Зaщо някои мъже не спират да изневеряват?

Разберете какво е мнението на експертите
Обновена: 26 мар 2024 09:40 | 25 мар 2024 23:00, Теодора Драгоева
79
Зaщо някои мъже не спират да изневеряват?
Снимка: iStock

Помните ли как преди години големият шампион по голф Тайгър Уудс влезе в заглавията на медиите заради аферите си с множество жени, които се случваха зад гърба на жена му - шведския модел Елин Нордегрен. Накрая тя го хвана в крачка и буквално го наби с един от стиковете му за голф като го беше гонила по алеята на имението им, за да отмъсти на неверника. В последствие тя се разведе с него като заяви, че никога не му е посягала и че си го е изкарала на автомобила му...

Години по-късно Уудс започна връзка с олимпийската шампионка по ски Линдзи Вон. Всичко помежду им изглеждаше перфектно, докато не се оказа, че той е изневерил и на нея, след което тя инициира раздялата им.

Самата Линдзи заяви в медиите, че двамата са скъсали, защото просто "нещата помежду им не са се получили". Това е нормално, понякога жените не искат да си признават, че са били мамени. Но защо някои мъже просто не могат да спрат да изневеряват? И има ли причина именно женените/обвързаните мъже да са серийни кръшкачи, които изневеряват повече?

A кои са 5-те основни причини, поради които някои мъже не могат да спрат да изневеряват, разберете от Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още по темата: изневеряват
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
0
 
2
 
! Отговори
Фифо преди 1 месец
Но тези жени са доста уверени в себе си и целеустремени. Съответно, доста висока топка за 90% от мъжльофците. Печелил съм ги с визия, чувство за хумор и интересен начин на живот. Разделяли сме се, когато техните цели за били образователно, кариерно развитие, отразяващо се на отношенията ни. Важното е, че останахме приятели с всяка една, радвам се на семействата им и се уважаваме с техните партньори.
66
0
 
3
 
! Отговори
Фифо преди 1 месец
До Анонимен Значи, с теб не се познаваме и няма как да знаеш, какви връзки съм имал. А, всъщност, имал съм и няколко бая дълги, както и доста по-кратки. За мен е важно жената освен привлекателна, да бъде и интелигентна, и интригуваща. Другото е парче месо за съжаление, особено напоследък, масата кифли и кифльовци. Вж дългите си връзки съм бил моногамен, просто защото са били с доста качествени жени и нищо наоколо не е било по-желано.
65
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Фифо, да довърша... Забелязал ли си как жените винаги виждат чанта, дреха, почивка на друга и почват да искат същото или по-добро? Мъжете няма да видят колата на колегата и да се тръшкат да получат такава. Та от там е това, че жените всъщност, колкото повече им угаждаш и си им верен, толкова повече бягат, и то с очевадни лоши партньори(т.е. женкари, престъпници, бабанки и подобни). Просто други жени гонят тези мъже, аха, "спечелих го и не съм по-долу" и така до следващия път.
64
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Фифо, явно не си имал дълга връзка. Има два типа връзки- жената е изкъсо и се бои, че ще бъде изместена(често мъжът хойка като разпран) и мъжът е верен, жената спира да пуска често, почва да пили на главата и т.н. Първата, колкото и да е странно, най-често е дълготрайната и жената е "победител"- има желан от всички мъж. Втората се разпада най-често или жената изневерява яко- живее с "***", който друга не желае и е вързан с нея. За съжаление жените са такива.
63
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До една Ами, не живей в средните векове и не пери, не прави секс с мъжа, ходи по барове и т.н. Позната наскоро ми рева незнайно как решила да сподели. Почнала с непускане на мъжа всеки път. През ден е навън с приятелки, ходи по танци, фитнес и кво ли не. Съответно не е баш домакиня. Мъжът й преди месеци почнал тотално да не иска секс. Сега просто се изнася сам в друг апартамент да "работи хоум офис". Тя е стресирана дали ще я зареже скоро, щото децата минават 18, а и "криза на средната възраст".
62
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 54 Абе, наистина не всички спират да правят секс. Може би са 20-30% такива бракове по статистика(което не значи, че жената не прави секс с друг често). Но пък повечето почва за ги "боли глава", от всеки ден разреждат на веднъж седмично, веднъж ва месец, оставят мъжа без секс като наказание, че не им обърнал внимание на новата прическа и подобни. За мъж в активна възраст над 3 дни е прекалено много и почва да го изнервя яко. Ако се чуства достатъчно вървежен, просто ще изневери. Това е.
61
1
 
1
 
! Отговори
Фифо преди 1 месец
Тези мъже просто са женкари, които не знаят как да удържат нагона си. Да се научиш да бъдеш моногамен изисква работа и усилие. Този тип мъже обикновено се нуждаят от консултации със специалисти, които да им помогнат да се отучат от това токсично поведение като работят върху този процес ежедневно... Майко мила, трябвало някой с престилка да го кастрира... Кви са тия женски глynocти, бее? Мъжът затва е мъж - има нагон. АКО уважава жената до себе си и тя му е интересна, няма да се оглежда особено!!
60
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До една Ами, мъжете и жените имат права. Ако жената не дава секс, защото я "боли глава", тж мъжът има право да изневери или да я зареже. Ако жената иска, може да напусне изневерилия. В общия случай мъжете повече напускат изневерилите жени заради знанието, че жена без идея за връзка(смяна на партньора) секс не прави, а и защото, каквото и да говорим, жените са по-често зависими от мъжа. Ако искате да ви плащат сметките, по-трудно напускате. На мъжа не му пука дали остава без дохода на жената.
59
3
 
