Какво не бива да правите, след като са ви изневерили?

Не се правете, че нищо не е станало
Обновена: 10 дек 2023 11:07 | 9 дек 2023 16:37, Михаела Лазарова
17
Какво не бива да правите, след като са ви изневерили?
Снимка: Istock

Изневярата е едно от най-неприятните и трудно преодолими препятствия, които могат да се появят по пътя на връзката. Обикновено пътищата след това са два – или продължавате напред, или приключвате с отношенията си. Всичко зависи от обстоятелствата и вашите лични нагласи към ситуацията.

Ако сте решили да продължите връзката си и да се опитате да преодолеете това събитие, вижте какво не трябва да правите.

Кои са нещата, които да не правите, след като са ви изневерили?

Не си го връщайте

Отмъщението не е добра стратегия в този случай. Ако в яда си направите същото, за да накарате партньора си да страда колкото вас, това ще ви постави в омагьосан кръг, от който надали ще излезете щастливи. А и връзката ви ще се разклати още повече. Не прибързвайте с решенията и не се поддавайте на емоциите, колкото и да ви боли в този момент. Отмъщението съвсем няма да ви помогне да се почувствате по-добре.

Не се обвинявайте

Не мислете, че сте предизвикали това събитие и че сте виновни. Не се самобичувайте и не поемайте цялата вина. Опитайте се да погледнете трезво на ситуацията и да достигнете до корена на проблема. В него винаги са замесени и двамата партньори. Дори половинката ви да ви обвинява, че сте го подтикнали да ви изневери, не поемайте тази вина изцяло, защото всеки носи отговорност за действията си. Прехвърлянето на отговорността на другия е лесно.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още по темата: флиртизневяраинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
6
 
4
 
! Отговори
Любовта не пречи преди 5 месеца
Няма мъж или жена които не са изневерявали поне веднъж в брачния си живот Особенно ако са млади и хубави Ей така просто за изживяването
12
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Направи ли го веднъж, ще го направи пак и то става навик и начин на живот. Премислете дали искате такъв тип съпруг или съпруга. Ако нещо не му достига във вас, със сигурност и на вас не ви достига нещо в него. Това значи ли редовно да си изневерявате? Ако ви харесва така - продължавайте.
11
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ако ви изневерят просто се разведете и отивайте на лозето. Не виждам никаква драма, кво толкова.
10
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Не прощавайте наглостта!
9
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
За изневярата на единия, вината е в другия партньор. Тук твърдят, че не е така, но е така.
8
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Това е от смъртните грехове, ей. Най-добре е да не се жените и да си живеете с някоя дъсчица и да си гледате лозето.
7
4
 
11
 
! Отговори
Да не си го връща ли преди 5 месеца
Как не! Ще сгреши само ако го направи явно, така че и партньорът й, и околните да разберат. Но ако потайно и уж случайно позвъни на старо гадже или на бивш съученик, който много я е харесвал и просто ей така предложи да се видят на кафе, а после виждането да прерасне в още нещо, това не само ще повдигне самочувствието й, но и ще й бъде смешен нейният Казанова, а той ще се чуди защо тя е така натокана и с весело настроение. Защо да й е тъжно и обидно, като може да стане весело?
6
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
... които само с едно обаждане по телефона са можели да променят служебно даваните характеристики и по този начин да влияят пагубно върху личната съдба и служебната кариера на онзи, когото са нарочили.
5
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
"Не се правете, че нищо не е станало", ами потърсете сред познатите си бивш партиен или комсомолски секретар от времето на соца и го разпитайте най-подробно как са критикували на събрание всеки, когото са обявявали за "битово разложен тип" и какво наказание са му налагали. Ценни напътствия са можели да ви дадат и тетките-квартални ОФ-активистки, но не знам дали има все още живи от тази категория и дали са с акъла си, дали помнят славното си минало на страховити активистки, които само с едно обаж
4
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Щом е в СЪБОТА, не се брои за изневяра.
3
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Анонимен 1 - Сакън, комшу, мъжете също имат право на закрила срещу домашно насилие. Но ако връзката е на по-малко от 60 дена, тогава госпожата или госпожицата е в правото си да го налага с чехъл.
2
4
 
4
 
! Отговори
На първо място преди 5 месеца
Опитайте се трезво да прецените дали партньорът ви старателно крие от вас изневярата и щади чувствата и достойнството ви. Ако е така, значи той държи на вас и кръшването е било инцидентно, без последствия. При такова положение не му вдигайте скандал, не заявявайте, че знаете за приключението му, но го наблюдавайте внимателно, дали е склонен пак да направи това. Замислете се също дали нещо във връзката ви не му достига или просто случайно се е изкушил.
1
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Со кротце си благо и со много кютек :)))