изневерила , на почит са победителите ,а загубеният с рогата да се спасява у гората
3
0
 
17
 
! Отговори
Мъж! преди 7 години
Глупости на търкалета! Много по-разумно е ДА НЕ ОБВЪРЗВАТЕ С МЪЖ/ЖЕНА, КОЙТО/КОЯТО Е ИЗНЕВЕРИЛ/А, ОТКОЛКОТО С ТАКЪВ/А, НА КОГОТО/КОЯТО СА ИЗНЕВЕРИЛИ!
2
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Глупава статия. На поне 60% от хората са им изневерявали поне веднъж. Това значи, че само оставащите 40% имат "право" да получат партньор, според вашата логика. Единственото изречение, от което има смисъл в статията е: "за жените това е емоционално бягство от реалността". Тоест, изневеряват жени, които не приемат реалността. На някой да му трябва такъв партньор до него?
1
11
 
3
 
! Отговори
бежанец с нагон преди 7 години
Абе пампуркам градински *** , мъжете им умни и красиви, ама НА ЛЕЙКИТЕ не им се слуша глупости! Аз нали не знам езика ...само казвам ,че ТЕ са супер и са умни и красиви и те получават оргазъм ...на мен резаната пушка ми е бая изразена ама друго им не трябва!