5
 
! Отговори
една преди 1 месец
Значи, мъжете имали право, т.нар. биологично право, а жените имат право да им перат ......дрехи, да, ама не........Или сте в средните векове, или в главите ви - нищо......
58
3
 
4
 
! Отговори
една преди 1 месец
Тук един възмутен, дето момите ходели с женени мъже?! А жененият какво търси при тях, я да си стои при децата! Първо, такива постоянно лъжат, че или са разведени, или в развод, и второ, да не би чуждата да трябва да мисли за децата му, как ли пък не!
57
0
 
2
 
! Отговори
Продължението - 3 преди 1 месец
Той просто се изнесе, докато тя била на лекции. Трудно го откри, защото той следваше в друг институт и, както се оказа, се вясвал там само от време навреме. Чрез общи познати гонамери и се оказа, че в провинцията той си имал законна съпруга и съвсем малко детенце, а тук, в София си е развявал байрака и са го мислили за ерген. Доколкото разбрах, няколко дена преди да се опита да се измъкне тайно, той поискал от момичето 300 лв назаем и още ги "връща". Изглежда, че няма намерение да върне заема.
56
0
 
2
 
! Отговори
Продължението - 2 преди 1 месец
И да чакала да пораснат децата му, тогава щял да се разведе, а дотогава да са любовници. Момичето слязло още на следващата гара и се върнало у дома си. Но никога не се омъжила, тази случка я направила за смях пред съгражданите й, тогава нравите са били други. Този й е съсипал живота. Последният случай, който знам е отпреди няколко години и познавам момичето. Един цяла зима живя у тях и тя го хрантути, уж той беше със сериозни намерения. И точно преди да си дойдат от чужбина родителите й, той
55
0
 
2
 
! Отговори
Продължението - 1 преди 1 месец
Така казвали на разходката привечер по главната улица. Излизал с нея всеки ден, пред очите на всички. В предпоследния ден от престоя си пожелал да се запознае с нейната майка и брат й. Момичето нямало баща. Официално поискал ръката й, после предложил тя да дойде за няколко дена във Варна, за да види къде и как живее той. Обещал да я настани при своя възрастна роднина. И чак във влака й признал, че е женен и има деца. Предложил да й намери работа и квартира във Варна и да чака, докато
54
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Защото има кухи *** които да ги търпят.
53
0
 
4
 
! Отговори
До Анонимен 33 преди 1 месец
Ти засягаш много важен проблем. За съжаление, много мъже крият, че са женени, особено по-младите. Не ги е грижа, че могат да осакатят живота на някое наивно и доверчиво момиче. Знам няколко случая, при това примерите са от три различни поколения. Най-старият е отпреди Втората св.война. Негодник от Варна бил по работа в малко градче. Още първия ден се запознал с девойка, чиновничка в банката, където се отбил най-напред. Поканил я "на разходка", тогава така казвали на разходката привечер по
52
2
 
4
 
! Отговори
Малка корекция преди 1 месец
До Анонимен 51 Някои жени спират да правят секс или го правят рядко и неохотно, след като родят дете. Само някои. Това са именно онези, за които бракът е самоцел, имали са някаква представа относно това какъв да бъде подходящият жених и са успели да се омъжат, след като са попаднали на такъв. Този тип жени изобщо не мислят да се влюбват. При тях либидото е било потиснато още в пубертета, докато у дома са ги възпитавали да бъдат сметкаджийки и егоистки, целящи да се омъжат за приемлив мъж.
51
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Мъжът изневерява, когато жената не му дава това, от което се нуждае.
50
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 47 Иначе жените изневеряват повече от мъжете. Реално във всеки момент, когато се чустват с позиция(вече не гонят мъжа, могат да се налагат...) почват да търсят по-добър партньор. Нарича се хипергамия от психолозите. Затова и реално 80-90% от жените гонят докъм 5% от мъжете- високи, мускулести, милионери, известни. Мъжете от своя страна скачат на почти всичко. Резултатът е очеваден- куп вървежни мацки с яки "гаджета"(т.е. за по 1-2 пъти), ама "няма сериозни мъже".
49
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 47 Обвързват се, защото искат да създадат дом и да имат деца. Това няма общо със сексуалното желание. При жените то е свързано с идеята за връзка и да родят деца, с които да си подсигурят сигурност с партньора. При мъжа е чисто биологично. Затова и след раждането на дете жените често почти спират да правят секс и мъжете почват да изневеряват. Жената губи желание, като се чуства сигурна, защото то никога не я е водело само по себе си, а сексът е просто примамката за мъжа.
48
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Защото са обсебени от инкуб - демон, чиято единствена функция е да се съвокуплява. Затова и изневярата се счита от Църквата за грях и жертвата на демона трябва да пости и да се моли Бог да го избави от това обсебване.