Само за жени! Хороскопът ви за октомври

Венера ще премине в знака Дева
4
Само за жени! Хороскопът ви за октомври
Снимка: Istock

Октомври ще бъде период на пълно рестартиране. Очакват ни две затъмнения – слънчево и лунно, които ще окажат значително влияние върху протичащите процеси. В интервала между тези явления ще има коридор от затъмнения и затова западни астролози не препоръчват да започваме нови неща и да взимаме жизненоважни решения.

На 22 октомври Меркурий ще започне да преминава през Скорпион и балансът ще бъде заменен от критично мислене, способност за бързо намиране на слабости във всяка идея или ситуация. На 9 октомври Венера ще премине в знака Дева, охлаждайки страстите в отношенията и предлагайки в замяна сдържаност и трезв разум.

Повече за всяка зодия вижте в женския ни хороскоп.

Таро карти за октомври за всяка зодия

Жената Овен

За вас, дами, първата половина на октомври ще бъде богата на ярки събития, по време на които ще можете да се докажете в обществото, да спечелите популярност. Това ще бъде свързано с професионални дейности, бизнес и работа. Първи позиции ще заемат онези от вас, които винаги разчитат само на себе си и собствените си сили. Втората половина на месеца ще изисква от вас да преразгледате вашето обкръжение и контакти и да се разделите с остарелите връзки. Това ще освободи място за нови интересни хора и ще подобри качеството на оставащите връзки в живота ви. Подобна ситуация ще се развие в сферата на любовта.

Жената Телец

Месецът крие известна нестабилност. Консервативните дами обаче ще възприемат всяка несигурност доста напрягащо. В работен план ще имате ситуации на изпитания, но ще успеете да се справите с всичко. Успехи няма да ви липсват, а някои от вас ще си поставят нови и по-амбициозни цели. Финансовата сфера също ще бъде малко нестабилна, затова не харчете излишно. Парите ще ви стигат, но е възможно някои придобивки да ви изкушат. Звездите ви съветват да се грижите добре за духа и тялото си.

Жената Близнаци

Възможно е в първите дни на новия месец да се усещате малко по-потиснати. Хармоничното разположение на Меркурий ще донесе на жените, родени под знака на зодия Близнаци, повече енергия и ентусиазъм. Ще имате възможността да постигнете значителни успехи в професията си. В сферата на финансите също ще видите значителни подобрения, което ще ви позволи да гледате с увереност в бъдещето. Любовта също ще ви носи удовлетворение. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
А за евро-гейове важи ли ?