Някои ясни знаци, че той отново ще ви изневери

Той ви залъгва и манипулира
15 сеп 2023 22:00, Михаела Лазарова
11
Някои ясни знаци, че той отново ще ви изневери
Снимка: Istock

Любовните връзки могат да бъдат пълни с неприятни изненади и трудни за поддържане и развиване. Особено след като доверието на единия партньор бива нарушено, заради изневяра на другия. Тъй като всяка връзка е различна, някои жени се съгласяват на това да дадат втори шанс на мъжа до себе си, след като са разбрали, че той им е изневерил. Няма съмнение, че въпроса, който си задават е дали отново ще го направи.

Има ясни знаци за повишен риск от повторна или поредна изневяра. Вижте някои от тях.

1. Най-добрият показател за бъдещо поведение е миналото на вашия партньор във връзката ви. Ако ви се струва, че той преминава през същите случки и негативно поведение относно флиртове извън връзката ви, то това е ясен знак, че може отново да подведе доверието ви.

2. Обърнете внимание на историята на връзките му. Дали любимият ви не се е задържал за кратко в предишни любовни отношения, дали ви е известно, че той е изневерявал на предишна партньорка?

Защо някои хора търсят физически контакт с бившите си, въпреки лошия край?

3. В случай, че той не може да ви даде ясни знаци, които да ви успокоят, че заслужава отново доверието ви, ако настоящето му поведение е прикрито, то той може отново да ви изневери.

4. Вашият партньор полага ли усилия, за да възстанови връзката ви?Доколко той е склонен да управлява последващите трусове от поведението си, всъщност е ключов индикатор за това колко вероятно е или не да ви изневери отново. Според западни специалисти по връзките, човек, който има история на лъжи и измами във взаимоотношенията си, е много по-вероятно да изневери отново, отколкото човекът, който е показал разкаяние и е в състояние да положи усилия, за да възстанови доверието към себе си.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Свалял, за да се упражнява, но се разкаял. Много оригинално!
7
1
 
4
 
! Отговори
ЩЕ СЕ НАУЧИМ ! преди 7 месеца
Според западни специалисти по връзките, човек, който има история на лъжи и измами във взаимоотношенията си, е много по-вероятно да изневери отново, отколкото човекът, който е показал разкаяние и е в състояние да положи усилия, за да възстанови доверието към себе си. . . . . Мъже , разбрахте ли от какви жени да се пазите ? Мъжете благодарят на Михаела за този съвет .
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Очевидно сте натрупал опит!
5
2
 
3
 
! Отговори
До Катя преди 7 месеца
Браво, Кате, трябва разнообразие. Един е подходящ за съпруг, но рядко е подходящ и за любовник за дълго защото и на двамата ви писва. Много е хубаво да имаш железен секс вкъщи, но жените след като се омъжат и родят трябва да продължат да се поддържат иначе няма начин някоя да не си го отнесе. Това не означава че съпругът не е добър съпруг или баща, но означава че жената седи прекалено много в социалните мрежи вместо да спортува и извайва тяло.
4
5
 
2
 
! Отговори
Катя преди 7 месеца
Няма лошо да има разнообразие в живота. Аз на моят съм му обяснила защо му изневерявам и той прие.
3
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Мише, а как е сексът с мъж, който изневерява на любовницата си с жена си?
2
3
 
13
 
! Отговори
И капка не остана.. преди 7 месеца
9. Няма желание вечер. През деня някоя колежка го е източила до капка. Не е грешка с колежка. Ние с една така. Тя от нейния, аз от моята се разнообразяваме.
1
3
 
17
 
! Отговори
Бай Илийчо преди 7 месеца
Поискал си е отзад и вий не сте му дали ? Със сигурност ша иде при некоя по разкрепостена .